+6 oy
510 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,196 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

kızım burnuna bir şey sokmuş 🤦🏼‍♀️ kalem arkası gibi bir şey. tesadüfen farkettim. belki dün de vardı, gece horladı çünkü 🤦🏼‍♀️

burnunu karıştırıyor deyip geçmemek lazımmış🤦🏼‍♀️

şimdi acilde kbb uzmanı bekliyoruz, hepsi eğitimdeymiş inşallah uzun sürmez gelmesi

dikkatli olun hanımlar

image

çıkan şey de bu, küçük allahtan daha geriye gitmemiş 🤦🏼‍♀️

26 Cevaplar

+5 oy
önce (2,599 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. İyi ki farkettin. Allah korumuş

önce (2,196 puan) tarafından
+1

burnunu karıştırıyordu gel ben bakayım dedim öyle gördüm şok oldum, nerden buldu onu da bilmiyorum 

önce (7,752 puan) tarafından
+1

abovv cok gecmiolsun . benim oglan da sakiz sokuodu bi ara. o allahtan cimbizla ucunu yakaladam geliodu hepsi bir. en son boncuk makarna soktu pismis . o baka kotuydudu zorladi cimbizla alirken  parcalanio nefes alio iceri kacio iyice falan derken karabiber ufledim yuzune dogru hapsurdu. oyle cikti tim makarna parcalari

+1

kuzenimin oğlu nohut sokmuş, çıkaramamışlar sonra uyumuş, uyanınca gideriz demişler. o nohut şişmiş burunda, narkoz vererek çıkarmışlar 🤦🏼‍♀️ çok dikkat etmek gerekiyor ya. bi de gözümün içine baka baka yapma dedikçe yapıyor 🤦🏼‍♀️

önce (2,599 puan) tarafından

Konuyla benzemiyor ama benimde oğlum şampuan içmişti🤦 kaşla göz arası hemde. Marketten aldıklarımızı yerleştirirken alıp saklanıp içmişti babası görünce hastaneye nasıl koşacağımızı şaşırmıştık. Çocuklar söz konusu olunca her türlü ihtimal olabiliyor yani 

-Reklam-
+4 oy
önce (22,113 puan) tarafından

Ah canım çok grçmiş olsun teyzemin kızıda yaptı teyzem cımbızla aldı denedinmi öyle bişey

+1

denedim de çıkmadı kız da durmadı pek. tam ne olduğunu da göremiyorum 

+1

Ayyy gelmedimi doktorlar halen

+1

yok yok çıkarttılar şükür 

+3 oy
önce (21,887 puan) tarafından

Çıktı mı içinden. Allah korusun çok geçmiş olsun 

+1

daha doktor bekliyorz canım

+1

çıktı sonunda 

+1

Oh şükür sevindim. Nasıl çıkardılar 

+1

cımbızla çekti doktor önce burun deliğini biraz açtılar minik pense gibi bir şeyle. derine gitmiş, sürekli burnunu karıştırıyordu ileriye itmiş 🤦🏼‍♀️

Ay Allah'ım 😵‍💫 neyse geçmiş gitmiş olsun inşallah 

+3 oy
önce (251 puan) tarafından

Ay çok geçmiş olsun 

+1

teşekkür ederim 

+3 oy
önce (1,175 puan) tarafından

Geçmiş olsun canim

+1

teşekkür ederim, çıktı sonunda 

+3 oy
önce (4,271 puan) tarafından

Geçmiş olsun.benimde kardeşim yapmıştı yerde kuru fasulye bulmuş onu sokmuş rahmetli annemin eli ayağına karışmıştı bende aldım burnunun ucuna karabiber sürdüm hapşırmayla çıkmıştı. Dibine gitcek die aklımız çıkmıştı. İnşallah bi an önce çıkar 

+1

ay o da betermiş🤦🏼‍♀️neyseki çıkarttılar 

+3 oy
önce (1,418 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. Çocuk işte nerde ne yapacağı hiç belli olmuyor. 

+1

nerden bulduğuna dair hiçbir fikrim yom🤦🏼‍♀️ çıktı neyse 

önce (1,418 puan) tarafından

İyi çok şükür. Rabbim korumuş valla . Çocuk işte nerde ne yapacağı ne alacağı belli olmuyor gerçekten 

+3 oy
önce (963 puan) tarafından

Ahh şu bebeler sen ne anlarsın onu burnuna sokmayı Allah'ım korusun yavrularımızı ya çok geçmiş olsun kaç yaşında 

+1

22 aylık. burnu a, kulağına bir şeyler sokmaya bayılıyor 

+2 oy
önce (8,747 puan) tarafından

Benimde oğlum yaptı onu. Burnuna peçete tikmis cikarmaya uğraşıyor falan farkettik çıkardık kendimiz. Bi kerede uzun makarna kaçmış yutamadi muhtemelen burnuna gitti hapsurdu mu ne oldu makarna çıktı geldi. Çok geçmiş olsun

