+2 oy
93 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (96 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba başına gelen var mı merak ettim pazartesi günü özele gittim keseyı gördük 6 mm dedi bugün de devlete gittim normal de 6+1 olmam gerekirken 5+2 gözuktu kese 14 mm dedi bebek yok dedi haftaya tekrardan gel dedi böyle olup bebeği gören var mı moralim bozuldu açıkçası birazjü

image

image

7 Cevaplar

+1 oy
önce (4,096 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Hic moralini bozma, reglime.gore 8 haftalik oldum, ama hesaplarima gore 7 haftalik gebeyim. 2 haftadir kese gorup bebegi goremediler, bana da dedi haftayi bekle, yoksa kurtaj. Yarin gideceğim inşaAllah,  hayirlinhaberle gelmeyi umit ediyorum. Yine bos kese derse ozele.gidip emin olacagim

önce (96 puan) tarafından

İnşallah güzel haberler alırsın canım yarın banada haber ver

önce (4,096 puan) tarafından
+1

InsaAllah canim, su an sabah ezani okunuyor, Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin, hepimiz için ❤️

-Reklam-
0 oy
önce (199 puan) tarafından

5.5 haftalık kesemin boş olduğunu hatta olsaydı şimdiye bebek görünürdü kese bozuk yok üzüm gebelik riski falan dediler 7 haftalıkken bile kürtaj için gün veriyorlardı özele gittim 7 buçuk haftalikti kese kürtaj diye gittim gayet sağlıklı bir bebeğim oldugunu öğrendim yasal sürenin sonuna kadar bekle ve ben 7 doktor değiştim 

Ayyy inşallah bende görurum canım ister istemez insanın moralı bozuluyor

Eskiler bilir bana ne çektirdiler bir ay yok üzüm gebelik çok riskli yok bilmem ne delirdim en son kurtaja gittim işte kalp atışını duydum sinir krizi geçirdim bubnasil olur diye 

Maalesef kı Dr şans işi gerçekten bundan önce 2 kaybım var ve hep özele gidiyordum artık dedım özele gıtmıycem bunda da yine gıttım ama 1 defaya mahsus artik devlette devam edicem burda da içim rahat etmezse il dışına gidicem 

Hiç fark etmiyor ben ilk önce özele gittim sonra üniversite hastanesine yani 7 doktor bakıp aynı saçmalığı söyledi en son özel bir klinik doktoruna gittim Allah korudu bebeğimi bende artik özele gitmiyorum genel olarak 

0 oy
önce (1,315 puan) tarafından

Daha erken bıraz daha bekleyın sürekli doktora gidip morelınızı bozmayın hemde stres yaşarsnz 2 hafta bekleyın geç döllenme olabılır 

Canım Dr her hafta gel dedi zaten enfeksiyon da var idrar da haftaya sonuç için gidicem o arada bebek de inşallah olur

0 oy
önce (7,625 puan) tarafından

okadar gereksiz bir sey ki kesenin boyutuymus milimiymis . mevzu bebekde kesede degil zaten 5. hafta 6 hafta bebek gozukmez 6 nin sonralirna dogru 7+0 a digru bebek gozukur hatta kimisinde 8. hafta bebek gozukur gozukmeyen 9. haftayi bekleyen bile var.. ayni doktor ayni aletle ayni gün 2 dakika ara ile olcse bile farkli cikar cunku binlar kilimetriktenbile daha hassas seaplar . igne ucu kadar kaydirsa o arti koyfugu alani olcum farklilasir sonucta. iceriden biyer disaridan ölcüluyir .  cokta kuhim bise degil kac milimse milim yani bebek gozukunce bebek onemli kese degilki.

Haklısın canım ama işte insanın elinde değil

0 oy
önce (112 puan) tarafından

Daha kesen çok küçük bende aynı sekılde 5+6 haftalıkken gıttım 14 mm dı kesem senınkı kadar ama doktor Hıc bırsey demedı haftaya gel bebegı görelim dedı böyle ınternetten felan duyduklarımızdan sureklı strese sokuyoruz ben o hafta gelsın dıye saat saydım doktorun yanındayken bıle dakıka saydım  ve hem bebegı hemde kalp atımını gördüm Allah’ın ıznıyle ama yaptığım tek şey Allah’a sığınmak ve ona ıtaat etmek dua etmek böyle şeyleri takmamak bence rabbım en guzelınj en kolayını nasıp eder hayırlısı neyse odur kaderımızı degıstırecrk tek şey duadır rabbıme dua et sabret sakın olumsjz düşünme allahın ıznıyle haftaya hem bebegını hemde kalp atımını duyacaksın emin ol ve sakın stres yapma bebegını düşün güzel güzel hamılelıgını gecır Allah ısteyen herkese evlat nasıp etsın olanlarada sağlıklı kucaklarına almayı nasıp etsın ınsallah 

0 oy
önce (479 puan) tarafından

Her hastanenin hatta gittiğin her odanın makinesi farklı bu yüzden yeri gelecek bebeğin haftası yeri gelecek kilosu yeri gelecek boyu hep farklı söylenebilir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 bu arada özel hastaneler daha gelişmiş bir makine kullanıyor devlete kıyasla 

0 oy
önce (112 puan) tarafından

Hangı hasteneye gıttınız acaba 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 412 göst.
0 oy
8 cevap 203 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esra129 (107 puan) tarafından soruldu