+3 oy
635 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,036 puan) tarafından

Kizlar zaten nadir yeriz dışarıda ama ne zaman da yesek hep mi pişman olur insan ya. Hamburger yesek her zaman ya ekmek bayat olur ya da kola kesin asitsiz olur. Köfte yesek içi defalarca iyi pissin dememe rağmen çiğ gelir. Mekan adida vericem valla köfteci Yusuf mesela. Sonra 4 yıldır istanbulda yaşıyorum defalarca aklımıza ciğer yemek geldi ama yemedik. Güzel olmayabilir şimdi kesin yine pişman oluruz dedik. Bugün uyduk şeytana yiyelim dedik. Cigeristan adında bir mekana gittik . Bildiginiz mezeden kıl çıktı. Gelen lavastan bir tanesi de küflüydu. Yetkiliye söyledik oralı bile olmadi. 1500 tl de hesap verdik. Yani bazen insanin disarda işi olunca mecbur kalıyor yiyor. Parasında da değilim keşke deyse. Ama bu şekilde memnunuyetsiz kalınca insan kendini enayi yerine koyuyor ya. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

32 Cevaplar

+2 oy
önce (1,953 puan) tarafından

Eskiden garsonluk yaptığım köfteci Yusuf 😄

önce (2,036 puan) tarafından
+1

Bana hiç hijyenik gelmiyor. Eşim istediği zamanlar giderdik. Ha bir de uygun olduğu için  tabi. Hijyen konusunda haksız mıyım?

+1

Benim çalıştığım şube çok temizdi. Her gün her akşam her yeri foşur foşur suyla yikardik öyle kapatirdik subeyi. Denetlemelerde hep tam puan alirdik. Köfteler çiğ gelme konusunda da genelde şube yoğun olunca sipariş erken çıksın müşteri beklemesin diye yapılırdı. 

+1

Muhtemelen öyle. Çünkü çok dolu mekan. Bende bildiğim için biz bekleriz yeter ki iyi pissin diye söylerim. Ama kimsenin dediğimi ciddiye aldığı yok. Her seferinde yine çiğ geldi:)

+1

İnan köfteci Yusuftaki çalışma şartı hiç bir yerde yoktur. Zor yani.

+1

Bu çok belli cnm. Allah yardımcıları olsun

-Reklam-
+2 oy
önce (1,398 puan) tarafından

Köfteci Yusuf'a gitmiyorum hiç genelde bildiğimiz mekanlara gidiyoruz, geçen gün gittik bi mekana herşeyi güzeldi ama etini beğenmedik eşimle.

+1

Bak iste yine tam anlamıyla begenmemissiniz. Olmuyor gerçekten. Biz Ankarada yaşarken orda favori mekanim aspavaydi.  Bir kere bile pişman olmadım. Ve ankara balgatta ciğer işinde çok iyi.  Asla pişman etmedi. 4 yıldır istanbulda yediğim içtiğim hicbirseyden memnun kalmadim

+2 oy
önce (2,074 puan) tarafından

eskiden çok yerdik artık beni de sarmıyor. 

ya güzel değil ya gereksiz pahalı, aman şimdi bunu niye yedik oluyor. 

zaten son çıkan zehirlenme vakalarından sonra iyice soğudum dışarıda yemekten. 

+1

İşte bazen de evde yemek yapasın gelmiyor. Yorumluyorsun, canın istemiyor, ya da dışarıda işin oluyor. Yani hep mi üzer bisey ya. Yediğimiz mekanlarda bilinen adı sanı belli yerler. Yok ama beş para etmez

+1

arada canım tavuk ister popeyes tarzı. ama onları da yedikten sonra çok pişman olurum. 

eskiden nerde ne açılmış hep takip ederdim şimdi en fazla gidip kebap yiyoruz 😂

önceden pizzalar, hamburgerler, suşiler neler neler teeyyy eski günler 😂😂

+1

Aynen dediğin gibi. Önceden bende takip ederdim. Şimdi yok bizde de. Valla siz yine kebap yiyip memnun kalmışsınız anlaşılan. Onda da çok kötü deneyimlerimiz var. Daha da uzatırım gider:))) liste uzun 

+1

adanadayım 😂 kötü kebap nadir çıkar,😂

+2 oy
önce (1,376 puan) tarafından

Bölge bölge değişiyor olabılır benım yakınımda köfteci yusuf şubesi var hem hızlı hem pişmiş hemde temizler onun dışında bizde geçen gün dışarda yedik tavuk kanat felan eve geldik karnımız ağrıdı 2 saat  zehirlendık galiba

+1

Tavuk zaten en korktuğum gıda. Disarda yemiyorum.  Bilmiyorum inan ki çoğu şubesinden de yedim. Bilirsiniz ki özellikle yolculuk yaparken dinlenme tesislerinde de çok olur köfteci Yusuf. Yok yani hep pişmemiş geldi. 

