+2 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından

Bir tane eltim geldi yeni evli sayılır 1 yıl oldu sevimli sen şakrak bide enerjik biri seviyorum da kendisini ama o geldiğinden beri dostluklarım azaldı yani ortamın en aranan ismi o oldu ben bı tık dislanilmis gibi oldum bana sadece işleri dustuklerinde aramaya başladılar mesela arkadaslik ilişkilerinde de oldu yani o birgün gelmese hemen aranır noldu denir ama misal bn öyle deil böyle düşündüğüm için kıskanç biri miyim eltim bide yeni evli iken her zaman bana gelirdi otururdu ama o bile şimdiler de sadece işi düşünce geliyor bn böyle düşündüğüm için kıskanç mi oluyorum kndime kızıyorum böyle düşündüğüm için ne yapmam gerekiyor akıl verin nolur bn böyle bir insan deilim ama dostluk ilişkilerim azaldı yani önceden değerli ben iken şimdi o arkadaşlar ona hergun yazisip konuşurken bana sadece işi düşünce yaziyolar aslında sevilip sayılabilir ben ona bir lafım yok 

13 Cevaplar

+3 oy
(5,487 puan) tarafından

Sonradan değiştikleri için düşünmen normal. Demekki o kişiler dost değil öyle her hangi bir arkadaşmış. Dost olsa başkalarıyla da iyi geçinebilir senle de iyi geçinmeye devam eder. En iyisi uzak durmak bence

(105 puan) tarafından

Bnm düşündüğüm nokta beni sadece işleri dustuklerinde bilmeleri önceden böyle deillerdi bn bu duruma kızıyorum belkide

-Reklam-
+1 oy
(21,898 puan) tarafından

Çevreniz ortak mı her arkadaş nasıl hem senin hem onun arkadaşı olabilir ki ? Anlattığın tarife göre biraz kıskançlık var gibi duruyor. 

(105 puan) tarafından

Oda farklı bir şehirden geldi bnde farklı bir şehirden geldim eslerin akrabalari ile arkadasiz başka çevremiz yok bide bnm oturduğum binada ki komşularla arkadaşız bnde kndime kızıyorum bu düşünce yaptığım için zaten bn bide eltime kızmıyorum ki sevilebilir tabi ama arkadaşlık böyle kolay satilmamali ona kızıyorum 

+1 oy
(1,424 puan) tarafından

Her gel dediklerinde gitme, isleri düşüncede seni bulamasınlar artk eskisi gibi olma 

0 oy
(1,597 puan) tarafından

Senı işi düşünce arayan kişiler ile nasıl bir arkadaşlık bekliyorsun bende iyi de olmus ilişkini kesme zamanı eltini de kıskandığını düşünüyorum herkes bir değildir

(105 puan) tarafından

Kıskanmiyorum aslında gerçekten hatta bu düşünceyi aklıma getirdiğim için kızıyorum kndime onlarla akrabayiz ya istemsiz bir araya geliyoruz hep 

(1,597 puan) tarafından

İşte bu düşünce varsa kıskanıyorsun demektir yoksa nıye aklına getiresin senın karakterin farklıdır onunkı farklıdır kimseyi önemseme onlar ararsa aç sen arama etme geri çekil boşver

(105 puan) tarafından

Eğer kıskançlık gibi durumum varsa da yenmek istiyorum cnku bu konuda kızın asla suçu yok kndime bu konu için de kızıyorum 

0 oy
(21,988 puan) tarafından

Benim anlamadığım nasıl bir anda herkes aynı anda arkasını sana döndü. Bence senin farketmedigin bir hatan olmuş. 

(105 puan) tarafından

Hatam olmadı aynı grubta varım aynı ortamda varım ama sadece işi düşünce bnm varlığım hissediliyor bn bunu anlatmak istedim 

(21,988 puan) tarafından

O zaman sen de ona göre davran dostum. 

