+6 oy
1,119 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (14,945 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bitti kızlar. Bi yatak örtüsü, Bi başucuna aksesuar, perde ve halıyı da degistircem 😊

24 Cevaplar

+7 oy
(136 puan) tarafından

Çok karanlik ve daraltici duruyor renk mobilyayada uymamis canm ya tabi zevk meselesi

(14,945 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Aslında renk karmaşası var cakim mobilya farklı baza başlığı farklı yatak altı pufun farklı renk üstüne birde desenli örtü benim bunlar dikkatimi çekti ne yalan soyliyim hoşuma gitmedi

Yinede sen beğendiysen güle güle kullan♥︎

(14,945 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

+2 oy
(9,067 puan) tarafından

bence guzel yatak basliginin ustue bi tablo acikrenk aydinlik gorunumlu cok *** olur. 

(14,945 puan) tarafından

Evet canım bende tablo düşünüyorum oraya 😊

+1 oy
(8,645 puan) tarafından

Güzel boyamışsın ama çok karanlık olmuş oda sanki. Bide alan dar daha çok kapatmış

(14,945 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
(26,773 puan) tarafından

Ben beğendim ya yerdeki halı sadece ben ne alaka diyor yatak odası loş olabilir bence sakınca yok bende karartma perde var çoğu zaman açmıyorum bile 😅

(14,945 puan) tarafından

Perde değişecek canım ya onlara sıra gelmedi Bi evin tüm halılarıni yeniledim Bi onlar kaldı 😄

+1 oy
(1,049 puan) tarafından

Bence hiç olmamış. :( Yıllaar yıllar önce evleri hep yeşile boyarlardı. Aynen onlara benzemiş. Eşyaları da ilk görüşte eski zannettim bu yüzden. Ama detaylı bakınca eşyaların gayet yeni ve modern olduğunu gördüm. Eşyalar çok güzel. Perde, avize hepsi güzel. Sadece yandaki halı değişmesi lazım. Ama bu kadar küçük bir odaya böyle bir yeşil hiç olmamış. Odanın boyası eşyalara da hiç uymamış. Ama önemli olan senin sevmen tabii. Hayırlı olsun. 

(14,945 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
(9,520 puan) tarafından

aslında tavanı da boyasan daha derinlik katar.

yatağın arkası vetavan aynı renk

image

(14,945 puan) tarafından

Evet canım bunu biliyorum ama onun için kızıma bakacak insan lazım ve tabi odanın da boş 😁

+1 oy
tarafından

Ayy cok guzel olmus yaprak cok begendim gule gule kullan sen gecen koyu mavili biseyler bakiyodun yatak ortsunu muydu insaAllah almamışsındür bu renk cok guzel acmis cunku 

(14,945 puan) tarafından

Yok canım almamıştım krem rengi en iyi gidecek olan renk diye düşünüyorum hem yatak örtüsü hem halı yakisacagini düşünüyorum 

tarafından

O kadar ayrintili bakmadim canim ben duvar rengini cok begendim resme de butun olarak baktigimda begendim tabiki farkli aksesuarlar yatak ortusu hali perde abajur gibi ufak degisikliklerle daha *** hale getirebilirsin ama ben burdan vakinca aykiri hic bisey gormedim

(14,945 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım çoğu kişi beğenmemiş ama benim beğenmiş olmam yeter bence 😊

tarafından

Olabilir zevk meselesi ben daha cok kisinin mutluluguna bakiyorum eski postunu da gordum uzun zamandir istiyomussun sen begendiysen baskasinin onemi yok oyuzden bi de ayrintilara takilmaya gerek yok bence onemli olan iyi hissetmek mesela banada esmersin sana sari sac yakismaz dediler ki 13 14 yasimdan beri boyuyorum ben o yaslarda dusun kizila boyardim kahve siyah boyasam ne gerek var kendi sacim da oyle diyodum en son gecen sene bi deli cesaret yaptim gitti simdide herkes yakistiriyo iyiki de yaomisim bosver 

