+4 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (410 puan) tarafından

Kızlar bakıyorum çoğu sezeryan oluyor, acaba neden estetik açıdan daha mı az sorun oluyor acaba diye düşündüm hani afedersiniz vajinada genişleme vs olmuyor acaba ondan mı, çünkü sadece zorluğundan olsa bu kadar fazla kişi seçer mi bilerek diyorm, normal doğumda daha mı fazla yıpranma oluyor acaba

13 Cevaplar

+9 oy
(5,951 puan) tarafından

Çünkü her şeyleri planli. Doğuma fotoğrafçı giriyor. Hastane odası süsleniyor. Bunların hepsi içerik olacak yani her saniyeyi çekmeleri lazım. Utanmasalar doğum aninida çekecekler az kaldı.

(3,077 puan) tarafından
+3

Çeken var ki ince ayrıntısına kadar hemde 🤣🤣

(5,951 puan) tarafından

Kim tayyargiller mi 😀 hiçbirini takip etmiyorum bilmiyorum 

(8,053 puan) tarafından

ayenn . ama normal doguranda vardir ya yikmudur vardir be:)

(8,264 puan) tarafından

Var var ben gördüm  :))

-Reklam-
+5 oy
(8,802 puan) tarafından

Ne düşünüyorlar bilmiyorum ama şu aralar çok moda oldu normal doğuma öcü gözüyle bakmak. Eskiden sezeryana öyle bakildirdi şimdi normal doğuma

(3,077 puan) tarafından

Normal doğum için araya zaman katan ben😁

(8,802 puan) tarafından

Bizde sonuna kadar normalciyiz. Geçen kuzenime sezeryan demişler sancıyı bekleseydi falan dedik. Çocuğu tehlikeye atacak durumda tabiki sezeryan ama. Herşey normalken bıçak altına yatmak hiç bana göre değil 😁

+3 oy
(3,188 puan) tarafından

Para savurmayi sevdikleri için, bence ciddi bir sorun olmadığı sürece sezeryan olunmamali 

+3 oy
(52 puan) tarafından

Kız o da bişey mi sırf "hoşgeldin çalmadan gir içeri" şarkısıyla klip çekmek için hamile bile kalıyorlar 😂

+2 oy
(6,030 puan) tarafından

Valla biraz da gösteriş için bence aa ben doğurdum gibi süslü püslü gidiyorlar hepsi de özelde kral kraliçe doğurur gibi süsler cekimler gerçekten itici

+1 oy
(751 puan) tarafından

Sadece fenomen unlulermi benim çevremde normal doğum yapanın yaşları 35 üstü oldu genç olanlar komple sezaryan daha normal doğum yapan birine rastlamadım.

(410 puan) tarafından

Niyeki acaba ya

+1 oy
(622 puan) tarafından

Canları yansın istemiyorlar çünkü ayrıca içerik lazım onlara da 

(2,610 puan) tarafından
+1

Sezaryende can yanmıyor değil mi 😅

(622 puan) tarafından

Sonrası işkence oluyor bazılarında ama onlar ev için çocuk için yardımcı tutabilir bizde o yok 😅😅

(2,610 puan) tarafından

Çok yanlış bir bakış açısı hem hekesin durumu buna uygun değil hem tek sorun ev çocuk değil aylarca baş ağrısı çeken var sezaryen dikişi olan yer hissiz kalıyor ve her üşüttüğünde ağır kaldırdığında ağrıyan var ve bunu yaşayan 1 2 yıllık sezaryen olanlar değil 15 20 yılı dolanlar dahil böyle olabiliyor her doğum kıymetlidir sizin görüşünüze göre sezaryen doğum yapan annede değildir heralde😅

(750 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kendi annesi sezeryan olmasına rağmen sezeryan olanların canları yanmasın diye yaptığını düşünüyor demekki annesinin yanında hiç bulunmamış sadece bol keseden atmak için konuşuyor :) 

(2,610 puan) tarafından

Kesinlikle öyle canım 

+1 oy
(669 puan) tarafından

Evet normal doğum gerçekten sağlıklı iyileşme süreci daha hızlı ben normal doğumdan sezeryana mecburi bir şekilde geçiş yaptım Kordon dolanması yüzünden iyi ki de sezeryan olmuşum asla doğuramazdım yok vajina 10 santim açılacak da bilmem ne de çocuk da oradan çıkacak da kestiler aldılar vallahi bir hafta falan acı çektim ama şu an hiçbir şeyim yok iyi ki de sezeryan olmuşum şu an yine hamileyim bu sefer planlı olacak sezeryanım normal doğum bana çok korkunç gözüküyor.

(669 puan) tarafından

Bir de yengemin iki çocuğu var ikiside normal doğum şu an vajinasındaki genişlemelerden dolayı eşi ile problemler yaşıyor ve doktor arayışında özellerde de onun tedavisi pahalı devlette arıyor normal doğumunda kötü yanı bu sanırım.

+1 oy
(587 puan) tarafından

Ben iki doğum şeklini yaşamış biri olarak şunu fark ettim , normal doğumda vajinam genişlemedi hatta daha dar oldu baya , ama bir yıl önce sezaryan oldum ve vajinada genişleme oldu bunu hissediyorum, bence normal doğum da dikiş yapıldığı için daralıyor esnek kalmıyor, zorluk olarakta ikisi de cidden çok zor asla hiç biri kolay değil emin ol, iki doğumunda kendine göre zorluğu var 

+1 oy
(85 puan) tarafından

Bende isteyerek sezeryan oldum ama sadece doğamamaktan ve o acıdan korktuğum içindi 

+1 oy
(923 puan) tarafından

Normal doğumun o anı çok zor çünkü yırtılma olabilme ihtimali falan sezaryen doğum anında kolay e sonrasında zaten basmışlar parayı prensesler gibi bakıyor hastaneler süslenmeler çekimler kim girer normal doğum riskine  baksana hiçbiri Ali Rıza efendi gibi çıkmıyo doğumdan ben kürtaj oldum onda bi Medine dilencileri gibi gittim odaya ahahahahahha 

+1 oy
(88 puan) tarafından

Fenomenlerin nedenini bilmem de, ben 5 aylık hamile iken komşun 1 aylık hamile olduğunu öğreniyor. Neyse gel ,aman git zaman ben 7 aylık oldum,kapıda rastlaştık ee senin doğum yaklaştı nasıl doğum yapacaksın ve nerde? Bende devlet Hastanesi'nde ve her hangi bir sorun çıkmazsa normal doğum dedim. Ay yok bne bilmem ****isimli özel hastanede doğum yapacam ve kesinlikle sezeryan doğum yapacam. Ben o sancı acısını çekemem falan diyordu. Ki öyle de yaptı. Sırf doğum sancısı çekmemek ve rahim bozulmasın diye sezeryan tercih ediyorlarmış sözde 

0 oy
(469 puan) tarafından

Konuyla alakası yok ama bebeğim üç buçuk kilo yani normal bir bebek ağırlığında doğmasına rağmen omuz takılması sonucu doğumda omzu kırıldı. Atlattık çok şükür ben ikinci bebeği düşünürsem sezaryen yapmayı düşünüyorum siz ne dersiniz sezaryen istemekte haklı mıyım 

İlgili sorular

+1 oy
63 cevap 2,455 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (15,603 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 813 göst.
27 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Pink26 (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 419 göst.
0 oy
15 cevap 480 göst.
16 Haziran 2020 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,496 soru

23,909,739 cevap

322,915 kullanıcı