Köfteci Yusuf’a bir kere gittim bir daha gitmedim gitme sebebimde çok övülmesiydi ya herkes gidiyor demekki güzel dedim gittim ama gitmez olaydım porsiyonları çocuk menüsü gibi etleri sünger gibi et tadı gelmiyor meğer herkes ucuz olduğu için gidiyormuş
Dışarda genelde et türü yemeyi severim Adana gibi eşim de ciğer yer belli başlı gittiğimiz bir mekan vardı 2sene önceye kadar çok güzeldi temizliği etleri mezeleri her şey çok özenliydi sonra mezeler azalmaya başladı çalışanlar ilgisizleşmeye başladı 2 sene önce orayı bıraktık başka bi marka bulduk 2 senedir de oraya gideriz lezzet olarak meze çeşidi olarak temizlik olarak her yönden tam puan
Fast food ürünlerini artık dışarda yeme taraftarı değilim iyice mahvettiler çünkü önceden bi hamburger yerdim tadına doyamazdım şimdi ekmek bayat içindeki köftesi tavuğu lastik gibi patatesleri su gibi genelde pizza hamburger evde yapıyorum hem lezzetli Hemde güvenli oluyor ama 3 yaşındaki oğlum bazen dışarda yemek istiyor sebebi çocuk menüsünde oyuncak vermeleri ona tav oluyor ara ara götürüyorum o kadar Fast food bizim için bitme noktasına geldi artık