+2 oy
205 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (241 puan) tarafından

Kizlar çok yoruldum artık bende tükendim tek başıma biseyleri duzletmeue calismaktan ağlamaktan gözlerim sis ona 2 tane evlat verdim ama onun aklı fikri gezme içkide 2 çocukla beni atıyor eve kendisi ya sabaha karşı geliyor yada gece 1-2 de geliyor bende artık güler yüz gösteremiyorum evliljm hayatimiz öluyor guzellikle konuştum olmadı kotulukle konuştum yine olmadj her gün her gün dört duvar arasindayim bana diyeceksiniz ki sen tek başına çık gez öyle yapsam gelir beni rezil eder nere gidicem bı cafeye gidip oturup bı kahve içecek para bile yok 25 yasindaykm sacim beyaz oldu ne günah işledim diyorum 4 yaşında bı oğlum 4 aylık bı oğlum çok zor oluyor benim için dayanamıyorum yaşamak istemiyorum hayat çok zorlaştı sabah kalk çocuğa kahvaltı yaptır evi temizle küçük çocuğa bak akşam olsun yemek yap bulaşık çocukları uyut sen de uyu cinsel hayatımızda ben bitirdim böyle bir adamı artık içim almıyor özür dilerim uzun oldu 

7 Cevaplar

+4 oy
önce (4,213 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canim bu adam bugün öyle olmadı demi keske sende ona göre hareket etseydin yazık günah değil mi o çocuklara 🥺 nereye kadar böyle devam edecek

-Reklam-
+3 oy
önce (6,209 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama bu adam anladığım kadarıyla 3 ayda bu hale gelmedi isteyen buyursun linç etsin ama hadi birini yaptın 2 yi niye yapıp çocuklarıda bu duruma mahkûm ettin yazık günah ya

önce (1,505 puan) tarafından
+1

Yakında 3. Çocuk haberi gelir. 

önce (6,293 puan) tarafından

Simdi gelirler kimsenin cocugu kimseyi ilgilendirmez ,siz mi bakacaksiniz,size mi soracaktiklar. 

Ayy bende boyle dusunuyorum o cocuklara yazik gunah degil mi boyle bi hayata bile bile suruklemek.

+3 oy
önce (21,692 puan) tarafından

Yine baba olmayı hak etmeyen ama iki çocukla ödüllendirilen bir adam ve çocukla erkeğe mecbur bırakılan bir kadın görüyorum bana göre böyle bir evlilik yok hükmündedir. Ne öyle bir evliliği sürdürürüm ne de öyle bir adama çocuk yaparım 

+1 oy
önce (908 puan) tarafından

Çocuklar mahvolur onlara üzülüyorum böyle bir babayla büyümek 

+1 oy
önce (773 puan) tarafından

Yahu gayem kimseye sataşmak değil herkesin düşüncesine sonuna kadar saygım var. Lakin çocuk biz istedik hadi pıt pıt çıksın gelsin gibi bişey değil hepimiz biliyoruz. Bugün spiral ile hamile kalan kaç kişi var. Keza prezervatif ile yada başka başka yöntemlerle korunan insanlar hamile kalabiliyor. Kimi canla başla istese de olmuyor. Farz edelim ki planlı gebelikti. Bu şuan daha çok üzmekten başka ne verir bize. Hanımefendinin sorunu bu değil ki sorusu bu değil. Çocuk yaptım iyi mi ettim dememiş. 

Canım benim senin için dua edebilirim. Sende kendin için dua edebilirsin. Eşinin yanaşacağını bilsem evliliğiniz için destek alın derdim. Bu durumda maalesef söyleyecek çok bişey kalmıyor. Lütfen evlatların için sakin ve mutlu kalmaya çalış. Önce kendini çokca sev sonra evlatlarına sarıl sıkı sıkı. Eş kişisi için bişey diyemiyorum.

+2

Esi heralde 3-5 ayda boyle olmadi. Belli bi aliskanligi var. Bu bayanda bile isteye boyle bi adamdan cocuk yapmis. Hemde aylarca olmamasina ragmen. 

