+6 oy
312 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,795 puan) tarafından

image

Çomçok çilekli günaydın🫠🌸 🍓 yaklaşık 10 gündür annemin yanındayız köyde 3 yaşındaki oğlumla☺️  köyde olmaya bayılıyor sabah 7de uyanıyoruz taşla toprakla geçiriyor tüm gününü. Televizyon,video vs hepsini unuttu ama gidince yine eve tıkılıp kalınca aklına gelecek maalesef. Neyse o zamana kadar tadını çıkarsın bakalım🥰  sizler neler yapıyorsunuz❤️

10 Cevaplar

+5 oy
önce (5,158 puan) tarafından

Günaydn adiyet olsn canm

önce (3,795 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım☺️💕

-Reklam-
+4 oy
önce (1,598 puan) tarafından

Günaydın canım bende annemde koydeyim heryer mis gibi kızım taş topraktan oynamakta akşama yorgubluktan ağladı 

Köyde olmak gerçekten mis gibi çocuklar için özellikle canım. Evdeyken öğlen uykusunu bırakmıştı burda yorgunluktan yeniden uyumaya başladı düşün☺️☺️ siz nerdesiniz hangi tarafın köyü?🫠

+4 oy
önce (859 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun benimde annem geldi dün aşırı mutluyum bahcem yok ama olsa şuan çocuklar gibi sevinçle oynayabilirim😁😁

Ah canım benim sevincini seveyim☺️ gözün aydın olsun inşallah☺️

önce (859 puan) tarafından

Sağol canım kış, hastalık derken bi süredir görüşemiyorduk farklı şehirlerdeyiz o kadar iyi geldiki gurbette 

+4 oy
önce (4,349 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Afiyet şifa olsun çiçeğim 💜 ohhh tadını çıkarın vallahi bizde dicoşla kapılardayiz yenge geldi top oynuyorlar ikisi 😁😁 

...

Teşekkür ederim Hülya’m da Hülya’m💕💕 dicloşumu kocaman öpüyoruuummm oynasın kuzum🌸🌸

önce (4,349 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederiz bal teyzesi bende kerem kuşumu kocaman öpüyorum oynasınlar vallahi tadını çıkarsınlar canim benim 🥰💜🌸

+3 oy
önce (5,363 puan) tarafından

Günaydın yeni yeni nickler görüyorum anlık atan hoşuma gidiyor 🥰

Çoktandır burdayım güzelim ama bu aralar pek bakamadım☺️ benim de anlık postlar çok hoşuma gidiyor💕

+3 oy
önce (5,403 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Günaydınn. Oh ne güzel bol keyifli geçer inşallah Bayadır sabah kahvesi yapmıyordum keyfim yerine geldi❤️

Afiyet olsun cicikuşuuummm💕🌸

Teşekkür ederim canımm ne güzel enerji verdin 🥰💖💖

Bende senden alıyorum o enerjiyi🥰❤️

Yaa çok sevindim😻

+2 oy
önce (987 puan) tarafından

Günaydın ilaç içtim o yüzden şuan kahve çay içemiyorum öğlen içebilirim anca 

Afiyet olsun sana 

Şifa olsun güzelim teşekkür ederim☺️

+2 oy
önce (1,418 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun. Köy çocuklar için gerçekten çok güzel bir yer . Dijital ortamdan uzak temiz hava toz toprakla iç içe ne güzel. Bizde eşim gilin bahçesi var hafta bir iki gün oraya gidiyoruz kızımda öyle toprakla zaman geçiriyor 🙂 gerçi evde olduğum zaman da hep dışarda arkadaşları ile oynuyor 

Gerçekten öyle kuzu ya çocuklar özgür ortamda toprakla taşla güzel oynuyorlar☺️ evde olduğumuzda bizde sürekli parkta bahçedeyiz ama enerjilerini yeteri kadar atamıyorlar oralarda sanki🥲

önce (1,418 puan) tarafından

Doğru valla şimdiki nesil doğru düzgün çocukluklarını yaşayamıyorlar . Her yer beton olmuş neredeyse 

+2 oy
önce (3,537 puan) tarafından

Gunaydin canim afiyet olsun oh minigede keyfini cikarsin ne guzel bende kahce iciyorum ccocuk kahvalti yapiyo yemege baslicam birazdan aksam uzeri komsuyu cagirmak istoyirum bi mercimek koftesi yapayim da cocuklar ozlestiler oyle 

Oh size de afiyet şifa olsun güzelim teşekkür ederim🌸 şimdiden ellerine sağlık komşuculuk da çok keyifli kafa dengi insanı bulduktan sonra☺️

0 oy
önce (655 puan) tarafından

Kız o elindeki bileklikler orijinal mi yoksa çelik mi cnm bir türlü böyle güzel çelik vs almak istyrm da sahteleri alerji oluyr

Altın canım bunlar. ☺️ ama ben genelde çelik de çok kullanırım severim takıp takıştırmayı🫠

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 535 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 583 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 451 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 404 göst.