Evet kızlar takip ettiğiniz diziler hangileri
bi kızılcık şerbeti izliyorum onun da b. ku çıktı. metres başrol oldu 🤦🏼♀️
Kızılcık şerbeti maalesef saçmalamış olsa da sarıyor
Eşref rüya
Uzak şehir
Bebekten pek fırsat olmuyor ama genelde her fırsatta başa sara sara aşkı memnu, yaprak dökümü ve muhteşem yüzyıl
Asla dizi mizi izlemem Turk dizileri ahlaki yonden berbat izleyenlere de hayret ediyorum sadece bir kere actim oglum uyanikti kirk tane soru sordu anne bu adamlar neden kavga etti,anne bu kiz niye agladi gibisinden hep siddet,yasak iliskiler,illegal isler.Biz farkinda olmasakta kucucuk cocuklar etkilenebiliyor.
Güncel de takip ettiğim bir dizi yok kızılcık şerbetini izliyordum Pinko ölünce bıraktım eski dizi seviyorum ben şu an Elveda Rumeli izliyorum bu bitince de Yargı veya İstanbullu Gelin ikisinden birine başlayacağım
Yargı hayranı biri olarak yazıyorum lütfeen ilk ona başla :) zaten ilk bölümden sonra istesen de bırakamıyorsun.
Kız ben yargıyı izledim zaten son sezon oğlum küçüktü çalışıyordum yarım yamalak izledim o yüzden tekrar izleyeceğim son yılların en iyi dizisi bence hatta o gazla oğluma Ilgaz ismini koyacaktım da eşim beğenmedi :)
Ahahaha alemsin bende bir düşünmedim değil o dönem oğluma Ilgaz ismini 😂😂 gerçekten son yılların en iyi dizisiydi 💙
Gerçi dizi de pars savcıya da hayrandım ama Kaan Urgancı zaafım ama hem savcı hem çok yakışıklı hem de çok dürüst bir insandı neden olmasındı :)
Aynenn zaten Pars gidince dizinin tadı kaçmıştı ama her haliyle soluksuz izledim 😃
Arka sokaklar tek
Kızıl goncalar izliyordum yorumlamak için, bitti.
Bahar izliyordum, sıkıldım.
Sahipsizlere başladım, artık sarmıyor.
Uzak şehir izliyorum şu sıra, ona da annemle ortak bir dizimiz olsun diye başlamıştım ama sardı.
Başka dizim yok, zaten de tam teşekküllü izlemeye vaktim de yok kakdkdkddj
Ben çok çabuk sıkılıyorum dizi izleyemiyorum
Dizi takip edemiyorum
Pazartesi uzak şehir
Sali bahar
Çarşamba sahipsizler
Perşembe inci taneleri
Cuma kızılcık şerbeti
Cumartesi gönül dağı
Pazar günüm boş tatil 😁😁
Hiç birsey izlemiyorum tv bozuldu yaptırmadık sus niyetine duruyo eski dizileri izliyorum avluya başladım 7 numara vardı onu bitirdik şimdi sıra avluda ve bazen tek bölümlük film izliyoruz öyle geçiyor zmn
Hudutsuz sevda
Eşref Rüya
Sahipsizler
Sahipsizler ve gönül dağı arada da bahar
Uzak sehir
Bahar
Kurulus osmanida esim izliyor diye izliyorum.Deha izliyordum oda son bolum yarin
Kizilcik serbeti
Can borcu
Diğerinin adını unuttum😁😁
Pazartesi uzak şehir. Çarşamba günü de kuruluş Osman izlerim. Salı bahar izlerdim Çarşamba günü ayriyetten Leyla, Perşembe günü de siyah kalp izlerdim ama çok sacmaladilar artık izlemiyorum.
TV kullanmıyoruz arada kendi telimden açıp izliyorum.
Uzak şehir ❤️❤️❤️
Hudutsuz Sevda ,biraz bozdular sezon finali oldu zaten.
Gönül Dağı
Eşref Rüya🤍
Deha
4-5 yıldır izlediğim tek dizi bahar onuda TV'den değil telefondan izliyorum boş vaktim olunca rahatça uzanıp izliyorum telefondan 2-3 bölüm geriden baharda bağımlılık yaptı nasıl oldu bilmiyorum yoksa TV sevmiyorum
Bende bahar çok severdim bölümü izlemeyince telden izlerdim taki malum firmayı durmadan reklam yapınca boykota düştü bıraktım
Yaa doğru bir ara yaptı ama şuan hiç yok ondan devam ettim bende
Dizi takip etmem kızımın ödevlerinden vakit bulabilirsem arada Can borcuna bakarım.
Valla en son Yargı dizisinde zirvede bırakmıştım, denk geldikçe kızılcık şerbeti izliyordum ama taa ki Eşref Rüya'yı izleyene kadar 😃 şuan tek düzenli takip ettiğim dizi o 🤍
1,507,987 soru
24,613,519 cevap
364,207 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın