Antalya yanıyor klima açıyorum balkonda kahve keyfimde olmasa hunilik olucam iki bebeyle 🫢😂
Afiyet şifa olsun bende sobayı yaktım 😂
Gastamonlum ayy bizdede koyde oyle oluyo bazen yorganla yattimiz oluyodu iki dagin arasinda annemlerin köyü yazın cok iyi oluyo
Hahahahhahaaa doğru vallahi 😁😁😁
Eylulerva hehhh bizde dağın başındayız o yüzden yaz kış yorgansizda olmuyor 😁😁
Ben seviyorum yazin uyurken serin olmasini birdada oyle olsa keske
Gelirim valla ah yakın olsa :D bu nick değişimi iyi olmadı ben mesela zibilyon tane hesabıma en son bunu yazdimhep s.polat yazardım ahahah
Istanbul yanıyor hele benim ev dahada yaniyor
Bizim havuz daha açılmadı dün içini temizlediler 25'inde açacaklar :) ev sıcak ya
Burda efil efil esiyor, yürüyüşe çıktım :)
Artvindeyim son postuma da bakmalısın 🥰🥰🥰
Ay dur hemen bakıyorum
Hatırladım gecenki imam hanimi postundan seni
..
Evet ne oldu?
Birşey yok....hatırladım dedim hepsi bu
Ellerine sağlık alanyadamisin bende aslen alanyaliyim :)
Ayn canm buraya gelin geldim aslen Konyalıyım ailem orda Demirtaşda oturuyorum bende
Hoşgeldin o zaman memnun oldum :)
Buz olmayınca öğle sade sade içiyoruz
Bende buz atmadım kiz
Afiyet olsun eline sağlık canım ben geceye sakliyorum enerjimi
Sağol teşekkür ederim🤗🤗🤗
Antaldayız yanıyor burası
Düden şelalesini aktığı yere gittik yandık sıcaktan ☺️
Güzel evet ama sıcak :)
Oradaki parkta güzel çocuklar baya oynadı deniz manzaralı ☺️
Bende bayadir cikmiyorum bayramda gidip biraz gueydogu turu yapayım dönünce akşamları burda gezerim :) gündüz güneşten cikamiyorum
Doğru bu zamandan sonra da hiç çıkılmaz gğndğz dışarıya
Saatimin olduğu yer beyaz diğerler kararmış 😂
Ahahah benim düğün Ağustostaydi ve tahmin et ben buradan giderken hangi renktim :D
Afiyet olsun cnm bende sahilde kafa dinliyorum
Sahil keyfi
Oh ne güzel keyfim bol olsun ben bu saatte çıksam başımıza güneş geçer
Sefan olsunn. Şu krem şanti toz krem şantiyle aynı lezzette mi. Bu arada tabi ki yanıyoruz yandım bittim diye diye yazı geçiririz inşallah
Seninki kaç aylıktı benim kız 3 e girmek üzere bu aracok sürekli ağlama krizleri var
Eylülde 4 dolacak canım eğer normalde huyu sakinse bi iki haftada geçiyor ben üçten sonra biraz rahatlamıştım ama çok sürmedi işte bi süre huysuz krizli falan sonra bi iki hafta normale dönüyor.
