+7 oy
760 göst.
Diğer kategorisinde (4,216 puan) tarafından

Hamilelik deyince aklınıza gelen bişey söyleyin yaşadığınız herhangi bişey, bir rutin ne geliyorsa ❤️

Bana göre hamilelik demek, her lavaboya çıktığında iç çamaşırını kontrol etmek, ya kötü bişeyle karşılaşırsam diye korkmak 

Bana göre hamilelik demek, yüz üstü yatarsam bebeğe bişey olur mu, ay bugün hiç hareket etmedi diye kaygılanmak.

Benim bu hamileliğim nedense hep kaygılı geçiyor. Sizin nasıl kızlar ❤️

34 Cevaplar

0 oy
(6,430 puan) tarafından

İlk kızımda doğumda bile kustum afedersiniz o kadar diyim ağlardım hatta.

Oğlumda  hamilelik deyince çok alakasız ama pislik ev sahibiim aklıma geliyor elimde deil ne yapayım.

Ama şöyle söyleyebilirim evlatlarım🌸💓

Biri sağ gözüm biri sol gözüm ikisini de ayırmam asla ikiside bnm yoldaşım sırdaşım arkdaslarim olacaktl Allah'ın izniyle 

-Reklam-
0 oy
(22,259 puan) tarafından

Hamilelik+annelik tatlı bir huzursuzluk hem çok güzel bir şey hem de her dakika bir şey olursa diye ömür boyu bitmeyen bir endişe, huzursuzluk 

0 oy
(5,788 puan) tarafından

Seninle aynı hisleri yaşadım bende ayrıca benim için hamilelik bel dakika yürüyüp beş dakika dinlenmek di uzun süreli zor yürüyordum son iki ayda bide sürekli birşeyler yemek resmen öğütücü makina gibi olmuştum sürekli yedim Neyse ki sadece 4 kilo almıştım 

0 oy
(1,128 puan) tarafından

Bana göre hamilelik daha tanımadığın bir can için tüm hayat tarzını değiştirmek demek.

Ona etki etmesin diye üzülmemek demek.

Sırf vitaminleri eksik olmasın diye yemem dediğin şeyi yemek demek.

Sadece onun için bulantılara göğüs gerip ağrı sızıya bile katlanmak demek.

Bana göre hamilelik birinin ömrü boyunca sorumlusu olma felaketine mutlulukla göğüs germek demek.

0 oy
(441 puan) tarafından

Bana göre hamilelik sürekli halsiz ve yorgun olmak.           Bana göre hamilelik 9 ay boyunca iğne vurulmak.         Bana göre hamilelik sürekli tuvalette acaba bu seferde düşük olma korkusu ..

0 oy
(574 puan) tarafından

Bana göre hamilelik umarım hamile değilimdir demek şu ara 😅 kan sulandırıcı, insülin, kusma, mide ağrıları, aşırı tiksinti, sürekli yorgunluk ve uyuma isteği... Üstüne şuan 5 buçuk aylık bi bebeğim var 😅😅

0 oy
(2,617 puan) tarafından

Bana göre hamilelik mide bulantısı kusmak bacak bel ağrısı demek😅

0 oy
(720 puan) tarafından

Bana göre hamilelik kendi destekçini karnında büyütmek. İnsanlara kızdığımda kırıldığımda ' Karnımda meleğim var ' diyip destek bulmak. Karnıma tutunca hareketlerini hissettiğim her an iyi ki demek. Bana göre hamilelik şimdiye kadarki en güzel his. Hemde en güzeli.. 

0 oy
(11,159 puan) tarafından

Bana gorede başlarda kusma bulantı ortadan sonra risk üzüntü kaygı demek 

0 oy
(1,096 puan) tarafından

Bana  göre hamilelik kaybetme korkusu 5 ay yaşadım bunu sonrasında ilaç kullanmak zorunda kaldım ve hep kaybetme korkusuyla doktora gittim hep kendimi kastım çok şükür 28 aylık olduk bile 

0 oy
(286 puan) tarafından

Bana görede heyecan biraz üzüntü oglumu birakip 3 gün hastanede kalmak en çok ta bu zorluyor beni.bide tavuktan tiksinmek yumurta döner den nefrer etmek

0 oy
(1,322 puan) tarafından

Halsizlik bulantı uyku hali demek ,ve istedigim kiyafeti giyememek demek

0 oy
(160 puan) tarafından

İlk hamileliyim korku içinde geçdi dediyiniz gibi hareket ve iç çamaşırını bende hep kontrol ederdim.. ikinciye hamileyim bunda da başlarda hep çamaşırımı kontrol ederdim çok şükürki bebeyim 15 haftadan beri hareket ediyor ve aşırı hareketli o yüzden rahatım diyebilirim..

0 oy
(3,996 puan) tarafından

Bulantı tiksinme ve son aylar uyuyamama dışında idareydi. Ve insan merak ediyor karnımda nasıl bir şey taşıyorum diye 😄

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 205 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 440 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Edanurkpln (346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 89 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 172 göst.