Hanfendi 2.cocugu yapmasa ilk cocugu kres yasina gelmis. Belediyelerin uygun fiyatli kreslerine gonderip kendisi de bi ise girip calisabilirdi. Hem hayatin monotonlugundan kurtulur hem de maddi imkani olurdu. 

Bile isteye boyle bi evlilik ortamina cocuk yapmak ne kadar dogru. Benim gayemde kimseye satasmak degil. Ama ben ve cevremde ki cogu kisi icinde bulundugu sartlara ragmen 2.cocugu dusunmezken bu bayanin bu sartlar altinda 2.cocugu yapmasi ne derece dogru. Sonra da gelip burada ne yapabilirim diye cozum aramasi yani bu sebeplerle cogunluk 2.cocuga tepki  vermis. Zaten sorunlu ve zor bi evliligi ,hayati varmis 2.cocukla birlikte daha da zorlasmis hersey.

önce (773 puan) tarafından

Ben de yorumumda en başta bile isteye yaptığını nereden biliyoruz şeklinde yazdım zaten. Bende katılıyorum zaten zor evliliklerde anlaşamayan çiftlerin sırf çocuk sahibi olmak için gerisini düşünmeden hareket etmemesi gerektiğine. Ama sonraki farzı misalde bile isteye dahi olsa dedim şuan üzgün bi kadın bunları duyunca daha çok üzülmekten başka ne yapacak ki. Ne diyelim Allah yardımcısı olsun

Evet Allah yardimcisi olsun. Bende gecmis postlarina bakip yorumumu ona gore yaptim. 

Evet haklisiniz olan olmus ama maalefes bu tip evliliklerde 3.bebekte oluyo genelde. Ben asagida kendi yorumumda da belirttim suan bayana verebilecegim tek tavsiye bu evlilikte baska cocuk yapmamak olur dedim. 

Ama bazden bu tip evlilikleride elestirmeliyiz ki kisi kendi hatasini da gorsun bilsin yani biraz aklini basina toplasin. Belki kendince evliligini bebekle kurtarma dusuncesi vardi bilemeyiz. Gunumuzde ki cogu sorunlu evlilik bu dusunceyle hareket ettigi icin yazdim. 

Yani kisacasi korunsun hemde 2-3 yontemle birlikte. Okusun kendini gelistirsin,meslek edinsin. Yani baska ne diyebiliriz. Dua ederiz ama Allah bile bazi seyleri kisinin cabasina birakmistir. 

+1 oy

Canim neden boyle bi evlilik ortamin da 2.cocugu yaptin ? 

Merakimdan gecmis postlarina baktim isteyerek yapmissin aylarca da olmamis zaten. 

Yazik gunah degil mi o cocuklara hadi kendini dusunmuyosun.

Nasil bi oneri bekliyosun bizden ? 

1 tane cocugun olsa buyumus 4 yas belediye kresine ver sende asgari ucretle bi ise gir calis ,esinden de bosan bi sekilde gecinirsiniz ailenin yanina falan gidersin derdim. Simdi 2 cocuk 2 masraf bebegin de daha cok kucuk. En az 2 sene sana bagimli olacak. Ne diyelim. 

Sana tek onerim boyle bi evlilik ortaminda ,boyle bi adamdan baska cocuk yapmaman olur.

0 oy
önce (1,298 puan) tarafından

Ah be canım şimdi neden böyle adama iki çocuk verdin demeyecegim çünkü faydası yok .senin yaptığın bu şeyleri burada neredeyse tüm kadınlar yapıyor akşama kadar çocukları yedir içir ev işi yemek üstüne birde biz çalışan kadınlar var hem cocuk hem ev işi hemde dışarda iş yapan ama senin eşin böyle hayırsız olduğu için sana zor geliyor .yoksa bir anneye çocuğuna kahvaltı hazırlamak bile zor gelirmi .imkanın varsa ayrılırsin ama tahmin ediyorum yoktur ailen de sahip çıkmaz bu adami değiştirebilirsen ne ala değişmezse de bu haliyle alışmak zorundasın sanki maalesef 

İlgili sorular

+6 oy
19 cevap 404 göst.
8 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,058 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
6 cevap 165 göst.

Kategoriler

1,454,123 soru

23,866,494 cevap

320,663 kullanıcı