+2 oy
393 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,352 puan) tarafından

Kizlar biz eltimle ayni sokaktaydik bir gün görüşmesek ikinci gün mutlaka görüşürdük ama sorun şuydu ki onun cocuklari hem kizimi dovuyorlardi hemde evime zarar veriyorlardi onun ailesi uzakta oldugu icin gidip gelecek kimsem yok bi sen varsin diyodu benim bi kizim vardi o zaman. oda iki cocukluydu neyse onlar tasinacagi zaman ben ikinci kizimi doğurdum yine ayni mahalledeyiz ben eskiden gel filan derdim simdi demiyorum cunku çocukları hem evime zarar veriyor hemde cocuklarimi dovuyorlar oda beklentiye giriyor küsüyor kendi kendine senaryolar ciziyor ama ben ne yapabilirim her geldiklerinde ne hali kaliyor ne ev kaliyor özellikle büyük kizimi cok dovuyorlar bir anne olarak korumak zorundayim sizce hakli miyim 

19 Cevaplar

+1 oy
önce (628 puan) tarafından

Bence haklısın. Hadi ev o kadar önemli değil. Dağıtsınlar. Sevdiğin biri için katlanırsın. Ama çocuklarının zarar görmesine kimse için katlanmamalısın. 👌 

önce (1,352 puan) tarafından

Kizim gece uykudan aglayarak uyaniyor dur yapma vurma diye is o derecede yani

-Reklam-
0 oy
önce (5,361 puan) tarafından

Haklısın tabi. Madem görüşmek istiyor çocuklarına dikkat edecek biraz. Kendisine söylemedin mi hiç çocuklarına dikkat et diye ya da kendin uyarmıyor musun çocukları

Oda uyariyor bende uyariyorum yok anlamiyorlar surekli bi saldırma surekli yamyam gibi davranma. Yani kinamiyorum ama ben olsam millete dadanmaktansa bi kendime bakarim çocuklarıma bakarım niye boyleler nasil bir cozum uretebilirim diye

önce (5,361 puan) tarafından

Bazı çocuklar çok zor maalesef Allah yardımcımız olsun hepimizin. Ben de bu konuda hassasım kendi çocuğumu da uyarırım zarar görmesine de izin vermem. Benimki de hareketli ve daha küçük zarar verme niyetiyle değil ama heyecanla oynayınca dikkat etmiyor. Çocuk sonuçta böyle şeyler olabilir ama baktım ortamdakilerden rahatsız oluyorum hemen uzaklaşırım. Öğrenip alıştıkça sosyalleşir mesela ev buluşmasında değilde sokakta oynatırım kimsenin canı sıkılmaz

0 oy
önce (1,500 puan) tarafından

Yani bile bile de kabul etmez bir insan ya dayanamaz bir yerden sonra iyi yapıyorsn tabi ev hadi neyse de işin içine çocuklar giriyor ve müdahale bile etmiyorsa olması gereken bu 

Eşine desen mu bunu o ne diyor 

Eşim kotu olacaginiza az gidin gelin diyor 4 yil olacak surekli zarar görüyoruz benim kizim onun cocugu vurdugu zaman karsilik vermeye başladı oda bu bi kac aydir karsilik veriyor eltim oyle bir tepki veriyor ki bagiriyor cagiriyor ben razı gelmiyorum ben cocuguma terbiye veremiyor muyum sanki kalkmis cocuga bagiriyor ben sana demedim mi oraya otur onun yanina gitme diye sozumu dinlemedin diyor suclama yapmaya calisiyor pardon da sana mi kalmis yani benim cocugumu azarlamak

Elbette ki böyle bir hakkı yok kusura bakmasın senin çocuğuna bağıramaz yani ilk önce yani çocuğun dur demesi gerekiyor çocuğa zarar veriyor demek ki çocuk da artık canı yandığı için karşılık veriyor yani ne yapmasını bekliyor herhalde tepkisini verecek karşılık verecek kendini savunacak çocuk sen yani boş ver samimiyet olmak zorunda değil gitmeyince gelmeyin de ayda yılda bir gidin gelin şart değil

Boş yere basimi agritiyorum bi yandan ben evime ne alsam aynisini alıyor aynisini yapiyor uzak duracam artik

