Kızım düzeltilmiş olarak 18 aylık bugün doğduğu hastanedeki alerji doktoru aradı sanırım yoğun bakımda ki doktor öyle dedi. Yarın getirin bakalım gelişimi ve alerji var mı diye sizleri de arayıp çağırdılar mi normal prosedür mü böyle
benim kızımın alerjisi yoktu o yüzden böyle vir şey yaşamadık. ama 22 aylık oldu hala 3 aydan 3 aya kontrole gidiyoruz
Kızımın daha önce şeftali yedikten sonra kabarmıştı bacağı ama başka doktor çoklu besin alerjisi olabilir demişti her ay prematüre bölümüne gidiyorduk zaten
Hic arayan olmadı
Anladım canım
Canım merhaba bende 32 hafta doğum yaptim önceki dogumumda erkendi hiç cagirmadilar ama oğlumda cagirdilar hatta erken doğan çocuklar için neonatoloji diye polikinlik açmışlar bizi çağırıyorlar takip ediyorlar bayada ilgililer bende doktora sordum önceki erken dogumlarimda böyle değildi doktor yeni açıldı artik böyle dedi
Bu bölüme bizde gidiyoruz canım prematüre bölümü evet
Normal elbette canım prematüre oldukları için sonradan olabilir diye kontrole çağırıyorlar
İyi bari canım rahatladım
Benim kızım 3 yasında hala takipliyiz 31+3 de doğdu sadece alerji imminoloji değil kardiyoloji ve göğüs hastalıklarına da gidiyoruz
Doğrudur canım biz de nöroloji prematüre kardiyoloji kontrolleri oluyor göğüse gitmedik prematüre doktoru onada bakıyor bizim
Biz rsv virüsü gecirdik 16 yada 17 aylıkkken ciğerinde hafif leke gibi bişey kaldı o yuzden sürekli göğüsteyiz canım en ufak bi grip olsun hemen ciğerlerine iniyo 4 ay sonra 4 yasına gircek son 1 senedir cok şükür daha az hastalandı ama takipleri devam edecek
Ah kıyamam çok geçmiş olsun canım
29 haftalık (4 haftayı geçik gelişim geriliği ile) ikizlerimi doğurdum. bizim 1 yaşta rutin beyin kalp kontrolleri + belirli aralıklarla rop daha sonra standart göz kontrolleri oldu. sadece doktor çıkarken fizyoterapi aldırın demiş ben onu unutmuşum ya da anlamamışım. ama 1 buçuk yaşta arayıp çağıran olmadı. alerjileri de yok zaten belki ondandır.
yoğun bakımda geçirdiği bir süreçle ilgili olarak çağırmış olabilirler
Olabilir canım yoğun bakımdaki doktorlardan biriymiş zaten ondan rutin kontrol galiba
her prematürenin rutinleri de farklı oluyor
1,514,906 soru
24,703,612 cevap
369,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın