Eşiniz ailesiyle ilgili durumları size anlatıyor mu?
Ya da siz eşinize anlatıyor musunuz.
Ya da anlattım şoyle oldu bidaha anlatmam dediğiniz durumlar var mı?
bazı şeyleri anlatırız ama aile içi çok özel konuları anlatmam. o da anlatmasın zaten.
anne baba arasındakiler, kardeşlerin özel durumu varsa. her şeyi bilmesine gerek yok.
Anlatırız herşeyi biz saklayamam oda benden saklayamaz bizim ailede sorunlar bitmiyo hergün ayrı bi sorun esimin abisi sorun benimde bi yeğen var oda bizde sorun yapar hep atsan atamiyom satsan satamiyonda ikisinide
Kendi ailemle hep iç içeyiz. Bizimkiler bişey olsa eşimin yanında konuşurlar. Saklamazlar. Benim anlatmama gerek kalmaz yani :)
Eşimin ailesi de bayağı yaşlı. Anlatılacak olayları olmuyor :)
Hahah bizimkilerde böyle ya ben bazen anlatmayı unutunca falan annem ya da kardeşlerim muhakkak anlatır gizlisi saklası yok hiç birinin 😂
Ama kaynanaaam kendi ailesini bırak sülalesinde olan olayı anlatmaz bana ama tabi ki eşime anlatıyor ve yine tabi ki eşim gelip bana anlatıyor benim olduğum ortamda bildiğim bi olayı şifreli konuşuyorlar bazen içten içe çok gülüyorum
Di mi ya 😂 İnsan da mutlu oluyor. Bakıyorum kendi evlatları gibi görüyolar eşimi. Özellikle annem eşime laf söyletmez. Eşim de canım anam diye gezer 😂😂
Eşimin ailesi ile ilgili konuları ben ona anlatırım genelde 😊
Eğer önemli şeyler ise birbirimizle paylaşırız
Diğer türlü her detayı bilmeye gerek yok.
Bilmiyorum ama sanki eşim bana çoğu şeyi anlatmıyor gibi. Özellikle de kaynimin neden boşandığı konusunda
Kendi hiç anlatmaz muhteşemden öte hepsi sanki ama benden herşeyi anlatmamı ister ama çok akıllandım bende anlatmıyorum kendini ilgilendiren birşey değilse niye bilsin
Anlatır bende anlatılması gerektiği kadar anlatırım.
Şimdiye kadar hiç pişman etmedi şükür
Özellikle ailesinin başına kötü bir durum geldimi khave yaptırır öyle anlatır keyfini süreyim diye sonrada dalga geçer sen şimdi bu mutlulukla 1 ay gidersin diye 🤣
Bilmesi gereken seyleri anlatirim o da bana anlatir bilmemiz gerkemiyosa da soylemeyiz ben ona senden sakladiklarim var demem o da bana ama ikimizde biliriz ki bunu dile getirmeyiz bence boyle olmali sonucta insan bazen ayni anadan dogdugu kardesiyle anlasamiyo bazen kiz anneyle sorun yasiyo esimizle sorunsuz yasayacagimizin garantisi var mi illaki aorunlar oluyo bizde senin ailen benim ailem isine hic girmedik sukur ama bi gunde olur ailesiyle ters duserim esimle tartisirim senin ailende soyleydi diye lafini yapabilir suan iyiyim diye el ogluna ailemin kusurunu soylemem
Ikimizin ailesi de sorusuz insanlar. Anlatacak olaylar yaşamıyoruz çok şükür. Herkes günlük hayatını yaşayıp gidiyor onda da anlatacak bir şey olmuyor
Anlatmam anlatmadım da eşimde sevmez görümcem nişanlandı iş resmiyete dökülmeye yakın haberim oldu bozuldu detaylı ne ben sordum ne o anlattı herkesin her şeyi bilmesi lazım değil
Her b.ku konuşuruz afedersin sülale dedikodusu gibisı var mi jsjsnsnmdzd
1,499,131 soru
24,487,176 cevap
357,369 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın