0 oy
249 göst.
önce Diğer kategorisinde (372 puan) tarafından

Arkadaşlar eşim hiç bir sorun yok aramızda küslük de yok 10 gündür benden uzak cinsellik yasamiyoruz normalde bu zamana kadar çoktan kendisi gelir yanıma ama uzak benden mesela yanına gidiyorum hadi kalk çocukları uyut falan diyo yani ben anlamadım neden böyle yapiyo olablir 

6 Cevaplar

+2 oy
önce (3,200 puan) tarafından

Iyi de sen konuşmamışsın ki . Sadece istemişsin o reddetmiş. Konuşmadan nedenini nerden bileceksin ? Ilişkilerde ki en büyük sorunlardan bir tanesi iletişim eksikliği. Burdan nasıl bir tavsiye verebilir ki insanlar. Ve bir de bir kere istedim vermedi kendimi küçük düşüremem filan ne yanlış düşünceler. Sen eşin her istediğinde birlikte oldun mu bugüne kadar hiç mi reddetmedin ? Oda istemekten vaz mı geçti sen reddedince?

önce (372 puan) tarafından

Evet canım ama ben defalarca her şey için konuştum hep kısa kesip attı ben o ne zaman isterse onunla oldum 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,993 puan) tarafından

Ona sordun mu bunu

Hayır benden uzak duruyo çünkü ben birlikte olmak istedim 5 gün önce istemedi bir daha da bişey demedim mesela onun ilgisini çekmeye çalisiyorum telefonu elime alıyorum hiç merak bile etmiyo naptgmi

0 oy
önce (3,847 puan) tarafından

Konuş derdi neymiş 

Ben istemiştim hatta birlikte olmayı istemiyorum dedi bir daha konuşmak istemiyorum kendimi küçük düşürmek yani neden böyle yapıyor anlam veremedim tavsiye ve fikir istedim bacm konussamda yok sana öyle geliyo bilmem ne dicek 

0 oy
önce (782 puan) tarafından

Esine sor bence 

0 oy
önce (2,116 puan) tarafından

Açıkça konuş sebebini öğren 

0 oy
önce (21,547 puan) tarafından

Neden bunu ona sormuyorsun bu sorunun esas muhatabı o değil mi ? En doğru cevabı alacağın kişiye sormak yerine ihtimaller üzerine kafa yormak sadece seni yorar. Ayrıca neden hep kocadan beklenir onu da hiç anlamış değilim aynı duygularla aynı şeyi yaşıyoruz yaşamak istiyoruz ki yaşıyoruz bunu dile getirmekte ayıp ya da günah değil 

O beni aşağılayıcı laflar eder ama taniyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 630 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Senemmceyhun (28 puan) tarafından soruldu
+7 oy
52 cevap 1,078 göst.

Kategoriler

1,452,982 soru