Kime geleyim yemeğe kızlar ne yemek yaptınız acilinden ne yapabilirim
Kabak var pattes var un su yumurta var içli börek yapmak istiyorum ama halim yok
Kabak ve patates mücver yap ☺️
Bize gelme bizde yemek yok😂😂😂
Daha ne yapsam diye düşünüyorum aşırı halsizim yorgunum başım ağrıyor boğmaca aşısı oldum kol agriyo.
Bilmiyorum ne yapsam canımda bamya çekiyor eşim yeseydi bimden bamya alır konserve domatesin var yapardım
Bende bugün öyleyim canım ya ozaman sen bize gel Birlikte içli börek yapıp yiyelim
Size gelecek mecalimde yok yürümekte zorlanıyorum 7 aylık hamileyim pelvis kemik ağrım dayanılmaz
Ya rabbim yardımcın olsun canım sağ salim vaktinde kavuşun inşallah
Amin canım teşekkürler ♥️
Hiç yemek yapmak canım istemiyor o yüzden kahvaltı türü düşünüyorum börek yaparım bı çay demlerim yanına da domates salatalık zeytin koyarım yeter
Neden yapacan böreği canım
Yufkadan yapacam canım içine de kaşar peynir koyacam ben patatesli sevmem eşim sever ama ayrı ayrı yapmak da istemiyorum güzel oluyor tavada yapıyorum gözleme gibi
He tamam canım mantıklı afiyet olsun 🥰
Sağol canım gel beraber olsun
Sağol canım 🥰
Suç sayılmaz ise Maklube yapacağım
Maklube kalabalık güzel olur kızımla kapıdan yiyip gideriz rahatsızlık vermeyiz 😂😂😂 gençlik dönemlerimde bı Maklube yemiştim hala aklımda hiç denemedim bı gün yapicam
Kız ben de arkadaşımla yemiştim Üni hayatım Erzurum'da geçti orda gördüm eşime anlattım anlattım çok gözünde canlandıramadı yiyince hep istedi hepsi tek tencerede ve o sunumla çok pratik ve göz doyurucu gelir bana yakın olsaydık keşke :) buyur gel
Sağol canım gelmiş kadar oldum bende lise dönemlerimde yemiştim 🥰
Döner yapacam ben
Afiyet olsun canım
Sağol canım
Tavuklu sultan kebabı yapıcam gel canım
Sağol canım gelmiş kadar oldum ellerine sağlık 🥰
İçli köfte seversen buyur gel annem çok güzel yapar
Sevilmezmi ellerine sağlık anneciğinin
Şimdi koydum ocağa yemeği sebzeli kıymalı bulgur pilavı yanına cacık çocuklar ile yeter
Pilavmi sebzeli kıymalı canım o ayrı bı yemekmi
Pilava lezzet versin diye azcık kıyma da koydum bir
Tamam canım ellerine sağlık ☺️
Karnı yarık yaptim buyur gel canm
Sağol canım ellerine sağlık
Teşekkür ederim canm
Taze fasulye bulgur pilavı ve yoğurt var.canım buyur gel😅
Oooo en sevdiğim tamam haberleselim akşama 😂😂 ellerine sağlık canım
Bekliyorum 😅Allah razı olsun canım ❤️
Bendede dünden kalan pilav var beni kim evine davet etmek ister seve seve gelirim bulasiklarida yıkar çıkarım 🤣
Bulaşık dedin beni kalbimden vurdun hemen gel😂
Ayak topuklarm kıçıma değe değe koşacağım sanaaaa
Hahaha minnoş kıs❤️
🤣❤️❤️❤️
1,459,324 soru
23,931,678 cevap
324,077 kullanıcı