+1

ahahaha makarna ilginç olmuş 

önce (8,747 puan) tarafından

Evet ya bende şok oldum aksam yutamadi falan bi sonra yuttum dedi ertesi günde bi baktım burundan makarna çıktı geldi. Allah korudu yine bişey olmadi. Siz naptınız çıktı mi

+2 oy
önce (53,465 puan) tarafından

gecmis olsun canim iyi demi 

+1

iyi canım sağol, çıktı şükür 

+2 oy
önce (4,308 puan) tarafından

Ayyy çok geçmiş olsun minnoşa inşallah kötü bir şey yoktur benimki de o yaşlarda fırsat buldukça peçeteyi top haline getirip burnuna sokardı bir gün bende fark etmemiştim ayy Allah korusun çok korkmuştum sonra elinin altında öyle şeyler bulundurmadim 

+1

Sen napıyorsun buralarda hazırlan suslen puslen

önce (4,308 puan) tarafından

Geldim kız Gastamonuya giriş yaptım şuanda ışıklarda sana el sallayayim kuzeytkent😁😁

Salla salla senin geleceğin yere çok yakınım anam o taraflara tasindi

kulağına sokma huy var genelde 🤦🏼‍♀️ kulağında sıkınt var diye çok muayene oldu ondan kulağına bir şey sokmak doğal geliyordu ilk defa burnuna soktu🤦🏼‍♀️ kalem arkası, onu da nerden buldu ne zaman sıktı hiç farketmedim bile 

+2 oy
önce (460 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. İnşallah tek parça bir şeydir ilerlememiştir. Benim kızım da burnuna düdüklü banyo oyuncaklarının düsüğünü sokmuştu. Büyük cımbızla almıştım. 

yok aman ilerlememiş aldı doktor. ben çıkartamadım rahatsız oldu istemedi ben de ağlatmak istemedim 

+2 oy
önce (2,702 puan) tarafından

Çıktımı acaba merak ettim

Aklınızda bulunsun benim kızımda burununa nar tanesi koymuştu, elimi bi burun deliğiyle kapatıp ağzını kapatıp burnundan nefes vermesini söyledim sert bi şekilde nefes verince o nar tanesi çıkmıştı, 

çıktı aman sonunda, sert nefesi veremez sanırım daha 22 aylık ama bazıları hapşurtmş onu deneyeceğim 

önce (2,702 puan) tarafından

Büyük geçmiş olsun ♥

çok sağol 

+2 oy
önce (3,515 puan) tarafından

En cok korktugum sey su cocuklarin sagina soluna bisey sokmalari kimin aklina gelir kalemin arkasini cikarip sokacsgi daha gecen de biri pastel boya soktu demisti buyuktu de heralde o cocuk gel de bas et gozunu kirpmamak lazim da iinsaniz iste nasil olacak Allah hepimize yardim etsin insaAllah size de cok gecmis olsun canim 

+2 oy
önce (2,973 puan) tarafından

Bende 1.siniftayken hoca yüzünden kitabın etiketini burnuma soktum soluğu hastanede aldık 1 hafta boyunca kaldi annem kızar diye söylemedim ben çıkarırım kafası ile hep ileri gitti koku olunca annem götürdü ve etiketi görünce anlattım birsey demedi 🤣🤣🤣

+2 oy
önce (21,735 puan) tarafından

Benim oğlum geçen sene yeşil fasulyenin tanesini sokmuştu ve ertesi akşam haberimiz olmuştu acıyor diye gelmişti bana 

+2 oy
önce (18,148 puan) tarafından

Benim oğlan da kahve tanesi sokmuştu. Benimki biraz trajikomik bir anı. Çikolata kaplı kahve tanelerinden yemiş. Kahve acı tabi onu yemedi..benim akıllı oğlan burnuna soktu. Ağlayarak yanıma geldi burnunu tuta tuta. Düştü burnunu kırdı sandım. Anne burnumda bişey var dedi bı baktım. Kahve. Tel toka getirdim ben çıkarmaya çalışıyorum oğlan da o ara korkudan ağlıyor burnu akıyor burnunu çekiyor. Ben kahveyi tam çıkaracam oğlan burnunu çekiyor kahve geri içeri kaçıyor ben çıkarıyorum oğlan burnunu çekip kahve geri içeri giriyor. En son burnunu üstten sıktım da öyle çıkardım kahveyi. O an korktum ama şimdi aklıma geldikçe gülerim. O günden beri de o cikolatalardan almadım eve 

+2 oy
önce (1,243 puan) tarafından

Geçmiş olsun .benim akilli kizimda kualguna boncuk sokmuştu 🫠

+2 oy
önce (1,078 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun çocuk işte  kaşla göz  arası yapıyorr yapacağını 

+2 oy

Ay nasılda büyğk yaa Allah korumuş resmen

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 294 göst.