Kızlar hisseden var mı hayatımda ilk kez hissettim çok korktum ilk hasta olduğum için başım döndü sandım sonra baktım pencere açıktı o da ileri geri sallandı öyle emin oldum
Ben kayseride hissettim ama bakıyorum hiç bildirim yok.
Doğrudur baya salladı ama
ben hayali sallanıyorum zannettim adanada yine başım dönüyor sandım🤦🏼♀️
Aynı bende başım dönüyor sanmaya devam ederdim herhalde pencere açık olmasaydı
5.2 iyi sallamış. bi de konya'da deprem olmaz diye biliyoruz
Konya'da neredeyse her yıl 1 kez oluyor ben evlendiğimden beri 5 üzeri hep
Evet hissettik, ağır ağır sallandık. Hepimize geçmiş olsun
Ben hiç böyle bişey görmemiştim 2 defa ankarada hissedildiğini biliyorum bu yaşıma kadar onda da uyuyordum hissetmemiştim bu çok korkuttu beni idrak edemedim başta
6 Şubat depreminden bu yana 4. oldu benim Ankara'da. Hepsini de hissettim. Benim sensörler açık galiba biraz, sallanıyoruz derim kimse inanmaz sonra depreeem bağırırlar. Bu çok sallamadı bu arada. Daha şiddetlisi olmuştu
Doğrudur Allah beterinden korusun
🌹 Yer gök Muhammed sallAllahu aleyhi ve sellem efendimize aşık o yüzden salavatlar ile yer gök sakinleşir. Rabbim cümlemizi muhafaza eylesin müsterih olun deprem anında tekbir ve salavat getirin.
Amin inşallah o an ne yapacağımı şaşırdım bişey de diyemedim tek düşündüğüm oğlumu alıp bir yere çömelmek oldu
Rabbim muhafaza eylesin hala da çekebilirsiniz
5.2 olmuş Konya da olmuş geçmiş olsun
Sağolasın cano çok korktum ya
İnsan korkmaz mı 🥺istanbulda olduğu zaman, zangır zangır titremiştik oğlumla birlikte. Halada ufacık bir sese deprem sanıyorum
Bittiği halde hala sallanıyor gibi hissettim çok garip bi his
Ankara etimesgutta hissettim canım ama konyada olmuş
Evet yine de sallandı biraz
Evet avize sallandı resmen
Konya da oldu canm 5.2 bnde konyadayim ama hisetmedim
Burds hissedildi bi çok yerde sanırım
Konya'da yaşayıp gram hissetmeyen ben 🤦 tam evden çıkıyorduk o ara olmuş
Bişeyle ilgilenirken farkında olmuyor insan ben oturuyordum o anda oldu
Olabilir annemler aradı ankaradalar öyle öğrendim bende
Bnde gram hisetmedim ya ayaktaydim ondan
Her yıl oluyor zaten bu seviyede alıştım birde 😂
Çok geçmis olsun ya
Sağolasın 🥲
Senin eski nick neydii 🌺
Ben bunu kullanıyorum açtığımdan beri 😄
Rabbim toprağa sakinlik versin ,beterinden korusun inşallah 🥺🤲🏻Hissettik biz kötüydü ya
Amin Aminn inşallah evet kötüydü ilk kez yaşadığım için bu anı unutamam artık
Keçiören de hissettim ben sallandım oturduğum yerde eşime söyledim direkt haberlere baktım yoktu 2 3 dakka sonra habere çıktı Allah beterinden korusun
Bende ilk idrak edemedim anlayınca hemen çocuğu kucağıma alıp bir yere çömeldim sonra da ailemi aradım eşimi falan aradım haberlere bakınca emin oldım🥺
Ben acaba deprem mi oluyor diye emin olana kadar bitti Allah tan stres yapmadım bilmiyorum sakindim yani ama koltuğu baya salladı yalnız olmak daha korkutucu geldi bana
Bende emin olduktan sonra bitti deprem çocuğu alıp yatağın kenarına çömeldim hemen
Bende hayatımda ilk defa böyle korktum bir depremden. İlk defa bu denli hissettim. Bebeği uyutuyordum duvardan çatır çutur ses geldi ne oluyor dedim. yatak gitti dolap üstüme doğru geldi mesafeleride bir adımlık yatak ile dolabın. aha gittik dedim hemen kızımı alıp oğlumun yanına oturma odasına gittim. Az bekledim durdu. Rabb'im bir daha yaşatmasın
Amin Aminn korkunçtu gerçekten
Kuluda olmuş ben merkez deyim ama hissetmedim o ara araba yıkıyorduk eşimle herhalde o yüzden. Normalde eşim hisseder hep
A hiç his etmedim
İş falan mı yapıyordun belki ondan hissetmedin
Olabilir yemek fln yapiyodum belkide disardaydim
Ay cok fenaydi gercekten. Bizim dukkanimizin olduğu iş hanı devlet destekli yapilan tokinin yaptiği bir bina. Çoğu depremi asla hissetmedik ama bugün ki o kadar kotuydu ki anlatamam altindağ kazimkarabekir caddesindeyiz biz gercekten fena hissettik. Elimde kamera kaydi var acip acip kendime gülüyorum dükkandan kacisimi o bağrişimi görmeniz lazim :) Rabbim toprağa sakinlik versin
Aminn inşallah rabbim beterinden korusun
Evet hissettik eşim ile flim izliyorduk tık tık tık tık diye ses geldi kapı duvara vuruyormuş meğersem eşim fark etti dısarı çıktık hemen bahçe katında oturuyoruz fazlasıyla hissettik yeni mahalleden
Evet hissettirdi baya bende bahçe katındayım
Yozgattayız parktaydık baya hissedilmiş millet sokağa döküldü hep
Doğrudur kötüydü anlık
Konya'da olmuş diye duydum bnde
Evet Konya'da olmuş
1,493,250 soru
24,398,748 cevap
349,946 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın