+1 oy
102 göst.
önce Diğer kategorisinde (775 puan) tarafından

Kızlar tuvalete çok merakli egitim vermeye başladım,fakat suyla oynuyor, çıkarmasında güç.cis vs geldiği zaman tepki veriyor.surekli çiş çiş diyip beni tuvalete götürüyor.oyle tuvalet başında gidip geliyoruz 22 aylık ,birinci gün pesmi etsem napsam.erken başlamaya baktım fakat bezi takamiyorum kendini yerlere atıyor neler yapiyo takmamk için 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (11,942 puan) tarafından

Daha birinci günden pes etme canım en az bi hafta ver deneyin maden başladın. Burda bi komşum var 18 aylıkken verdi eğitimi gerçekten de bazı çocuklar erkenden kendini hazır hissediyor. Bende 20 aylıkken denemiştim güzel geçmişti

önce (775 puan) tarafından

Kızım da 22 aylık iken öğrendi ,Oğlumda yapmayacaktım erken fakat kendisi bezi istemiyor,zor bela savaşıyorum o bezi takmak için ,tuvalet meraklısi.acaba götürdukce anlar dimi . çiş kaka dmeeyi biliyor,geldiği zaman tepkiler veriyo,artık dayanamadım bari başlayayim dedim belki öğrenir dedim.kizimi hoc hatırlamıyorum nasil öğrettiğimi

-Reklam-
0 oy
önce (3,364 puan) tarafından

E ne güzel işte cnm kız gayet kararlı istikrarlı tuvaket eğitimi için neden pes edesin ki bazı çocukları tuvalte sokmak işkence seninki istiyor bırak birazcık oynasın suyla zamanla o huylarını bırakır veya azaltır kızım 3 buçuk yaşında hala suyla oynamayı çok seviyor çok uzun  süre izin vermem birazcık suyla oynayıp çıkıyor tuvaletini yaptıktan sonra 

Ama bu saplantılı gibi canım iki dk da bir gitmek istiyor ama çıkartamiyoruz tuvaletten bu sefer

0 oy
önce (143 puan) tarafından

Başladın bırakma bence oynasın suyla oynarken cisi gelir belki çok da erken olmuş ama bırakıp başlayınca başa dönüyor benim kızımda 22 aylık tam üç yaşı bekliyorum ben

Bende erken dedim ama inan bezi takmama izin vermiyor , sürekli çiş çiş diyip çıkartıyor pantolonu bezi

0 oy
önce (3,767 puan) tarafından

Vana gibi bişey varsa suyu kapat canım bir bidon gibi kaba su koy onla yıka yoksa onun aklı suya gider sular bitmiş diye kandır pes etme canım şimdi alışmazsa zorlanırken sonra akıllanıyolar bırakmıyorlar 

Vana dışarda canım ya ,zırt pırt kapatıp açmak sorun olur ,bu seferde tuvalette geçiyor ömrümüz.cikmiyor hic

önce (3,767 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canım inşaAllah tez zaman da öğrenir 3 ay oldu halen daha sıkıntılıyız bensiz gitmiyor tuvalete 🥺

0 oy
önce (232 puan) tarafından

😄 çok güldüm aynı benim kızın hareketleri vallaha çok şükür bir 10 gün filan sonunda tamamen bıraktık halen bile oynuyor yani normal bence pes etme devam 🥳

İnşallah bizde akillaniriz 😂

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Tunber (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 3434istnbl (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 544 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 85 göst.

Kategoriler

1,454,775 soru

23,874,202 cevap

321,039 kullanıcı

...