+2 oy
195 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (133 puan) tarafından

Ay kızlar borçlar bitmiyor düğün borcu taşınma eşya ne bileyim para yetişmiyor tek maaş ne sohbet ne cinsel ilişki kaldı içimden gelmiyor diyor eşim yorguum diyor siz olsanız nasıl tepki verirsiniz 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,009 puan) tarafından

Hemen ise giderim çalışırım 

(133 puan) tarafından

Çocuğum var bakacak insan olsa anında calisirim

-Reklam-
+1 oy
(1,523 puan) tarafından

Ona destek olmak amaçlı çalışabılırsınız

(133 puan) tarafından

Çocuğuma bakacak biri olsa calisacagim

(1,523 puan) tarafından

Bızde tek maasdayız kıza bakacak biri olsa bende can atıyorum çlısmaya 1.5 yaş kreş vs varmış o zamana kadar bekliyorum ama kıyamıyorum da 

+1 oy
(7,437 puan) tarafından

Tepki vermem destek olurum. Çok zor bir devirdeyiz. Her anlamda. Eşinin yorulması, bıkması çok normal. Sende destek ol ona maddi manevi hangisi elinden geliyorsa 

(133 puan) tarafından

Herşeyi yapıyorum tek soğan ekmek yiyelim diyorum bı yzuzunu gulduremedim

+1 oy
(1,209 puan) tarafından

Ailenle yakın oturuyorsa işe gir çalış. 8 aylıktan beri kızıma annemle kaynanam bakıyor. İkisi de farklı şehirden gelip bakıyor. Bı zahmet onlarda yardımcı olsunlar.

+1 oy
(679 puan) tarafından

Bende eşimle aynıyım. Üzerine falza dusmuyorum. Nasip olursa bayramdan sonra işe gireceğim. Kısmet. Borçta bitmiyor. Yetismiyor. Eşime bişe diyemiyorum o yüzden oda haklı el işi zor. O yüzden bende destek olmak için konuştum başta razı değildi şu an razı oldu. İnşallah bayramdan sonrası olur.

0 oy
(4,572 puan) tarafından

Haklılar da valla canım 

Bisey diyemiyorum artık 

0 oy
(727 puan) tarafından

Canim erkekleede borc cok olunca sitrese giriyolar nasil yetisicem diye belki o yuzdendir ama karsina alip guzel bi dille anlat ona guvendini halledebilecegini soyle destek ol bence belki biraz sitresazalir bazen bizimde borc olunca esim sitrese girer ya yetistiressem diye ben hep canını sıkma sen yaparsin odersin gibi konuşurum 

0 oy
(2,284 puan) tarafından

Üzülüyorum ben böyle evliliklere. Biz evlenirken iki aileninde durumu yoktu, bileziklerimi eşim yaptı. Sadece 2 bileziğim vardı. Kirada oturuyorduk ve eşyaların hepsi en ucuzundandı, düğün yapmadık borçla evlenmeyelim diye elhamdülillah 4 sene oldu evleneli şimdi 2 evimiz ve arabamız var. Bir kez evleniyoruz diyerek aileler zorluyor dayatıyor o olacak bu olacak diye . Sonuç ; postunda anlattıkların . Genel olarak böyledir bu

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 463 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berenbulut0 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
29 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Berenbulut0 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 563 göst.
0 oy
28 cevap 1,731 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu