Bitti kızlar. Bi yatak örtüsü, Bi başucuna aksesuar, perde ve halıyı da degistircem 😊
Çok karanlik ve daraltici duruyor renk mobilyayada uymamis canm ya tabi zevk meselesi
Teşekkür ederim canım
Aslında renk karmaşası var cakim mobilya farklı baza başlığı farklı yatak altı pufun farklı renk üstüne birde desenli örtü benim bunlar dikkatimi çekti ne yalan soyliyim hoşuma gitmedi
Yinede sen beğendiysen güle güle kullan♥︎
bence guzel yatak basliginin ustue bi tablo acikrenk aydinlik gorunumlu cok *** olur.
Evet canım bende tablo düşünüyorum oraya 😊
Güzel boyamışsın ama çok karanlık olmuş oda sanki. Bide alan dar daha çok kapatmış
Ben beğendim ya yerdeki halı sadece ben ne alaka diyor yatak odası loş olabilir bence sakınca yok bende karartma perde var çoğu zaman açmıyorum bile 😅
Perde değişecek canım ya onlara sıra gelmedi Bi evin tüm halılarıni yeniledim Bi onlar kaldı 😄
Bence hiç olmamış. :( Yıllaar yıllar önce evleri hep yeşile boyarlardı. Aynen onlara benzemiş. Eşyaları da ilk görüşte eski zannettim bu yüzden. Ama detaylı bakınca eşyaların gayet yeni ve modern olduğunu gördüm. Eşyalar çok güzel. Perde, avize hepsi güzel. Sadece yandaki halı değişmesi lazım. Ama bu kadar küçük bir odaya böyle bir yeşil hiç olmamış. Odanın boyası eşyalara da hiç uymamış. Ama önemli olan senin sevmen tabii. Hayırlı olsun.
aslında tavanı da boyasan daha derinlik katar.
yatağın arkası vetavan aynı renk
Evet canım bunu biliyorum ama onun için kızıma bakacak insan lazım ve tabi odanın da boş 😁
Ayy cok guzel olmus yaprak cok begendim gule gule kullan sen gecen koyu mavili biseyler bakiyodun yatak ortsunu muydu insaAllah almamışsındür bu renk cok guzel acmis cunku
Yok canım almamıştım krem rengi en iyi gidecek olan renk diye düşünüyorum hem yatak örtüsü hem halı yakisacagini düşünüyorum
O kadar ayrintili bakmadim canim ben duvar rengini cok begendim resme de butun olarak baktigimda begendim tabiki farkli aksesuarlar yatak ortusu hali perde abajur gibi ufak degisikliklerle daha *** hale getirebilirsin ama ben burdan vakinca aykiri hic bisey gormedim
Teşekkür ederim canım çoğu kişi beğenmemiş ama benim beğenmiş olmam yeter bence 😊
Olabilir zevk meselesi ben daha cok kisinin mutluluguna bakiyorum eski postunu da gordum uzun zamandir istiyomussun sen begendiysen baskasinin onemi yok oyuzden bi de ayrintilara takilmaya gerek yok bence onemli olan iyi hissetmek mesela banada esmersin sana sari sac yakismaz dediler ki 13 14 yasimdan beri boyuyorum ben o yaslarda dusun kizila boyardim kahve siyah boyasam ne gerek var kendi sacim da oyle diyodum en son gecen sene bi deli cesaret yaptim gitti simdide herkes yakistiriyo iyiki de yaomisim bosver
Öyle canım bencede. Biz begendiysek gerisi boş 😊
Güzel olmuş canım emeğine sağlık huzurla uyuyun inşallah 🙏🏻☺️🌻
Allah razı olsun canım teşekkür ederim
Amin sendende canım rica ederim
Rengi çok güzel benceeee
Çok teşekkür ederim canım
Evi yeşile boyama fikri çık aklımdan 😄 çok hoşuma gitti ya bu renk ama eşim hayatta kabul etmez. Bir kere köyü maviye boyamıştık çok güzel olmuştu çok mutlu olmuştum. Ama bu evim biraz karanlık o yüzden koyu renk seçemiyorum
Kız güldürdün beni 😁 Rabbım daha güzellerini versin sana inşallah canım. Yatak odası karanlık olsa da olur dedim bende başka yerde cesaret edemezdim 😄 eşimin haberi bile yoktu akşam gördü seslenmedi
Ay koyu mavi yazmıştım köyü olmuş 🤣
Bence gayet güzel olmuş elinize emeğinize sağlık bir yeşil sever olarak boya rengine hayran kaldım tabiki oda bir tık değişmesi gerek
Tabi canım artık el atmam lazım 7 sene oldu daha bir çarşaf almadım 😄
Ellerine sağlık canım maşallah çokta güzel boyamışsın❤️ hoş olmuş ya yazdığın gibi krem örtü de güzel olur
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah. Allah izin verirse bir bir değiştiriyorum her yere el atıyorum evde 😊
Yatak odası dediğin karanlık olmaz mı zaten..niye herkes karanlık diye yorum yapmış ki. Bence güzel olmuş başlığın üstüne bir kaç tablo ile daha da güzelleştirebilirsin.
Teşekkür ederim canım evet bende öyle düşünüyorum bir bir alcam Allah izin verirse ❤️
Yeşil sevmem aslında ama güzel duruyor. Pufla başlık pembe olmasaymis daha iyi olurmuş 😂😂
Kız ne pembesi onlar da kahve 😄
Ben niye pembe gördüm kizzz 😂😂🫣🫣
Kahveyse olmuş bacım 😁
Ay pembe yok benlik değil 😄 ışık vurunca hafif pembeye kaçmış sanki
Heralde isiktan öyle çıkmış 😂
Dediklerini de alırsan değiştirirsen havası da değişir odanın ellerine kollarına sağlık canım 🤗
Teşekkür ederim canım alcam Allah nasip ederse hepsi sırayla 😊
Emek çekmişsin güzel olmuş canım birazda farklılık olsun yaa:)
Çoğu kişi beğenmemiş ama olsun ben beğendim ya dekorla daha farklı olur. 😊
Valla çok güzel ve şık olmuş odan büyük olsaydı varya bu renk daha çok belli ederdi kendini bence çok tatlı olmuş sağlıkla kullan canım zaten yatak odası insanın özeli istediğin gibi yaparsınkii sen keyfine bak boşver:) aslin güzel bir tablo eşinle birlikte çekilmiş fotoğraf felan güzel olur
Teşekkür ederim canım tablo istiyorum bende bakalım artık 😊
Sen beğendiysen güzel canım
Olmasını beklediğimden daha iyi olmuş, ellerine sağlık, tek duvar mı boyadın sadece diğerlerini göremediğim için soruyorum
Evet canım tek duvar hepsini boyasam bayardi 😁
Ev pek ışık almıyor sanırım karanlık ve boğucu duruyor resimde.
Camın önünde yem çuvallari var o yüzden karartıyor odayı
1,496,115 soru
24,440,320 cevap
353,231 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın