+2 oy
125 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,319 puan) tarafından

Tavsiye eder misiniz dysonum var eskimeye başladı 2.5 yıllık evim büyük merdivenli 180m2 yetiştiremiyorum silmeyi 2 küçük çocuk var 3.5 yaş ve 11 aylık ev çok tozlanıp kirleniyor. Gunduz vakti değil de çocukları uyuttuktan sonra evi toplayıp çalıştırsam. Annemin de var robot süpürge biraz yavaş ben tez bi insanım hemen süpürsün istiyorum ama dediğim gibi yaparsam kullanışlı olur diye düşünüyorum tavsiye eder misiniz 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (4,319 puan) tarafından

Şuan saat 20.30 oldu cocuklar ancak uyudu ve daha 180m2 evi süpürüp silmeye gücüm kalmadı ama yapmam lazım 

-Reklam-
+2 oy
önce (6,298 puan) tarafından

Benim evim 130 metrekare. Roborock var bizde cok memnunum. Supurme ve silme islemi var. Ben sadece supurmeyi kullaniyorum. Cok guzel supuruyo. 

Calisiyorum ben aksamdan evi toplarim ertesi gun oglen 12 gibi acarim. 1 saate tum evi supuruyo. Aksam gelince toplu ve supurulmus bi ev iyi oluyo. Aksamlari calistirmadim en fazla 5-6 gibi calistirmisimdir. 

Mesela siz cocuklari uyutmaya goturmeden once supurgeyi acarsiniz cocuklari uyutana kadar supurur. Silmeyi de siz yaparsiniz ya da supurgeniz yapar. Ama tabi evin toplu olmasi lazim. 

Yani bence mutlaka alin. Mesela her aksam tum evi supurmezde bi aksam salonu ertesi gun odalari ,mutfagi vs. Sizde supurdugu yeri silersiniz. Boyle bi duzene koyarsiniz. Ama tabi merdivenli evde nasil olur bilmem.

+1

Evim merdivenli üst katı bile yapsa yeterli aslında genelde alt katı özellikle mutfağı günde 2 kere süpürdüğüm oluyor 2 cocukla çok batıyor. Bende roborock Q7 max düşünüyorum 

önce (1,956 puan) tarafından
+1

Bacım neden silme işlemini yaptirmiyorsun. Bende roborock s8 aldım şuan kargoda . Silme ve supurmeyi aynı anda yapmıyor mu . Mesela ilk önce supurup sen istersen sonra tekrar mı siliyor . Birde şarjı dayanıyor mu benim ev galiba 135 m☆

önce (6,298 puan) tarafından

Sarji dayaniyo canim. Silme islemi icin halilarin sabit ayni yerde kalmasi gerekiyomus. Benim suan icin bu mumkun degil. Cocugun buyumesini bekliyorum :) hic denemedim silmeyi ama yapiyodur heralde. 

Bi de ben calisiyorum evime her hafta temizlik icin kadin geliyo o sebeple silmeyi kullanmiyorum. 

+1 oy
önce (7,465 puan) tarafından

Benimde 180 metre kare. Kaç saatte süpürdüğünün ne önemi var topla arkandan çalıştır ondan sonra istediği kadar süpürsün. 

Ayrıca geç bitirmiyor ben banyo WC kıyafetler çocuklarla upraşırken o süpürge işini hallediyor. Ben çok memnunum valla

+1

Roborock Q7 siparis verdik bakalım inşaAllah memnun kalırız 

+1

Memnun kalırsın roborock ta çok iyi. Hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim küçük kızı ancak ilk uykusuna yaptırdım daha yemek yapılacak ust kat toplanıp süpürüp silinecek yetişmiyor işler yetişmiyor :))

Robotla işlerin hafifleyecek canım

+1 oy
önce (369 puan) tarafından

Benim var bende tez canlı bir insanım ama süpürüyor aşırı kolaylık mis haftada bir sen dip köşe bucak temizlersin mis gibi olur evin 

Siparis verdim hadi bakalim inşaAllah bende memnun kalırım

0 oy
önce (5,335 puan) tarafından

Evin buyuklugune ve hizina gore degisiyo. Mesela ben guclu modda calistirirsam 120 mt2 evi max 85 dkda supuruyo. Ama normal modda 2 saati buluyo. Ama pratik memnunum ben.

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 192 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Xyz (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 57 göst.

Kategoriler

1,454,633 soru