+2 oy
54 göst.
önce Diğer kategorisinde (146 puan) tarafından

Kızlar önerebileceğiniz bir şey var mı Ne yapmam lazım kese etrafında kanama alanı var dedi Progestan verdi Doktor bir yerleşme kanaması da olabilir dedi yerleşme kanaması ise 2 tane kanama alanı nedir

5 Cevaplar

+1 oy
önce (4,285 puan) tarafından

Rabbım korktuğuna ugratmasin inşallah canim sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 

önce (146 puan) tarafından
+1

Amın canım 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,557 puan) tarafından

İlacını kullan . Biraz bas dönmesi yapabilir dikkat et. Yatarken ayağının altına yastık koy. Bol su iç rahim temizlensin. Yemene icmene dikkat et proteinle beslen. Kendini de fazla yorma. Sen tevekkül et gerisini rabbim bilir artık canim. Korkma. Birden fazla da kanama alanı olabilir bu da olabilecek bişey 

Ilaç olarak sadece Progestan vardı o da vajinal yolla Sudan midem bulanıyor çok fazla içemiyorum ama içmeye çalışacağım inşallah sağlıkla alırım kucağıma

önce (4,557 puan) tarafından

Alırsın canim korkma. Ben progestanin iğnesini vuruldum kaç kez. Sonra da sabah akşam hapını kullandım sonra günde bire düştü. Suan kızım yanımda uyuyo. Sen de sağlıkla kolaylıkla kavuş bebeğine Allah'ın izniyle

Teşekkür ederim canım amin 

0 oy
önce (48 puan) tarafından

Benimde 8 haftalıkken vardı kanama alanı progestan ilacını gece fitil  olarak aldım şu an 10 haftalık kanama alanı azalmış dedi doktorum stres yapma Korkulacak bir şey yoktur inşallah 

Inşallah canım ama ara ara rahmimde ağrı da oluyor 2 yaşında oğlum da var onunla da ilgilenmek zorundayım sağlıklı alırız inşallah kucağımıza

0 oy

Yukarı cıksın

0 oy
önce (1,156 puan) tarafından

İlacını al dinlen bol bol 

Gecıyor mu peki 

önce (1,156 puan) tarafından

Benim pede gelmişti düşük oldu sonuç ama progrestran vermediler sende önceden görüp önlem almışlar Allah’ın izniyle geçer 

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 289 göst.
0 oy
8 cevap 299 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Elif_6060 (46 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,577 soru

23,871,979 cevap

320,933 kullanıcı

...