Hanımlar eski kullanıcılardan merak ettiğiniz varmı özlediğiniz bı anda kaybolup giden ☺️
Herkes der eskiler burası çok eğlenceliydi ondan sormak istedim
Hayır. Kimse ile duygusal bağ kurmuyorum ben ayrı kalınca ailemi bile özlemiyorum( oğlum hariç ) burdakileri neden özleyeyim 😅😅
Ay içimden geçenlere tercüman olmuşsun aynen öyle :)
Eski kullanıcı değilde @KuranAsigiHatun yok 4 5 gundur onu merak ettim
Ayy bende gözüm arıyor kaç gündür yok
Kayınvalidesi ev tasiyackti sanırım belki ona yardıma gitmiş olabilir
Yogundum biraz hanimlar Allah razı olsun gonlumu hos ettiniz 🌹
🌹🌸
kurgucum tabikide snr iklim ada bkt
mesosda bi anda kayboldu nevo da oyle
3 4 sene kadar önce metropol yorgunu diye bir kullanıcı vardı birebir tanımıyorum ama hep mizah postlarini okurdum gözlerim onu ariyor bazen
Adı da güzelmiş
Gulo ve niho abla bir de selocan vardı 🥺
Sevdoşum erkencisin kizz😁
hee okula gidicem
Ooo hade Allah kolaylık versin inşallah
sagol hulyosum
Yok kız hani senin köyüne yakın biryerde ailesi yaşıyordu hani çocuğu olmuyordu ya
Çok var ya ❤️
Mihri vardı hala giriyor mu bilmiyorum. Bide Şeyma vardı harry Potter dı galiba nicki. Kayboldular. Gulo de bana vardı. Ve daha hatirlayamadiklarim .Nerde bu millet.
Gözde vardı bide gebegzde gibi bişeydi nicki
Ya bu Mihri rahatsızdır mideden sanirim oyow hatırlıyorum ilk aklıma o kadın geldi geçen sene bayagi aktiftir sonra ne oldu acaba ona aynı kişiden bahsediyorsak
Bilmiyorum ki rahatsızlığını. Daha önceleri aktifti sonra arada sırada girmeye başladı
@Melikşah vardı girmiyor artık gözüm hep arıyor onu. Bide durum vardı ismi Selma oda çok tatlı bayandı gitti
Bi kadın vardı isimini hatırlamıyorum gaziantepliydi eşiyle boşanmıştı sonra geri barışmıştı bi de kızı vardı sonra eşiyle mutlu olduğunu falan anlatmıştı numarası bile vardı bende konuşuyorduk bazen ama kayboldu 3 4 sene önce
Esra mıydı aceba
Esra değildi ismi şuan 24 yaşında falandır
Hm bilmiyorum o zaman
Doğru düzgün kimseyi tanımıyorum burda
@UyurGezer ve durunun annesi Selma ya yoklar 🥺🥺
Ben 2020 den önce ömerim isimli bir arkadaşla çok sohbet etmiştim. Mavi kıyafetli profil fotosu vardı. O beni pek hatırlamaz ama. Bebeğimiz kolikti ikimizin. Bir dua tavsiye etmişti youtubedan aç dinlet sonra bebek uyur demişti. Dediği gibi olmuştu. Nasıl da mutlu olmuştum. :) sonra adını selo de bana diye koydu. Sonra da hiç gormedim
Seliiiin 🌸🌸🌸🌸
Gözdedurumery vardı buse vardı nickini hatırlamıyorum emirim34 derya vardı
Hiram❤️arasim vardı hiç biri yok uzun zamandır
Ben hiç isimleri aklımda tutamıyorum ya tutanlara maşallah :)
Ben şeyi merak ediyorum ya ilk geldiğim zamanlar bir hanfendinin eşinde bir rahatsızlık başlamıştı tam emin değilim ya als den ya da msden suphelenmisti doktorlar testler yapilacakti en son ona ne oldu aşırı merak ediyorum. 3 tane çocukları vardı yaşları da daha gençti
O hâlâ daha burada da nickini unuttum , sanırım ALS hastası değil diye hatırlıyorum, mr kan temiz gelmiş sonucu, hatta kadın hamile şuan galiba, nicke bakayım hatırlarsam söylerim
Meleklerivar Meltem ismi şimdi hatırladım 😁
@Meleklerivar gel kız buraya
Ay çok sevindim. Çok üzülmüştüm ben o zaman eşimle bile konuşmuştuk inşallah kötü bir şey çıkmaz diye.
Azamelia
Kurgucu biri
Tubasu😁
Sihirli eller
Esrarengiz anne
Eylem
Şükürler olsun
İsmi aşk
Daha vardı bir kaç tane de isimleri aklıma gelmedi
Mihri abla olsa iyi olur her konuda fikir veriyordu
Kimseyi özlemiyorum ama mihri diye bi arkadaşım vardı onu merak ediyorum sadece 😌
BUKET VE MiHRİ YA❤️🌸biride Hemsom GULO DE BANA 🥺
1,453,625 soru
23,860,071 cevap
320,334 kullanıcı