(14,945 puan) tarafından

Öyle canım  bencede. Biz begendiysek gerisi boş 😊

+1 oy
(3,246 puan) tarafından

Güzel olmuş canım emeğine sağlık huzurla uyuyun inşallah 🙏🏻☺️🌻

(14,945 puan) tarafından

Allah razı olsun canım teşekkür ederim 

(3,246 puan) tarafından

Amin sendende canım rica ederim 

+1 oy
(28,663 puan) tarafından

Rengi çok güzel benceeee

(14,945 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 

+1 oy
(3,760 puan) tarafından

Evi yeşile boyama fikri çık aklımdan 😄 çok hoşuma gitti ya bu renk ama eşim hayatta kabul etmez. Bir kere köyü maviye boyamıştık çok güzel olmuştu çok mutlu olmuştum. Ama bu evim biraz karanlık o yüzden koyu renk seçemiyorum

(14,945 puan) tarafından

Kız güldürdün beni 😁 Rabbım daha güzellerini versin sana inşallah canım. Yatak odası karanlık olsa da olur dedim bende başka yerde cesaret edemezdim 😄 eşimin haberi bile yoktu akşam gördü seslenmedi

(3,760 puan) tarafından

Ay koyu mavi yazmıştım köyü olmuş 🤣

+1 oy
(156 puan) tarafından

Bence gayet güzel olmuş elinize emeğinize sağlık bir yeşil sever olarak boya rengine hayran kaldım tabiki oda bir tık değişmesi gerek

(14,945 puan) tarafından

Tabi canım artık el atmam lazım 7 sene oldu daha bir çarşaf almadım 😄

+1 oy
tarafından

Ellerine sağlık canım maşallah çokta güzel boyamışsın❤️ hoş olmuş ya yazdığın gibi krem örtü de güzel olur 

(14,945 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah. Allah izin verirse bir bir değiştiriyorum her yere el atıyorum evde 😊

+1 oy
(19,155 puan) tarafından

Yatak odası dediğin karanlık olmaz mı zaten..niye herkes karanlık diye yorum yapmış ki. Bence güzel olmuş başlığın üstüne bir kaç tablo ile daha da güzelleştirebilirsin.

(14,945 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım evet bende öyle düşünüyorum bir bir alcam Allah izin verirse ❤️

+1 oy
(8,943 puan) tarafından

Yeşil sevmem aslında ama güzel duruyor. Pufla başlık pembe olmasaymis daha iyi olurmuş 😂😂

(14,945 puan) tarafından

Kız ne pembesi onlar da kahve 😄

(8,943 puan) tarafından

Ben niye pembe gördüm kizzz 😂😂🫣🫣

(8,943 puan) tarafından

Kahveyse olmuş bacım 😁

(14,945 puan) tarafından

Ay pembe yok benlik değil 😄 ışık vurunca hafif pembeye kaçmış sanki 

(8,943 puan) tarafından

Heralde isiktan öyle çıkmış 😂

+1 oy
tarafından

Dediklerini de alırsan değiştirirsen havası da değişir odanın ellerine kollarına sağlık canım 🤗

(14,945 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım alcam Allah nasip ederse hepsi sırayla 😊

+1 oy
tarafından

Emek çekmişsin güzel olmuş canım birazda farklılık olsun yaa:)

(14,945 puan) tarafından

Çoğu kişi beğenmemiş ama olsun ben beğendim ya dekorla daha farklı olur. 😊

tarafından

Valla çok güzel ve şık olmuş odan büyük olsaydı varya bu renk daha çok belli ederdi kendini bence çok tatlı olmuş sağlıkla kullan canım zaten yatak odası insanın özeli istediğin gibi yaparsınkii sen keyfine bak boşver:) aslin güzel bir tablo eşinle birlikte çekilmiş fotoğraf felan güzel olur 

(14,945 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım tablo istiyorum bende bakalım artık 😊

+1 oy
tarafından

Sen beğendiysen güzel canım 

(14,945 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
(565 puan) tarafından

Olmasını beklediğimden daha iyi olmuş, ellerine sağlık, tek duvar mı boyadın sadece diğerlerini göremediğim için soruyorum

(14,945 puan) tarafından

Evet canım tek duvar hepsini boyasam bayardi 😁

+1 oy
(12,422 puan) tarafından

Ev pek ışık almıyor sanırım karanlık ve boğucu duruyor resimde.

(14,945 puan) tarafından

Camın önünde yem çuvallari var o yüzden karartıyor odayı 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 238 göst.
0 oy
3 cevap 153 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,538 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 285 göst.

Kategoriler

1,496,115 soru