+1 oy
233 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (7,794 puan) tarafından

simdi ben benim oglani tuvalet egitimine baslatcam 3 haziranda 3 yas oluyor. 

sorum şu  on gunluk bezim var.  en erken sali gunu baslayabilirim pazartesi doktor islerim falan var. sali gunu baslasam on gune bayrama ogrenirmi acaba kizimdan hatirlamiom. bayram zor gecmesin milletin evine isemeyelim. yada bayram kolay gecsin dersem bi paket daha bez alicam . napsan sozce bayram sonu mu baslasam bayrama kadar ogrenir deyip mi basladam

12 Cevaplar

+2 oy
(2,667 puan) tarafından

Belki çocuğunuz erken öğrenir belli olmaz ama ben olsam risk almam. Çünkü 10 gün çok kısa bir zaman. Bezi çıkartıp, bayram boyunca takması saçma olur. En iyisi bayram sonrası rahat rahat başlamanız. 

(7,794 puan) tarafından

bayram boyunca takmam zaten eger ogrenirse gezerim on gune ogrenmesse bayram gezmesi iptal olur 😂 bez takmam da iste risk alip on gune ogrenir deyip baslasammi diye dusundum. ogrenemesse bayramda evde kalirim zaten

(2,667 puan) tarafından

🫠 Gezme iptal olsun istiyorsanız başlayın o zaman. Çünkü ilk hafta hep alta kaçırıyorlar... 

-Reklam-
+1 oy
(22,145 puan) tarafından

Bi haftada öğrenir sıkıntı yok ama ara ara kaçırmalar olabilir bayramdan sonra başla bacım 😂

+1 oy
(1,155 puan) tarafından

Denemeden bilemezsin ki çünkü bazı çocuklar başka evlerde yapmıyorlar benim oğlan kaynanamhilde 1.5 ay sonra yaptı başka yerde yapar mı yapmaz mı illa altına kaçırır yolda vs bence bayramdan sonra başlayın sizde stres olmazsınız 

+1 oy
(1,018 puan) tarafından

Bir paket bez icin cocugunu da kendini de strese sokma bayrami atlat rahat psikoloji ile ogret benim oglum 10.gun cişini soylemeyi ogrenmisti oyle 3-4 gunde ogrenemiyor her cocuk. En az iki hafta tam duzen oturtmak.

(7,794 puan) tarafından

bez sorun degil canim . bugun birkac siparis vericem zaten ona gore bez de alayim fiye dusundim tam kararimi verip bezide siparis edeyim yada etmiyim gibisinden sordum

(1,018 puan) tarafından

Anladim cocuktam cocuga degisiyo ama sonra baslamak daha rahat olur ne kadar ogrense de kacirmalar oluyor ilk zamanlar 

+1 oy
(21,786 puan) tarafından

Bence bayram sonrası başla alışsa bile arada kaçırır o telaşın arasında unutupta bir yerlere başkasının evine işemesi çok olası sürekli tetikte olmaya gerek yok 

+1 oy
(2,242 puan) tarafından

bez alırdım ben sanırım küçük bir paket 

+1 oy
(848 puan) tarafından

Çişini çabuk ogrenir bence iki üç gunde tutma refleksi olmadığı için kaçırma olabilir yani alıştırma kilodu ben 3 oğlumdada kullandım çok rahat oluyor bide büyük abdest alışması biraz zor oluyor ama 10 günde savaşı siz kazanabilirsiniz

+1 oy
(11,069 puan) tarafından

Kız bunu nerden bilelim:) ama  10 günde ogrenecegini sanmam bence bayramda bitsin o.riski alma 

+1 oy
(550 puan) tarafından

Her çocuk bir değil tabi ama kaçırmalar, söylemeyi unutmalar illa yaşanacaktır onu diyim. Annemi bi lafı vardır, cumartesi günü tuvalete ters oturtup götüne tuvalet terliğiyle vurursan çişini çabuk söyler diye 😂 benimki o kıvama gelince bi denicem bakalım işe yarayacak mı 😂😂

+1 oy
(5,886 puan) tarafından

Bence en garanti bayramdan sonrası hiç strese girme derim 

0 oy
(5,400 puan) tarafından

Bayramdan sonra başla risk alma derim

0 oy
(4,307 puan) tarafından

Garantiye al bayram sonu başla 

Erkekler bir tık daha geç öğrenir malum genlerinde var yavaşlık. Kızlarım benim çok hızlı öğrenmişti ama oğlum çok uğraştırdı

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 466 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 298 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Susam (4,437 puan) tarafından soruldu