+1 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (4,724 puan) tarafından

Merhabalar, 4 yıl önce hayatımızın şokunu yaşayıp kaydırma birliğine tayinimiz çıkmıştı ve eşimle ayrılmak zorunda kaldık kızımı tek başıma büyüttüm 4 senedir. Sabredelim dedik, bir sonraki tayin iyi olur diye bugüne kadar sabrettik ama tayin etmediler. 4 yıldır Suriyedeydi ve devamında hala orada olacak ne zaman tayin olacak belli değil ve eşim artık mesleği bırakmayı düşünüyor.

Ama sonrası ne olacak iş nasıl bulacağız ne yapacağız öyle bir girdabın içine düştük ki, bunu yaşayan oldu mu çevrenizde? Ne yaptınız 

3 Cevaplar

0 oy
(223 puan) tarafından

Biz erken istedik tain bizim ki çıkmadı seneye kaldı.biz de 4,5 yildir ayrıyız Suriye k ırak seneye bende korkuyorum yine başka kaydırma birliğe atarlarsa diye 

Ama bırakmak da zor maddi açından en çok da çevremde bırakanlar hep sorun yaşadı ama ev araba varsa düzen kurarsınız 

Bu sene biz de bırakmayı düşünüyorduk ama 1 sene se uzatma taraftarıyım ben hamileyim bebek olunca bırakması çok zor hemen iş bulacak bulamayacak vs 

(4,724 puan) tarafından

Artık bende devamını istemiyorum. Sakin rutin bir düzen olsun çok istiyorum sürekli bu kaygılı dönemler sürekli birilerinin kaderimizle oynaması artık çok yordu. Üzüldüm tayin olmamasına eşimin ama artık kararı net vermemizi sağladı aslında iyi oldu. Ama işte önümüzde 7 ay var bu süre içinde iş bulmalıyız nasıl olacak bunu bilemiyorum 

(223 puan) tarafından

İyi araştırın inan oyle güvenlik vs olmuyor pek inşallah hakkınızda hayırlısı olsun gercekten zor ve yıpratıcı bir süreç 

-Reklam-
0 oy
(544 puan) tarafından

Canım hiç korkma bizim de öyle tayin bekledik kaç yıl sonra istediğim yer başka ama görevlendirme çıktı ve o süreçte eşimle karar verdik tabi ben defalarca isteyip istemediğini sordum ve bıraktı 5 yıl olunca elhamdülillah daha çok iyi oldu şuan kiradayım çoğu borcumuzu bitirdik ve istediğim eve çıktım ama Allah öyle bir yardım ediyor ki korkma o meslekte de rızkı veren Allah başka meslekte de veriyor ve huzurun oluyor hatta ikinci bebeğimiz oldu şükür o bile büyüdü 

0 oy
(195 puan) tarafından

Öyle ayrı gayrı da olmuyor işte.rabbim yardım eder bencede bıraksın.en güzel donemlerimizi yaslarinizi ayrı geçirmek zorunda kalıyorsunuz.iki tarafa da çok zor .çocuk içinde zor.hakkinizda hayırlısı olsun.is konusuna gelince de illaki bulur .tüm mecralara müracaat etsin.tanidik tanımadık sorun araştırın cnm. Onsure zarfında belki bir iş ayarlayabilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 161 göst.
24 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifylmz0660 (1,344 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (980 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 75 göst.
11 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Hosmerim (2,972 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 225 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,140 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,461,220 soru

23,955,621 cevap

325,422 kullanıcı

...