+1 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından

Kizlar benim eşim daha önce 18 yaşındayken daha bir evlilik yapmış ve 1 yıl sonra ayrilmis üç sene sonra da biz tanıştık eşim 22 ben 19 yaşındaydım ailem bu olayı duyunca vermek istemedi beni ama ben istedim.sonra araya başkalarını koyduk olsun diye ama asla istemediler bizde kaçarak evlendik 6 yıllık evliyim.iki çocuğum var eşimle de mutluyum elhamdülillah.ama ailem asla beni affetmiyor evet kacmakla hata ettim belki ama defalarca denedim affetmiyrolar bu arada babamın da üçüncü evliliği.beni babannemle dedem buyutmustu annemi hiç görmedim.babannemle dedemle hiç kusmedik gelip gittim aramız çok iyiydi eşim ve eşimin ailesiyle de öyle şimdi dedem Çarşamba günü ağacın dalını keserken kalp krizi geçirmiş.simdi hastanede gitmek istiyorum gidemiyorum müsade etmiyorlar aramak istiyorum aradığım zaman duymadığım laf kalmıyor ama dedem çok sever beni kaç kere konuşmak istedi kapattılar suratıma bende çok üzülüyorum.sizce napmaliyim çok küçüktüm kizlar cahillik işte ama eşimden razıyım dunya iyisi bir insan sırf evlenmiş ayrılmış diye demedikleri laf kalmadı 

4 Cevaplar

+2 oy
(11,899 puan) tarafından

Kimseyi takmam giderim kendi görüşmek istemezse istemesin dedemle arama ne gidiyo kimse tutamaz beni giderim valla. Kendi 3 evlilik yapacak beni dedem babane büyütecek kendinin ne hakkı varmış üzerinde 

-Reklam-
0 oy
(158,287 puan) tarafından

şu durumda ben olsam kimse tutamaz beni giderim kii gittimde dedem benim en kiymetlimdi zaman kaybetmeden hemen git sende

0 oy
(3,556 puan) tarafından

Müsaade etmeyen kimse ona diceksiniz ki üzerimde hakkı olan siz değilsiniz dedem bu yüzden görmek hakkım, beni görmek istemiyorsaniz geldiğim saatte ordan ayrılın de 

0 oy
(2,630 puan) tarafından

Ben senin yeribde olsam kocami koluma takar hastaneye giderin devletin hastanesi ve yakinim varsa gorus sasti içerisinde tabiki de gorebilirim kimse bisey yapamam guvenlik dolu orasi 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 289 göst.
25 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Npp (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
30 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Summessebileyesseru (1 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 255 göst.
21 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,226 soru

23,773,033 cevap

316,012 kullanıcı

...