+3 oy
352 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (502 puan) tarafından

Kızlarrr. Sizin evde kimin sözü geçer? 

Bizde duruma göre değişiyor :) 

24 Cevaplar

+3 oy
önce (6,686 puan) tarafından

Eşimle herşeyi anlaşarak yaptığımız için ikimizin sözü birdir hep 

-Reklam-
+3 oy
önce (1,499 puan) tarafından

Eşim bana sormadan bende ona sormadan hareket etmeyiz ciddi önemli konularda da böyle önemsiz konularda da böyle mesela markete giderken eşime bilgi veririm bazıları aman markete gittiğinin hesabını veriyorsun der ama hesap vermek değil olur ya başıma bi iş gelir en azından nereye gittiğim biliyor olur aynı şekilde eşimde iş dışında bi yere gidecekse mesaj atar şuraya gidiyorum diye önemli konularda ise birbirimizin fikrini almadan hareket etmeyiz 

+2 oy
önce (18,923 puan) tarafından

Ev reisliği kavramı bizim evde yoktur ortalık karar vardır herşeye birlikte ortaklaşa karar veririz kimsenin sözü kimseden üstüne değildir

+1 oy
önce (14,532 puan) tarafından

Ne konuda olduğuna bağlı.  Ama evime karistirtmam bensiz Bi çöp almaz eve veya yer değiştiremez veya atamaz 😁

+1 oy
önce (7,305 puan) tarafından

Yerine göre değişir bizde ama genelde ortak karar veririz ☺️

+1 oy
önce (3,771 puan) tarafından

Bizim de evde söz geçirmek söz konusu değil. O anki olay ya da konu hakkında kim daha bilgi sahibi ya da istekliyse diğerini ikna eder 

+1 oy
önce (346 puan) tarafından

Benim eşim uyumludur genelde herşeyi bana bırakır o yüzden benim sözüm geçiyor diyebilirim ha bende çok inat biri değilim öyle kavga vs olmaz evimizde yanlız bir huyum vardır bir şeyi çok istiyorsam o karardan asla vazgeçmem kavga etmesemde sürekli söylerim olana kadar ,eşimde belki bu huyumu bildiği için pek takılmıyor babama bile diyor hayır desemde onun dediği olacak nasılsa hayiri anlamıyor bende ne derse yapıyorum der ,genel olarak herşeyi ben karar veririm 

+1 oy
önce (2,820 puan) tarafından

Benim kayınvalidemin ve eşimin yani herkes eşit bu evde 🤷🏻‍♀️

önce (2,820 puan) tarafından

Bizde öyle bir durum söz konusu değil 

0 oy
önce (21,468 puan) tarafından

Eşimde bilir ki benim ben daha baskınım o daha istişareye yatkın o yüzden kendin yap dediğim çoğu şeyde bile fikrimi sorar sağolsun 

0 oy
önce (4,450 puan) tarafından

Bizde de duruma göre değişiyor 

0 oy
önce (2,085 puan) tarafından

Çoğu zaman benim geçiyor 

0 oy
önce (3,376 puan) tarafından

Valla bizde o is degisiyo cicegim benim istemedigim bisey de olmaz esimin istemedigi bisey de olmaz idare edebileceğimiz elimizden gelene de yok demeyiz bi durum karsisibda da ortaklasa karar aliriz 

0 oy
önce (178 puan) tarafından

Kocamın dermişim 😂😂😂

önce (502 puan) tarafından

Olabilir neden olmasın 😅

0 oy
önce (9,558 puan) tarafından

Kararlarımıza düşüncelerimize saygı duyarız ortaklasa sözü bitiririz yani ben onun o benim sözüne karsı gelmeyiz

0 oy
önce (826 puan) tarafından

Tlf konuşmalarıma , bir yere gitemme ve giyimine karışır 

önce (502 puan) tarafından

Telefon konuşmalarına derken nasıl yani

önce (826 puan) tarafından

Mesela canm arasa meşgul isem direk tartışıyor neden hep tlf la konuşuyorsun hep arıyorum mesgulsun ne konuşuyorsun bu kadar 

0 oy
önce (267 puan) tarafından

Karışık çorba gibi:))

0 oy
önce (2,633 puan) tarafından

Genelde benim eşim anı parlar ona da dikkat ederm suyuna çok giderm   ama bundan rahetsiz

0 oy
önce (4,100 puan) tarafından

Bazen eşimin bazen benim 

0 oy
önce (21,857 puan) tarafından

Yerine göre benim yerine göre kocamın 

0 oy
önce (9,670 puan) tarafından

Genelde benim geciyo eşim her dedigime tm der bağzen inatlaşir ama olsun okadar olacak arada sadece karıştiğı şeyler makyaj yaptırmaz giyim karisır onu al bunu al der ben çok tutumlu biriyimdim nerde ucuz şey ben orda oluyom kizıyo eşim buna 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,628 göst.
29 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 580 göst.
25 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 546 göst.
0 oy
5 cevap 146 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,142 soru

23,839,800 cevap

319,293 kullanıcı

...