0 oy
(2,034 puan) tarafından

Bu tür konulara tek yönlü bakmakak gerek sen o arkadslarina karşı eskisi gibi misin yoksa sende mi değiştin bunu önce bir düşün biz seni yaşadıklarını bilemeyiz i yüzden yargılamak abes olur ama direk bu sekildeyse arkadaş dediklerin eltinle ilgisi olmadan demekki işi düşünce arayacak insnskarmis zaman geçtikçe iliskiniz oturmuş yerine 

(105 puan) tarafından

Aynısı gibiyom eğer farklı olsaydın bunu belirtirdim işte bu yüzden şaşırıyorum Bir nevi yani bana gel dediklerinde işim de olsa gidiyorum yani bn aynıyım cnm 

0 oy
(2,200 puan) tarafından

Yaptıkları çok yanlış sende tamamen kes ilişkini 

(105 puan) tarafından

İşte bn ona sinir oluyorum cnm önceden aramadan duramayanlar sormadan durmayanlar kesildi işi düşünce aramaya başladılar bnde artık kndimi geri çekeceğim 

0 oy
(5,394 puan) tarafından

Sorun ne eltin nede sensin sorun senin arkadaş sandığın insanlar eltin den daha iyisini bulduklarında onu da satacak insanlar o yüzden üzülmek yerine mutlu olmalısın işleri dusuncede yardım etme benden uzaklaşan insanları uzaktan izlediğimde her zaman Allah'a şükrediyorum Allah'ın sevgili kuluymuşum ki beni o insanlardan uzaklaştırdın uzaktan bakınca insan gerçek yüzlerini daha net görüyor 

(105 puan) tarafından

Bnmde sorunum eltimle deil zaten cnm ama bu düşüncede olduğum için kızıyorum kndime kızın suçu yok onlar da kndi bilir artık bnde kndimi geri çekeceğim 

0 oy
(14,193 puan) tarafından

Net konuşacağım. Onun yıldızı daha yüksek daha ılımlı olabilir insanlar bundan elektrik alabilirler. Seninle de ondan önce iletişim vardır şimdi onunla daha yogun olduğu için sen rahatsız oluyorsundur. Bunun adı kıskançlık maalesef. Herkes aynı oranda ortamı ısıtmaz mizaç meselesi bu. Sen de muhtemelen bu şekilde hissettiğin için ortamlarda hissettiriyorsundur. Bundan dolayı da kendilerini çekmiş olabilirler işi düşmekten kasıt ne bir de? Bu arada sadece mevzuyu çözmeye çalışıyorum canım tarafsız gözle bakarak bilmediğim şeyler vardır muhakkak 

(105 puan) tarafından

Aynen hayat yordu bnde hayat civiltisi yok ama o çok civiltili biri cnm yalan konusmayacam bu konuda işlerine düştüklerinde mesela telefondan çok iyi anlıyorum birşey olduğunda ariyolar yap diye mesela örnek vereyim o arkadaş tek kalmışsa kimse yoksa beni çağırıyor mesela mesela dışarda oturmak istiyorlar en yakın ev benim bnm evden gerekli şeyler gidiyo o yüzden diyorum ama kıskançlık yapmak istemiyorum kızın suçu yok o yüzden yalvarıyorum bn böyle bir insan değilim diye Allah'a bu duyguyu yenmek istiyorum 

0 oy
(751 puan) tarafından

Dost kara günde belli olur anla işte bacım gerçek yüzleriyle yuzlesiyorsun. Takma kafana bı sure sonra alışırsın seni sevenler belli olur.

(105 puan) tarafından

Öyle zaten cnm keşke beni sevenler oturduğum şehirde otursalar bn alışkınım yalnızlığa kndimi geri çekeceğim 

0 oy
(53,491 puan) tarafından

isi dusunce işlerini görme sende gitsinler ona 

(105 puan) tarafından

Yok bnde geri çekileceğim artık zaten öncede tek tabancaydim alışkınım yalnızlığa

0 oy
(4,603 puan) tarafından

İşi düşünce ne kız dunyayi mi kurtariyon ne yani işi dusunce işi düşünce :)))) 

(105 puan) tarafından

Elektronik işlerden çok iyi anlıyorum ve aşırı indirim kupon takip ediyorum kampanya takip ediyorum sadece bunlar için aranıyor oda işi düşünce oluyo 

0 oy
(777 puan) tarafından

Çıkar ilişkilerine dönmüş sende her işleri düştüklerinde cwp dahi verme umursama ilgi alaka gösterme anlasınlar 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 894 göst.
0 oy
2 cevap 167 göst.
+2 oy
6 cevap 279 göst.
21 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,429 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 108 göst.

Kategoriler

1,456,053 soru

23,892,237 cevap

321,862 kullanıcı

...