önce (1,376 puan) tarafından
+1

Doğrudur tesislerde yemedim 

+2 oy
önce (4,753 puan) tarafından

Bende aynıyım heryerde kalite aşırı düşmüş fiyatlar da çok yüksek kalitesiz seylere o paraları vermek zoruma gidiyor o yüzden bende artık dışarda birşey yemek istemiyorum yediğim zamanda memnun kalmıyorum pişman oluyorum ben künefe katmer çok severim mesela önceden cidden çok güzel yapan mekan şuan kaliteyi o kadar düşürmüş ki en son gittiğimde dünya para verip yanık incecik katmer yedim resmen ve tövbe ettim artık gitmem diye verdiğim paraya o kadar acıdım ki o gün bu gündür cidden gitmiyorum artık 

+1

Ee ne olacak peki? Bizler nasıl sosyalleşicez? Hep mi ev yemeği yicez, disarda gezerken bir yemek dahi yiyemeyip o yorgunlukla eve gelip yemek mi yapicaz,yani insan cidden sinirleniyor bu duruma

önce (4,753 puan) tarafından
+1

Aynen dışarda birşey yemek istiyorsun yada canın birşey çekiyor gidiyorsun herşey rezalet cidden 

+2 oy
önce (339 puan) tarafından

Valla yazık olmuş paranıza ama işte insan bazen farklılık istiyor bizde ayda bir yemek yeriz dışarda bin pişman olduk en son yedik eve geldik hastalandikya ne koyuyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum ama hakka giriyorlar.  orda bayat şeyler hijyen olmayan seyelr gormedigimz taraflarda varda neler neler yapıyorlar. bir keresinde eşim kapalı ayranı açmıştı tadı bozuktu baktikki tarihi geçmiş kadını çağırdım söyledim aldı değiştirdi eşimin önündeki bayat ayranida açık ayran olan yerler var makinayla çevrili olan götürdü oraya döktü ben şok oldum.

+1

Ya bisey demediniz mi? Yani nasil  insanların hakkına girmektir bu ya. Bayat ayranı dökmüş.  Yok bitmiş artık yemek sektörü. Mutlaka kusur oluyor. Anlaşılan cantamizda sandviçle gezicez acıkınca oturucaz bir taşın üzerine yicez artık. 

+2 oy
önce (4,311 puan) tarafından

Ben bilindik yerler dışında yemiyorum gittiğimiz mekanlar belli

+1

Favori mekanlariniz varmış en azından. Bizim o da yok

+2 oy
önce (871 puan) tarafından

İstanbul Arnavutköy orada nokta diye bir lokanta var kuyu kebabı harika oluyor

+1

Hiç yemedim kuyu kebabı. Yolum düşerse denerim ama

önce (8,093 puan) tarafından
+1

Arnavutköy de güzel pasta yapan bir yer biliyor musun? 5 6 farklı pastaneden aldım rezalet ya en kötüsü de ünsal kardeşlerden aldığımdi çokta tanınmış yer halbuki. Neyse bı yerden alıyordum çok güzeldi ama o da bozmuş kreması eksimisti neyse ben güzel pasta yapan yer arıyorum kısaca bilgin varsa benimle paylasmani dilerim 😂

+1

Maalesef cnm. Biz evimize çok yakın olan pastaneden alıyoruz. Ben Bakırköy yesilyurtta oturuyorum, :)

+2 oy
önce (908 puan) tarafından

Bir daha 1 ay oldu galiba arkadaşla gittik hem cocuklar da yer belki de onlar yemedi tabi gayet güzeldi bir sorun yaşamadık köfteci yusufta yeni açılmış hatta Kastamonu da 

+2 oy
önce (193 puan) tarafından

Bende geçende İskender yemeye gittim bu HD döner İskender gittik İskender içinden tam 3 tane kıl çıktı çok özür filan dilediler ama sonrasında gelde ye bir tane de değil 3 tane oda benim gördüğüm 

Iyyyy, ben en son 7 ay önce gittim HD iskendere.  Ve adamların döktüğü o tereyagi varsa hani çok ama çok tuzluydu. Yenilecek derecede değil ama. Yarısını birakmistim

önce (193 puan) tarafından

Zaten bende gördükten sonra kalktım yenisini yapalım dediler ama mide kaldirirmi daha artık dışarda yemiyorum pek 

+1 oy
önce (15,078 puan) tarafından

Kütahya da ciğerci Ahmet var Biz seviyoruz orayı Oraşwr da varsa da bir bakın 

Artık hiç yemem cnm ya, valla soğudum 

+1 oy
önce (1,561 puan) tarafından

Köfteci Yusuf’a bir kere gittim bir daha gitmedim gitme sebebimde çok övülmesiydi ya herkes gidiyor demekki güzel dedim gittim ama gitmez olaydım porsiyonları çocuk menüsü gibi etleri sünger gibi et tadı gelmiyor meğer herkes ucuz olduğu için gidiyormuş

