İyi akşamlar kızlar.bebim 18 yaşında genç bi kızkardeşim var.doğuştan bir eli ve göğsü yok.onun büyüğü birde nişanlı kardeşim var.
Kardeşin 12 yaşındayken kadının biri kardeşimi görüyor ve soruştuyor kimin nesi diye.2 yıl öncede kardeşine aynı kadın oğlu için görmeye gelmiş.o zaman geldiğinde oğlunun sadece titremesi olduğunu söylemiş.2 yıl nişanlı kalır sonrada evlenirler demiş.annem kabul etmediği halde kadın ısrarla kaç gün telden aramış.annemse ikilimdr kalıp beni aradı,durumu anlattı.bende olmaz dedim bırak kız yaşı geldiğinde kendi seveceği bi adamla evlensin.hem sadece titremesi varsa niye bize geliyorlar çok zenginler.kendi denkleri olan biriyle evlenir dedim.
Annemi ikna ettim konu kapandı.bu 1 haftadır ailem bizdeydi.bu konu tekrardan açılmış.ablama çıtlatmışlar çocuğun tarafı.ama çocuğun haberi yok ama.neyse ablam ısrqrla kardeşimi ikna etmeye çalışıyor.illa tanış diye.bu arada sonrqdan duyduk çocuğun belden aşağısı tutmuyormuş.ablamda ısrarla hayır sadece topallıyor diyor.akrabası öyle söylemiş.diyor baktın anlaşamadın yine yok dersin.
Bakın yanlış anlamayın çocuğu hor gördüğümden değil.kardeşimi tanıyorum yapamaz zaten kendini zor idare ediyor.
Bende dedim bu kız çocukla konuşup reddetse,onada yazık değilmi.daha öncedende bu yüzden sevgilisinden ayrılmış
Ablamında ısrarı zengin olmaları.
Kardeşimde istemiyordu başta.ablam aklına girmeye çalışmış.başta kararsızdı,konuşunca vazgeçti.
Gerçekten kızlar söyleyin haksızmıyım,