0 oy
297 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından

Kızlar cınsel ıstegım hıc yok neden bılmıyorum belki de kıloluyum dıye kendıme güvenım yok esım haftada 2 defa ister ama ben çok zorlanıyorum bır an önce bıtır diyorum hep oda diyoki ben senden hıc zevk alamıyorum dıyor

Kızlar ben napcam bilmiyorum bu arada 2 tane oğlum var 26 yasındayım

6 Cevaplar

+4 oy
önce (7,782 puan) tarafından

kiloluysan ver kilonu.  kendin icin kendine en buyuk iyilik . bide yani buzdolabi gibi bir kadindan hicbir adam zevk almazki . herseyden once esinin boyle demesini dert edin kendine yani hic hos bisey degil adamin karisina bole demesi.  . sonucta o ise baslamissan sende isteklinolmasanda numara yap  yani istekli gibi gorun gir cik bitir deme en azindan yani 

önce (1,600 puan) tarafından

Canım baya açıklayıcı konusmusun 

önce (7,782 puan) tarafından

en sonda evet biraz oyle olduda yani arkadasa yaptiginin daha dogrusu esine dedigi sey bu manaya gelio .  biran once bitir demek kulaga kotu helmio ama bu anlami barindiriyo i

-Reklam-
+1 oy
önce (21,768 puan) tarafından

İsteksizlik ile özgüvensizlik farklı şeyler. Eşinin tavrı çok kırıcı ama seninki de öyle zorla ilişkiye giriyormuş gibi davranan bir kadınla zaten zevk alamaz. Bunun içinde bir doktora gitmen lazim 

0 oy
önce (171 puan) tarafından

Daha bu yaşta ne isteksizliği :(( kac kilosun ki

0 oy
önce (1,405 puan) tarafından

Kaç kilosun? İstiyomuş gibi de yapabilirsin o an eşine, istemesi normal gayette.

0 oy
önce (1,101 puan) tarafından

Kayganlastici deneyin uyarici olani harika bse. Marketlerde var utanirsanizda trendyoldan siparis verebilirsiniz kapali bi sekilde geliyor kargosuda ayni sorun bendede vardi bunda bulduk cozumu

Resmi bu biz bunlari almistik tekli olarakta satiliyo essende de gordum ama uyarici etkisi olan muthis bse bence 

image

önce (1,405 puan) tarafından

Gebelikte oluyor zaten malesef ki

önce (320 puan) tarafından

Her ilişki öncesi  mı kulnailiyir canım 

Evet baslamadan suruyom devami geliyor sora yani yapcak bse yok cozumu bunda bulduk suanlk hamile oldgm icn belkide bilmiyorum piskojikmi isteksizlk olmstu nyseki halletk

önce (320 puan) tarafından

Peki hiç kulanmadan baktınız mı istek oluyor mu yoks ailla onu  kullandıktan sonra mı istek oluyor  ben 5 yıldir evliyim belki toplasan 10 defa istek olmuştur olmamıştır yani

0 oy
önce (325 puan) tarafından

Isteksizsen bunu bildirme esine.Sogur senden ayri kadin yanina gider

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 640 göst.
9 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Fermel02 (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
12 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Fermel02 (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 506 göst.