Yani ağrımayan başını ağrıtıyorsun sadece boş ver fazla samimiyet iyi değildir her zaman ablam böyle şeyler elti'den dost olmaz  kendi içinde sana karşı bir şey beslemesin ama bir kere bile çocuğunu dur demeyip senin çocuklarına zarar verdiriyorsa ve senin çocuğun da buna karşılık verip hani kendini savunup tepkisini gösterince kendi çocuğuna değil de hala senin çocuğuna kızıyorsa vardır burada bir şey yani  bazı insanlar böyledir el değilsen daha çok uzak durman gerekiyor Bir mesafe koymak daha çok gerekiyor

0 oy
önce (1,774 puan) tarafından

ben olsam sebebi söylerdim. en azından kafasında kurup durmaz

Biliyor sebebini kac kere söyledim ben cocuklardan dolayi gidip gelmiyorum diye ona da kin tutuyor cocuk icin mi gidip gelmicez cocuklara bakarsan ohooo falan diyo ama kusura bakmasin zarar goren taraf biziz

önce (1,774 puan) tarafından

ee söylediysen senden çıkmış. iyi ozaman onun kahve keyfi için senin çocuk dayak yiyip dursun. valla ben ikizlerimin biri diğerine vurunca bile sinir oluyorum. ikiside benim çocuğum ama birinin diğerini bilinçli olarak itmesi, vurması hoş karşılanacak bir durum değil. başkasının çocuğu bi kere yapar, döner annesine bakarım annesi müdahale etmezse ikincisinde ben müdahale ederim. o konuda çok haklısın

önce (230 puan) tarafından

Kesinlikle size katiliyorum

0 oy

Tabiki haklisin ben sahsen iki eltim suan yeni dogum yaptilar altli ustlu oturuyorum benim oglum 3 yasinda biraz uysal anlamiyo oda bebek ama atrafina zarar verebilir ve ben sirf onlarin bebeklerine bisey olmasin diye yanlarina gidemiyorum bile insan nasil cocuklarini dusunuyorsa unutmasinlarki diger cocuklarininda ana yuregi var cocul cocuktur anlamiyor herseyi yapabilir ama onemli olan bizim cocuklarimizi guzel bisekilde egitip yonetmemiz 

Evet canim bide diyor ki sen dogum yaptiginda gelmemizi istemiyordun yuz ifaden oyle gosteriyordu diyor napiyim durmuyorlar sende goruyorsun dedim

Herkeste istemez sonucta zaten logusa zor bir donem insan kendine cocuguna yetemiyo baskalarina nasil yetsin 

0 oy
önce (2,238 puan) tarafından

Geçen hafta erkek kardeşim bize iş çıkışı kalmaya geldi şehir dışından . Geceden çıkmıştı işten . Bendede misafir vardı komşuyla oğlu(Oğlu da aşırı aşırı yaramaz)  , erkek kardeşim uyuyordu çocukta evde top oynuyordu. Oğlum ses yapma oğlum amcan uyuyor diye diye durduramadım çocuğu.  Kardeşim de mesaj attı abla şu çocuğun elinden topu al diye. Bende beni dinlemiyor dedim . Kalktı çocuğun yakasından tutup fırlattı annesine de bağırdı biraz çocuğunuza terbiye saygı öğretin diye 😁  

Sizde dövmeden etmeden çocuklara güzellikle anlatın anlamıyor sa kızın 😁

önce (362 puan) tarafından
+2

Çocuğu yakasından tutup fırlattı, annesinede bağırdı ne ya... Bence kardeşin psikolojik bir tedavi almalı hatta yatırmaları gerekir. Ben olsam polis çağırırdım. Sizde gülerek yazıyorsunuz. Allah size akıl fikir en önemlisi vicdan versin inşallah 

önce (2,238 puan) tarafından

Amin canım inşallah teşekkür ederim ❤️ 🥰 

0 oy
önce (11,938 puan) tarafından

Bi akrabamız vardı çocukları senin tabirinle yamyam gibilerdi gittikleri evde ne perde bırakırlardı ne dolap ne çekmece. Kadın evden evden çıkmıyordu bir yere gitmiyordu üzülüyordum vallahi. Öyle insanlarla en iyisi parkta görüşmek. 