Dışarda genelde et türü yemeyi severim Adana gibi eşim de ciğer yer belli başlı gittiğimiz bir mekan vardı 2sene önceye kadar çok güzeldi temizliği etleri mezeleri her şey çok özenliydi sonra mezeler azalmaya başladı çalışanlar ilgisizleşmeye başladı 2 sene önce orayı bıraktık başka bi marka bulduk 2 senedir de oraya gideriz lezzet olarak meze çeşidi olarak temizlik olarak her yönden tam puan 

Fast food ürünlerini artık dışarda yeme taraftarı değilim iyice mahvettiler çünkü önceden bi hamburger yerdim tadına doyamazdım şimdi ekmek bayat içindeki köftesi tavuğu lastik gibi patatesleri su gibi genelde pizza hamburger evde yapıyorum hem lezzetli Hemde güvenli oluyor ama 3 yaşındaki oğlum bazen dışarda yemek istiyor sebebi çocuk menüsünde oyuncak vermeleri ona tav oluyor ara ara götürüyorum o kadar Fast food bizim için bitme noktasına geldi artık 

Yine sizin favori mekanlariniz varmış. Bizim şu an da hiç yok. Evde yapılır evet ama işte insan da bazen dışarıda yemek istiyor evde zaten yemek yapmaktan hepimiz çok yoruluyoruz. Ama artık çantamda sandviç taşıyıp gezicem sanırım. :)

+1 oy
önce (2,363 puan) tarafından

Ciğerci Bahattin den Başkaya gitme 😂

Ankarada favori mekanimizdi balgatta :)

önce (2,363 puan) tarafından

Kolay kolay dışardan bişey yemem yemekte istemem zaten çok nadir yerler var gideceğim 

+1 oy
önce (152 puan) tarafından

Benim midem götürmüyor artık dışarıdan bişey yemeyi valla. 

Benimde öyle oldu artik

+1 oy
önce (4,545 puan) tarafından

Valla kusura bakma da canım 

Ben 1500 lira hesap ödeyeceğim ekmek küflü olacak 

Kil çıkacak öyle mi 

O parayi rüyalarında görürler 

Umursamadi mi ararim zabitayi eşek gibi icabına bakar sahibi 

Yada o parayi ödemem yada orda bi güzel rezil eder zabitayi cagiririm

Ben onu yapamam cnm ya. Yani söyledim, oralı da pek olmadılar. Bir daha da gelmem. Daha fazlasını yapamam.  Uğraşmam Yani.  Zaten keyifsiz bir yemek olmuş. Daha da canımı sikmak istemem

önce (4,545 puan) tarafından

Eşimde bisey yapmaz ama ben o kadar para vereceksem yaparım 

+1 oy
önce (10,825 puan) tarafından

İstanbul un neresinde bilmiyorum ama biz dışarda yiyeceksek genelde Musa ustada yeriz 3 4 şubesi var. Yada sosyal tesisleri tercih ederiz 

+1 oy
önce (4,510 puan) tarafından

Valla lezzet konusunda genelde pişman olmuyoruz. Çünkü hep bildiğimiz yerlere gidiyoruz. Mesela İskender yigeceksek HD ya da bursa kebap. Hamburger Ercan burger filan kokoreç gala güzeldi. Yani farklı biryer içinde genelde mekanın yorumlara bakıyorum. Bizde sıkıntı çocuklar oluyor çoğu zaman. Kızım ya kusuyor ya altına yapıyor hep tad kaciriyor 😀

+1 oy
önce (3,247 puan) tarafından

Bizim gittiğimiz sabit yerler onun dışında başka yere gitmeyiz . Ordan da memnunuz .

+1 oy
önce (21,692 puan) tarafından

Bahçeli ev alacağım bütün yemekleri de mangalda ocak başında eşime yaptıracağım benim gelecek planım bu en son dışardan yemek yediğimde iki gün aralıksız kustum et türevi şeyleri dışarda yemiyorum artık 

+1 oy
önce (3,792 puan) tarafından

Dışarıda yediğimiz belli başlı şeyler var mesela ben İskender gurmesiyim dönerci celal usta ya da dönerci ali usta dışında bir yerden yemem. Pendik sahilde monica kitchen diye bir mekan var orayı da bayağı beğendim ben tavsiye ederim o tarafta oturan varsa.

Köfteler genelde çoğu yerde orta pişmiş gelir çünkü çok pişerss kurur sertleşir 

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 220 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensesAnnesi1903 (787 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 265 göst.
23 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sekerparemm (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,122 soru

23,866,461 cevap

320,660 kullanıcı

...