+1 oy
80 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,397 puan) tarafından

Selam kızlar bu hafta 30 haftalık olcaz Allah izin verirse, 4 kilo falan almışım hatta birazda kilo vermişim şu sıralar.

İlk gebeliğimde 14 kilo aldım diye hatırlıyorum ikisinde de suyum fazla ama 2. Gebelikte dikkat ediyorum artk. 

Siz kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız  

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,309 puan) tarafından

Vallah süpersin maşaAllah en fazla 10 kg ile tamamlarsın doğumdan sonra kilo verme derdin olmaz 

önce (1,397 puan) tarafından

Yaa öylede keşke canımın her istediğini de yiyebilsem zor oluyor böylede

-Reklam-
0 oy
önce (1,670 puan) tarafından

Ay şöyle bikac kilo alarak tamamlamayi nasıl beceriyorsunuz yaa zaten çocuk, suyu, plasenta on kilo eder nasi oluyor bilmem ben doğumda tamı tamına 25 kilo almıştım 😆 yirmisini geri verdim kaldı 5 😆

Hamur işi tatlı abur cubur yemiyerek sjsjs doktor diyet dedi şekerim yüksek çıkıyor, bende beklemiyordum kendimden bu performansı :)

önce (1,670 puan) tarafından

Aa ben gebelikte yediğimi hayatım boyunca hiçbir dönem yemedim yaa asla dikkat etmedim bida ne zaman yicem özgürce amaan dedim 😆

İyi yapmışsın, bi sorunum olmasa bende yerdim 😁

0 oy
önce (2,543 puan) tarafından

Ben ilk etapta aldım 11 kilo felan sonra şeker çıktı diyet yaptım 3 kilo kadar verdim 80 kiloyum 34 haftalık hamileyim 8 kilo aldım diyebilirim

2 düşüğüm bi kimyasal gebeligim var, Genetikten test falan yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı bende.

İlk oğlumda gebelik düşündüğüm andan itibaren iğneye başlamıştım. Kırkım çıkısıya kadar kullandım.

Bunda hapa başladım Hamile kalınca iğneye başladım.

Hep şekerden şüphelendik endokrin doktorum bebeğinin sağlığı için diyet dedi şekerim çıkmadı böyle olunca arada kaçamak yaptım tabi sıkı bi diyet yapmadım, şeker yüklemesinde şeker çıkmadı suyum fazla olduğu için yine diyetle devam ediyorum.

Evet çok zor tatlı yiyememek geçen oğlumla eşim dışarda yediler ben onlara baktım 😁

Çok geçmiş olsun canım Allahım yardım etsin kan sulandırıcı iğneler çok acıtıyor diyorlar öyle duydum umarım sağlıka kucağına alırsın doğumdan sonra yiyeceklerimin listesi var instagramdan bir sürü tarif kaydettim yapmak istiyorum hepsini tbai inşallah kalıcı bir şekerim yoksa😅 tabi bundan sonra potansiyel şeker hastasıymışım ama yinede abartmadan yiyebilirim bence, 😅

Acıtıyor tabi ama alıştım şükür ki tedavisi var anne olabiliyorum 🥺

İlk gebeliğinde varmıydı şekerin, gebelik şekeri kalıcı olmayabilr İnşallah dilediğini yiyebilirsin 

Çok şükür acıaı var ama dediğin gibi sonu güzel 🤲ilk gebeliğimde hiç bişiyim yoktu çok rahat bir hamilelik geçirdim mide bulantısı ve ağrıları saymıyorum tabiki ☺️ 

Ah inşallah doğumdan sorna bitti şükür diye konuşuruz 

+1

İnşallah canım

0 oy
önce (1,900 puan) tarafından

4 kilo almistim 37+5 doğurdum 6 kilo ile bitiridim

Doğumdan çıkınca kaç kilo verdiniz ? Bebegin kilosu nasıldı

önce (1,900 puan) tarafından

Benim biraz erken oldu 3440 kg doğurdum kendi kiloma geri dondum diyet yapmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 229 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde VB. (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde VB. (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde VB. (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.