Parkta da dovuyorlar malesef mecbur idare ediyoruz

0 oy
önce (21,666 puan) tarafından

Haksız olduğun tek konu buna onca zaman sessiz kalman ve şu an da görüşmeme sebebini açık açık söylememen yani ben olsam bize geldiğinde çocuklar senin değilmiş gibi davranmanı doğru bulmuyorum hem evimin altı üstüne geliyor hem de kızım oğlun tarafından hirpalanıyor o yüzden bir araya gelmek istemiyorum derdim öyle açık açık dümdük yüzüne 

Kiz soyledim yemin ederim anlamiyor kafasi almiyor çocuklar durmuyor o yüzden gidip gelmek istemiyorum die soyledim cocuk yuzunden iletisimi mi keselim diyor kusura bakmasin ben keserim

önce (21,666 puan) tarafından

Ay o zaman hiç takma onun çözümü ne senin kızın hirpalanırken o totosunu yayıp oturacak mı ? O kadar değerli değil bence 

0 oy
önce (843 puan) tarafından

Haklısın canım kimse çocuklarından kıymetli değil, iki istediği olmadığında bak aldığı tavırları bunun için çocuklarını ezdirmene değermi değmez bence 

Değmez canim bosver kendi kendine kurup dursun

0 oy
önce (4,541 puan) tarafından

Cocuklarini sert bi şekilde uyar 

Bak bakalım bi daha yapiyorlar mi 

0 oy
önce (1,855 puan) tarafından

Bunu eltine güzelce anlat bence yanlış şeyler düşünüp kırgınlık girmesin aranıza. Aranız iyiyse anlayış göstermesi lazım. 

0 oy
önce (4,510 puan) tarafından

Çocuk olan yerde dağınıklık olur. Asıl kötü olan bence robot gibi oturmaları fakat çocuklarına ciddi boyutta zarar veriyor ve annesi sesini cikarmiyorsa görüşmemek için com geçerli bir neden.

0 oy
önce (4,516 puan) tarafından

Kendi kendine senaryolar cizmesine izin verme o zaman. Senle bı problemim yok çocuklar anlaşamadığı için gorusmek istemiyorum filan de. O bunu kendi si anlamiyo demekki

Kız söylüyorum ama kafası almiyor kendinde cocuklarinda suc bulmuyor 

0 oy
önce (4,115 puan) tarafından

Musait değilim evde isim var de, bikac biyle soguk uap. Haklisin tavrinda. Cok istiyotsa parkta bulusalim cocuklara iyi gelir de, alin cayinizi filan parkta zaman gecirin 

0 oy
önce (566 puan) tarafından

Tabiki haklısın senin kızının canı yanacahina bırak.kus kalsınlar. Ee gel eve otur çocuğun adur etme yapma demeyi bilme . Bide çayını kahveni iç git. Cocuguda dövdür. Oh ne ala memleket . Bırak kuş kalın canım evladindan evinden kiymetlimi. Düştüğünde elindenmi tutacaklar sanki.

0 oy
önce (306 puan) tarafından

Bagır sende o cpcuklara sert çıkıs

0 oy
önce (1,186 puan) tarafından

Aynı sebepten dolayı komşumla gidip gelmeyi kestim ayağını kestim onun çocuğu da oğluma zarar veriyordu ve evimin içine ediyordu kimsenin kahve kısır keyfi için ne çocuğumun zarar gormesine ne de kimse kusura bakmasın evimin içine edilmesine müsade edemem bunlar çocuk olabilir de annesi de ozaman izin vermeyecek annesi müdahale etmiyosa benim halim daha kıymetli çocuğumu söylemiyorum bile 

Artik dah dikkatli olacagim hele bir de çenesi var abooo kendimi kurtaramıyorum bize geldikleri günün sonunda geriye kalan daginik bir ev aglamakli bir cocuk bas ağrısından duramayan bir anne.. bu eziyeti ne kendime nede cocuklarima yasatirim

önce (1,186 puan) tarafından

Bence de haklisin

0 oy
önce (1,622 puan) tarafından

Evimin kapısının önünden geçirmem o kadını çocuğuda kendide eksik kalsın . Eltinin psikolojisini düşüncene çocuğunu düşün.Bu soruyu sorman bile hata asla girmeyin evime desen hakkındir 

0 oy
önce (1,499 puan) tarafından

Bence çok haklısın. Kızın da eminim bu durumdan mutsuzdur. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 176 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 994 göst.
2 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melek_83 (18 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 195 göst.
0 oy
7 cevap 296 göst.
22 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu