+2 oy
309 göst.
önce Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından

Kzlar kan damlası sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum vegaferon ama bu resimdeki daha mı iyi yada ferrum Ford mu yazdrsam bu resimdeki ocean 500 TL fiyatı siz ne kullanıyorsunuz vegaferondada içinde paraben var yazıyor 

image

11 Cevaplar

+1 oy
önce (4,128 puan) tarafından

Ben hep ocean kullandım canım o diğerini bilmiyorum 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,140 puan) tarafından

Bu temiz içerikli kızıma kullandım. Şuan erbatab kullanıyorum çok iyi 

önce (2,663 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun 🙏🏻 valla bende elimden geldiğince uzak tutmaya çalışıyorum zaman öyle bir olmuş ki hastaneye sağlam giren hasta çıkıyor Rabbim ne düşürsün ne eksikliğini versin.. Kaç aylık prenses 

Amin. 18 Aylik ☺️

Oy maşallah 🥰 B12 falan da kullanıyor musun hangi takviyeleri kullanıyorsunuz şuan 

Evet şuan kendim için B12 d3k2 magnezyum OMEGA 3 kan ilacı kullanıyorum gebeyim 11 gün sonra doğumum olacak nasip olursa ☺️

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️ 🤗 

+1 oy

Ocean d vitaminini kullandım memnundum ama demir bestiron kullanmıştık onada bak istersen portakal aromalı yumuşak tat en azından 

+1 oy
önce (152 puan) tarafından

Şuan aynısını kullanıyorum canım doktor içeriği en temizi bu diye vermişti oğlumda severek iciyo ztn iki damla veriyorum ben kiloya göre veriliyo

0 oy
önce (1,322 puan) tarafından

Ocean microfer kullanıyorum 7 aydan bu yana hatta sürekli bitiyor dıye 250 ml olan şurup versıyonunu aldım doktorum olur dedi o daha hesaplı 

0 oy
önce (805 puan) tarafından

Demir eksikliği varsa bu tedavide işe yaramıyor demir değeri normal sadece değerini korumak için alıyorsanız bunu tercih edebilirsiniz

0 oy
önce (5,460 puan) tarafından

Ben de bir sene bunu kullandım hiç yan etkileri olmuyor 

0 oy
önce (355 puan) tarafından

Biz de bundan kullandık ocean yani iyidi bu damla öneririm ,sağlık ocağının yazdıkları devletin verdiği damla yank çocuğa dokunmustu mide bulantısı kusma yaptı ama oceanda hiç bir yan etki görmedik 

0 oy
önce (6,731 puan) tarafından

Evet bende bunu kullanmıştım kızıma cnm dağlık ocağının verdiği hiçbir vitamin ilacını ben kullanmadım bide sağlık ocağının vermiş olduğu kan ilacı tadi iyi degildi kızımda kusma oluyordu

0 oy
önce (2,097 puan) tarafından

Ferrum kansızlığı tedavi edici, bebeğiniz küçükse kullanmanıza gerek yok. 9.ayda kan tahlili yapılıyor. Kansizlik çıkarsa kullanabilirsiniz. Ocean, bestiron, sidefer vs bunlaar takviye. Kansizliginiz varsa tedavi etmezevcut depoyu korumak için. Daha temiz içerikli bebekler daha kolay kabul ediliyor. Oceanda dozunu doktorunuza sorun, eczacıların çoğu bilmiyor ya da yanlış bilgi veriyor. 

önce (254 puan) tarafından

Canm 4. Ayda kan damlasına kendileri başlattı ve vegaferon verdi şuan 6 aylık ve damla bitmek üzere içinde paraben vs var diye bu sfer hangisini alsam diye sordum yani kansizlik var mı yokmu o henüz belli degil

0 oy
önce (1,553 puan) tarafından

Ben ilk oğluma bestiron kullanmıştım bir süre doktor önerisiyle ama tadı biraz ağırdı sonra ocean A geçtim tadı bestirona göre biraz daha iyi ferrum vegafrona göre kat kat daha iyi içerikleri pek temiz değil onların ama bestiron ve ocean temiz içerik demişti doktorumuz 

önce (1,553 puan) tarafından

Bir de oceanın tozu var oğlum içmek istemedi bir süre toz şeklinde olanı da denedim onun tadı daha güzel çocuğunuz kaç aylık bilmiyorum ama damlayı içmekte zorlanırsa toz şeklini de alabilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,031 göst.
0 oy
5 cevap 208 göst.
2 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gammmze (1,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 283 göst.
12 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkk34 (6,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.

Kategoriler

1,453,778 soru

23,861,842 cevap

320,441 kullanıcı

...