Hergun tek başınıza da olsanız kahve içiyor musunuz kızlar. Benim aklıma gelmiyor yanlizken zaten küçük oğlumu uyutunca yemek ve toparlama işini anca yapıyorum kendime öyle vakit ayirmiyorum hiç siz ne ara yapıyorsunuz?
Yaparım yalnız daha güzel gidiyor 😁 hic kaçırmam vallahi canim ne zaman isterse 🙃 dün mesela onca işlerimin arasında hemen oturdum araya sıkıştırdım içtim yani iş güç benden önemli değil 😁
Ayy brn biriyle içmeyi çok daha fazla seviyorum Hülyacığım yaa hatta ay biri gelse kahve sek yada kime gitsem kahve içmeye acaba diyorum bakıyorum çoğunlukla gidecek yada gelecel kimse bulamıyorum kendi kendime içiyorum içerken de hep buraya bakıyorum postlarda görüp ohh kankalarım da kahve içiyormuş diyorummm seviniyorum🦋
Ben birilerini bulamam istesem de 😁 o yüzden sanırım yalnızlığa alıştığım için daha çok keyif alıyorum canım 😁
Ne güzel varsa birileri tabi gidip gelmek daha güzel olur
Seninki dağ başına yanlızlığı ha bak onu da seviyorum
Ben erken kalkarım her zaman ama kalkar kalkmaz kahve içenlerden değilim cayciyimdir ben kahveyi öğlen namazdan sonra içerim 🥰
Gün içinde sevdiğim şeylerden en kolayı olduğu için iki kere falan yapıyorum. Kahvemi alıp beş dakika keyif yapınca az da olsa enerji geliyor hayat yavaşlıyor iyi geliyor
İçiyorum valla gündüz kendim içiyorum akşam kız uyuduktan sonra eşimle içiyorum canım ne zaman isterse içiyorum
Kahveyi kafein ihtiyacımdan dolayı gündüz iş yaparken içerim keyif vakti beklemem, keyif yapmak için gece çocuğu uyuttuktan sonra kendime zaman ayırırım kahve şart değil.
Bende kendime vakit ayırıyorum da ya uzanırim telefonla uğraşırım yada dizi açıp izlerim kahve aklıma gelmiyor. Her gün kahve postu görüyorum şaşırıyorum tek başimayken niye aklıma gelmiyor ki diye. Şimdi bir kahve yapım dedim kahve kalmamız dibinden bucagindan siyirinca sütlü kahveye yetti oturdum içiyorum güzel oluyormuş :)
Bende keyif olarak düşünmem kahveyi ya daha çok ihtiyaç gibi, su gibi, kendime vakit ayırıyorsam şöyle güzel bir tost sevdiğim bir film veya kitap güzel gider, afiyet olsun
Kahve ya da çay farketmez kendime özel de yaparım. Hatta kendim tek olsam bile çok güzel sofra kurarım. Her zaman değil tabi, içimden nasıl gelirse.
Günde 3 fincan içerim canım ya yoksa yerlerden kimse kaldiramaz beni ayak ustude olsa iciyom valla😀
Günde rahat 10 kere içerim her fırsatta
Özellikle kahve sigara vazgeçilmezim 😁😁
Kahve masrafim kadar gıda masrafim olmuyor
Yeterki fırsat bulayım
Ay 10 mu şaka yapıyon bağımlısı olmuşsun kız
Benimki artık tedavi olmalık canım anladığım kadarıyla çünkü gece bile sabaha kadar 2 3 tane içiyorum
Haftalık 1500 u geçiyor kahvem
Türk kahvesi
3 u bir arada
2 su bir arada
Klâsik
Çeşit çeşit yapıp içiyorum 🥺🥺🥺🥺🥺
Ben kendim fark ediyorum artık tedavi şart
Ay kız yanlış anlama e ama niye bu kadar içiyorsun yanı miden bulanmiyor mu
Yoo hiç tiksinme mide bulantısı yaşamadım bı ara baş ağrıma iyi geliyor diye içiyordum ama bu ara dozunu fazla kaçırdım işin kötüsü kahve boş gitmiyor 1 paket sigara yetmemeye başladı sabah açtığım paket bitti Aksam 9 gibi yeni açtım ;( yalan yok bı psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum belki bi çözümü olur destek almayı düşünüyorum
Ben bebeğim 3 uyku yaparken 2.uykuda içiyordum. Şimdi 2 uykuya düştü 2.de içiyorum. Bazen içmeyi ertelemem lazım oluyor ama uykusuzsam o uyanıkken ayaküstü içiveriyorum sırf uykum açılsın diye. Son aylarda çok kısa uyumaya başladı. Yarım saat. Doğru düzgün bişey yapamıyorum bari kahve içeyim diyorum😄 O uyanıkken bazen bağrış çağrışları arasında eğlendirmeye uğraşarak iş yapıyorum. 8 aylık.
40 yaşındayım bugüne kadar toplasan 3 kere türk kahvesi anca icmisimdir. 10 kere de yeni nesil kahvelerden anca icmisimdir.
Diyetteyim sabah 4-5de kalkıyorum daha uyumuyorum.
Kahve içmezsem başım ağrıyor. Öyle afilli sunumlar yapmıyorum ama kahvemi mutlaka içiyorum.
Kesinlikle içeriz hatta bugün geç kaldım 1 gibi ictim gunde 1 defada içmem 2 3 tane içerim evdeki boyleyiz😁
Günde 3 4 tane içiyorum valla benim olmazsa olmazım önce ben sonrası sonra
Kahve çay sevmiyorum ki bazen aklıma gelirse içiyorum
Kahve, çay sevmem😒 hiç böyle olasada içsem demiyorum 😂 ama limonata soğuk çay gibi içecekleri seviyorum. Oğlumu uyuttuktan sonra soğuk içeceğimi cips abur cabur hazırlarım yerim
Benn de ilk zamanlar uyutup işe dalıyordum kızım uyanınca da onlar uğraşıyordum ekstra yoruluyordum eşimde bana kızdı yeter bu kadar yoruyorsun kendini çocuk uyuduğunda o zamanı sadece kendine ayır dedi 6 aydan berii artık kızımı uyuyup 1.5 saat kendime ayırıyorum anneler için 1.5 saat büyük bir bölüm 😁 çay kahve keyfi yapıyorum bazen komşu çağırıyorum sohbet muhabbet kızım uyanınca da işlerimi yapıyorum
bi video izledim. diyorki acemi anne çocuğu uyuyunca kalkar iş, yemek yapar. tecrübeli anne ise bunu çocuğuyla yapar, çocuk uyuyunca kendine vakit ayırır. kitap okur, kahve içer, tv izler vs 😂
ikinci kısma geçtim çok şükür😂
Günde 4 fincan kahvem var hepsinide yanlız içiyorum. Yanlızlıgı seviyorum.kahve içince daha keyif alıyorum. 😊
Hiç içmem sevmem kahve. Misafir gelince sadece yaparım kahve
1,455,107 soru
23,878,865 cevap
321,252 kullanıcı