İlk oğlum 6 yaşında şuan kış mış demedim üç yaşına yaklaşırken öğrettim ama nasıl başardım unuttum ama kolay olmuştu beni hiç yormamisti etrafı bile temiz ledimi hatırlamiyorum o derece kolay adapte olmuştu şimdi bu oğlumda üç yaşına geliyo çiş vs demeue başladı akşam büyük tuvaletini lazimliga yapmak istedi yaptı gece bez taktım sabahtir bez takmadım lazimliga çiş yaptı bir kerede altına yaptı bundan sonra süreç nasıl olmalı gece bez takcakmiyim
bende baslicam bayramdan sonra ay bende hatirlamiyirum ama kolay olmuski kizim hatta koltuklaria alt alma bezi serip istine carsaf serkistim ama hiv isememisti kizim. gece gunduz hic takmamistin onu hatirliyorum
Bende öyleydim hiç soga sola büyük tuvaletini vs bile yapmamıştı o derece kolaydı ama unutmuşum şimdi sil baştan oldum
Gece bez takarsan kafasi karisir altina sivi gecirmez alez ser 20 dk da bir tuvalete gotur
Gece sabaha kadar yatiyo 20 dakika çok kısa süre deilmi acaba saat başı yada biraz daha uzun olursa nolur misal
Gece alarm kur canım kaldiricaksan ben kurmadim bezi kuru kalkiyordu sorun olmadi gece iki kez kacirdi ilkinde cok agladi hemen degistirdik ikincisinde cok yorgundu cok üsümustu birde zaten pazartesi oldu bugun hastayiz buyuk ihtimal usuttugu icin kacirdi alez iyi oluyor ama arkadaslarim uyuduktan bir kac saat sonra kaldiriyordu
Bence geceleri bez takmamalısın çocuk alışamaz kafası karışır
Ozaman başladıma göre tam baslim
1,486,710 soru
24,304,984 cevap
344,337 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın