0 oy
348 göst.
Aile kategorisinde (12 puan) tarafından
Kızlar bura yeri mi bilmiyorum ama kime nereye gideceğimi bilmiyorum 2 buçuk yıllık evliyim 1 kızım var şimdi de 33 haftalık hamileyim ama evlendiğimden beri asla cinsel arzularım yok cinsel isteğim yok zevk alamıyorum eşime çoğu zaman belli etmiyorum rol yapıyorum. Ama isteksizliğimi illaki biliyor. Çevremdeki kadınlara bakıyorum kocası gelsin diyr saat sayıyorlar resmen hazırlanıyorlar falan ama bende hiç yok benim ne yapmam lazım nereye gitmwm lazım utanıyorum da benim gibi olup bu sorunu çözebilen varmı

9 Cevaplar

+2 oy
(933 puan) tarafından
Canım benim zaten 2 buçuk yililk evlllikte bir çocuk olmuş birde 33 haftalık hamileyim diyorsun çok normal isteksizlik olması hormonların yerine gelmemişki hamilelik lohusalık emzirme şimdi yine hamilelik .vücudun istemiyor sen değil hiç kolay değil .tahminimce kendimden de yola çıkarak söylüyorum doğumdan 7 8 ay sonra ancak düzelir bu durum çünkü doğumdan sonra 2 çocukla daha yorgun günler başlayacak ve aklına bile gelmeyecek günlerce .
-Reklam-
+1 oy
(726 puan) tarafından
 bacım senin zaten yükün var bence ondan kaynaklı dinlenemediğin için öyle isteğin yok 
+1 oy
(302 puan) tarafından
Kız 2 buçuk yıllık evlilikte 2 gebelik yaşamışsın isteksizlik yok diyorsun olsa ne olacaktı acaba.

Zaten 2 yıl boyunca sürekli hamilelik yaşıyorsun çok normal gebeyken isteksizlik
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Bence biraz heyecan katmalisiniz bende bazen ara ara böyle düşünüyorum ama sonra diyorum ki neden gecemizin güzel geçmesi varken uyuyalım erkenden gibi gibi çocuklarınız varsa hafta sonu yakınınıza bırakıp eşinizle duş alıp hazırlanıp güzel bir sofra kurup neden yemek yemiyorsunuz ikinizede çok iyi gelir ve heycan katmış olursunuz romantik bir şarkı acip dans edebilirsiniz geceleri değişiklik olmuş olur eşinden ne kadar uzak durmak istersen iste çok yakın durmalisin yoksa evliliğiniz kopmaya kadar gider ve çok pişman olursunuz sürekli ten tene temas yapmaya çalış canın eşine yaklaşmak istemese bile kucağına yat gece eşinin gece bir bakmışsın birbirinizi opuyorsunuz :))) bende çünkü zaman zaman eşime uzak olmak istiyorum hele kilo aldığım dönemlerde yada olur olmadık şeylere uzuldugum zamanlarda eşime resmen duvar oruyorum kendimi bakımsız hisettigim zamanlarda ama eşime yaklaşınca uzaklaşmak yerine daha huzurlu hisediyorum kendimi dediklerimi dene bence bazen esindeki bir farkliligi gör tras mi oldu a çok yakışmış bundan sonra böyle yap de eşin sana nasıl davransa hoşuna gider bunu düşün sen uygula eşinde sana karşı ayni olmayq calisir sana dikkat eder emin ol 

(12 puan) tarafından
Ya bunları yapıyoruz zaten güzel vakit geçiriyoruz evdeyken uzak değiliz ama yatakta bende tık yok çok isteksizim hiç cinsel ilişkiye girmesek girmem yani bunu eşime elimden geldiğince yansıtmıyorum ama tedavi olmak için ne yapmam lazım
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Evliliğini daha yasamamissin ki hamilelik vs çocuk hicbirsey eskisi gibi olmuyor senin fırsatın olmamış isteyerek mi oldu bilmiyorum ama yeni evlilikte hemen çocuk baya yuku arttırıyor yorgunluk stres halin kalmıyor 2 bebekle 
0 oy
(5,866 puan) tarafından
Benimde bir kızım var 32 hfatlik hamileyim hiç istemiyorim canım çok acıyor istekisiz çok var
(12 puan) tarafından
Bende de öyle ya sıkıldım bu durumdan
0 oy
(1,680 puan) tarafından
Bendede orgazm olamama soruny var . Bence kadin doğuma gitmek en doğrusu
0 oy
(237 puan) tarafından
Kadın doğuma git cnm bende asla affedersinz birşey hissetmyrm doktra gitmen gerek cnm ben ilikside zevk hisetmyrm cnm gidecem gidecem de ben çocuklardan bana fırsat gelmiyr cnm
(12 puan) tarafından
Kadın doğum bakıyormu bu konuya
0 oy
(7,750 puan) tarafından
Kadınlığını yaşayamadan ana olmuşsun sen biraz zaman verseydiniz keşke ama dert etme kadın cinselliği 35 te tavan yapar zaten.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 309 göst.
0 oy
5 cevap 408 göst.
0 oy
10 cevap 290 göst.
24 Şubat 2022 Aile kategorisinde Esmasavas (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 342 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Manolya44 (6 puan) tarafından soruldu

403,341 soru