Benimki atak haftasından ziyade babasını özledi o yüzden böyle yapıyor çünkü babasından ayrı kalamiyor neyseki az kaldı çarşamba uçak insan kaynanasına gitmek için bu kadar gün saymaz 😂
Hahaha maşallah nazar değmesin sonunda bebeleri salmak varsa dakikaları bile sayabilirsin
Benimki zaten babaanne delisi :D onu geiunce beni unutuyor
Ankara çok güzel tam gezmelik hava ama ben hastayım. Az önce ekmek alıp geldim hava günler sonra çok güzel olmuş. Bu arada afiyet olsun
Sağ ol canım teşekkür ederim Ankara buraya göre bayağı serin oluyor biliyorum
Kastamonudayim evler buz gibi dışarısı sıcak anlamadım gitti
Bizede lazım o soğuktan 😔 oh ne güzel serin serin
10 ay soğuk çekince bikiyorsun
Ya tahmin ediyorum her yerin kendine göre zorluğu var ve herkes kendinde olmayanı istiyor 😂
Kesinlikle öyle :)
Bayramda tatil uzun olursa Batman'a Siirt'te gidecez oralar yanıyor
Ben de çarşamba günü gidiyorum Antep'e oradan Urfa'ya Mardin'e hatay'a bayağı bir gezi turum var 😂
Bitmeyen işlerimle cebelleşiyorum ara ara oturuyorum 😂😂
O işler hiç bitmiyor oğlum diş cikariyor o dursa kızım beni kucağına al diyor tamcinnet gecirmelik durumdayim 😂
Uyumak istiyorum bücürük durmuyor 😂
Benimkiler bugün gündüz uykusuna da yatmadılar bilmiyorum daha ne kadar kuduracaklar 😂 o değil Spor yapacağım diye yengeç jeli sürdüm oturduğum yerde her yerim yanıyor şu an
Ooo kahve hastası biri olarak kahvene bayıldım canım nasıl yaptın tarif versene
Sağ ol canım vereyim tabii ki bardağın içinden önce sütü köpürt ya da potun varsa dışarıda da köpürtebilirsin ben el çırpıcısı kullanıyorum köpük çıktıktan sonra üzerine süt ekle birkaç saniye bekle sütle köpük birbirinden ayrılır zaten aradaki çizgiyi görürsün kahvenin suyla erit istediğin sertlikte sadece sevmiyorsan şeker de karıştır daha sonra potu varsa karton bardağın ucunu da bükebilirsin ya da pet şişeyle yavaş yavaş üzerine kahveni eklemeye başla çok hızlı dökersen sütle kahve birbirine karışır kahveyi çok yoğun kıvamlı yaparsan da birbirine karışır üzerine krem şanti dökebilirsin daha sonra bu şekilde ya da şanti sevmiyorsan köpük yükselene kadar kahveni eklemeye devam edebilirsin
Teşekkürler tatlım normal türk kahvesi ile olur mu illa granur mu lazım
Türk kahvesinin olur tabii ki demle soğusun sonra yap
Saolsin canım
🌹🌹
Nasilsin canım
Allah razı olsun bi abla lif istemişti de şimdi verdim eve gidiyorum siz nasilsiniz
Bende iyiyim iyi sayılırım çok şükür
Kahveyi hala sıcak içeyim de içim ısınsın diyenlerdenim bugün ilk kez elbise giydim ben
Kız yaniyoruz ya 😂
Afiyet olsunyaz geliyor yani bizim evler soguk akşam dışarıda soguk
Dışarıda durulacak gibi değil güneş çok etkili gündüz
Evim serin ya daha yeni yeni ısındık
Yok vallahi benimki sıcak ya üstelik cephem'in sabahtan Güneş görmemesine rağmen hemde
Kia basladin mı klimq açmaya. Bizim burası güzel valla gayet iyi.
Sen yüksektesin canım aslında dışarıda iyi ama sıcak yine de çocuklar için önümde şelalenin kolu var ya o yüzden de sinek oluyor ilaçlama yapıyorlar aslında sürekli ama o yüzden gündüzleri havalandırıyorum birkaç saat sonra klimaya geçiyorum yoksa gece ısırıyorlar
Ay evet aynı sorun bizde de vardı önceden.
Çocuklara da hergun hergun losyon kullanmak istemiyorum mecbur yüksek devir klima açıyorum işte bide böyle nokta kadar küçücük sarı
Yok ya illa klimalı odaya grlemiyorlar sinekler. Biz de öyleydik önceden. Hava iyi bile olsa mecbur aciyordum klimayı. Burası daha serin.
İşte yükseklik seni kurtarır yoksa balkon falan iyide
Gündüzleri sıcak geceleri hala soğuk cnm Bitlis
Burada gece de gündüz de sıcak ya sinekler de artık ortalıkta
İyiki sıcak yerde yaşamıyorum canım
Keşke bende öyle olsam :)
Bizimde şükür ısındı havalar efil efil ne sıcak ne soğuk tam kıvamında bi an yağmur bastırdı geri güneş açtı:D
Yağmur iyi olurdu ama balkondan halı toplamak istemiyorum şimdilik kalsın 😂
1,456,002 soru
23,891,515 cevap
321,830 kullanıcı