+4 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (2,012 puan) tarafından

Merhaba kızlar 36. Haftadayim yalnız beşiğimiz yok bir arkadaşımız dedi ki siz almayan biz verecez aylardır diyoruz hadi kuralım madem daha bugün haber verdiler biz başkasına vereceğiz diye neyse sağlık olsun şuan acilen beşik almamız lazım ben sepet beşik düşünüyorum anne yanı için Park beşik de çok öneriliyor ama bana çok hantalmış gibi görünüyor sizce nasıl yapmalıyım acil fikir önerisi 

9 Cevaplar

+4 oy
(2,231 puan) tarafından

küçük beşikleri kısa süreli kullanırsın maksimum 9-10 aylık olana kadar ama park yatakları 4-5 yaşına kadar kullanırsın. 

(2,012 puan) tarafından
+1

Sallama şekli nasıl peki bebek rahat oluyormu ilk başlarda flan

(2,231 puan) tarafından

sallama aparatı var ama ben hiç sallamadım. benim kız sevmedi sallanmayı ne ayakta ne beşikte. 

-Reklam-
+4 oy
(22,145 puan) tarafından

Çok ayıp etmiş hem vericem diyip güvendirip hemde neden vermedi neyse boşver seper beşik büyüdükçe sığmıyor ama park beşik sallanmıyor normal beşik al bence canım

(2,012 puan) tarafından
+1

Normal beşik nasıl yani hangisinden

(22,145 puan) tarafından

image

Ahşapp beyaz oluyor ya hem sallanıyorda dur foto bakıyım ben
+4 oy
(14,546 puan) tarafından

Sepet beşikte maximum 10 ay yatar

Park beşikte 4 5 yaş diyorlar ama kızım 16 ay yattı.

İkisinden biri dersen park beşik. İstediğin her yere tek başına taşı 

(2,012 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım 

+4 oy
(707 puan) tarafından

O arkadaşının ağzına tüküreyim. Deseydin madem öyle yapacaktın niye almayın dedin . Zaten muhtaç değiliz sen öyle dedin diye almadım . Sepet hariç hepsi de olur . Kullanışsız büyümüyor pratik değil taşınmıyor . Pratik bişey olsun dersen anne yani büyüyen beşikde olur park beşikte olur . 

(2,012 puan) tarafından
+1

Hahash valla bizde şaşırdık ama yapacak birşey yok 

+3 oy
(4,785 puan) tarafından

Park beşik al üst seviyesi alt seviyesi olan. Sepet beşik güzel ama uzun gitmez 

+2 oy
(501 puan) tarafından

image

bben bu beşiği aldım hem anne yanı hem sallanıyor ben sallamadım ama 2 yaşında kullanıyorum daha
(2,012 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım bakacağım 

+1 oy
(5,232 puan) tarafından

Ben düştüm o hataya sen düşme cnm sepet beşik aldım hiç kullanışlı deil en fazla 7 ay falan yatıyor bebek hele ayaklansa tamamdir kullanıyorsun şimdiki aklım olsa park beşik alırdım kesinlikle 

+1 oy
(267 puan) tarafından

Canım park beşik alsan daha iyi sepet beşik ben aldım gece kalkıyor zor oluyor onu kaldırmak benim bebeğim şu an 6 aylık biraz daha büyüdü mü bebek sepet beşik alsan daha iyi olur

+1 oy
(1,980 puan) tarafından

Elele elektirikli besik kullaniyorum bebegim 4 aylik simdilik memnunum kendi kendine sallaniyor müzik var reflu yatağı olabiliyor bizim için ideal oldu park besik bence çok kullanışsiz

Besik dediğin sallanabilir olmali

(6,243 puan) tarafından

Park beşik te sallanıyor canim

(1,980 puan) tarafından

Kocamn birsey bebek yatisi alıp koyması bence hiç jullanisli değil ben kendim bunu kullandığım.ici  çok.memnun olduğumdan dolayı tavsiye ettim..

Sonrasında odasina yatırmayı planliyorum

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 195 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pampers (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
+1 oy
2 cevap 70 göst.