+4 oy
339 göst.
önce Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından

Hergun tek başınıza da olsanız kahve içiyor musunuz kızlar. Benim aklıma gelmiyor yanlizken zaten küçük oğlumu uyutunca yemek ve toparlama işini anca yapıyorum kendime öyle vakit ayirmiyorum hiç siz ne ara yapıyorsunuz?

29 Cevaplar

+3 oy
önce (4,364 puan) tarafından

Yaparım yalnız daha güzel gidiyor 😁 hic kaçırmam vallahi canim ne zaman  isterse 🙃 dün mesela onca işlerimin arasında hemen oturdum araya sıkıştırdım içtim yani iş güç  benden önemli değil 😁

önce (818 puan) tarafından
+1

Ayy brn biriyle içmeyi çok daha fazla seviyorum Hülyacığım yaa hatta ay biri gelse kahve sek yada kime gitsem kahve içmeye acaba diyorum bakıyorum çoğunlukla gidecek yada gelecel kimse bulamıyorum kendi kendime içiyorum içerken de hep buraya bakıyorum postlarda görüp ohh kankalarım da kahve içiyormuş diyorummm seviniyorum🦋

önce (4,364 puan) tarafından
+2

Ben birilerini bulamam istesem de 😁 o yüzden sanırım yalnızlığa alıştığım için daha çok keyif alıyorum canım 😁

Ne güzel varsa birileri tabi gidip gelmek daha güzel olur 

+1

Seninki dağ başına yanlızlığı ha bak onu da seviyorum

-Reklam-
+3 oy
önce (13,164 puan) tarafından

Ben erken kalkarım her zaman ama kalkar kalkmaz kahve içenlerden değilim cayciyimdir ben kahveyi öğlen namazdan sonra içerim 🥰

+3 oy
önce (5,405 puan) tarafından

Gün içinde sevdiğim şeylerden en kolayı olduğu için iki kere falan yapıyorum. Kahvemi alıp beş dakika keyif yapınca az da olsa enerji geliyor hayat yavaşlıyor iyi geliyor 

+3 oy
önce (987 puan) tarafından

İçiyorum valla gündüz kendim içiyorum akşam kız uyuduktan sonra eşimle içiyorum canım ne zaman isterse içiyorum 

+2 oy
önce (1,448 puan) tarafından

Kahveyi kafein ihtiyacımdan dolayı gündüz iş yaparken içerim keyif vakti beklemem, keyif yapmak için gece çocuğu uyuttuktan sonra kendime zaman ayırırım kahve şart değil. 

önce (96 puan) tarafından
+2

Bende kendime vakit ayırıyorum da ya uzanırim telefonla uğraşırım yada dizi açıp izlerim kahve aklıma gelmiyor. Her gün kahve postu görüyorum şaşırıyorum tek başimayken niye aklıma gelmiyor ki diye. Şimdi bir kahve yapım dedim kahve kalmamız dibinden bucagindan siyirinca sütlü kahveye yetti oturdum içiyorum güzel oluyormuş :)

önce (1,448 puan) tarafından
+1

Bende keyif olarak düşünmem kahveyi ya daha çok ihtiyaç gibi, su gibi, kendime vakit ayırıyorsam şöyle güzel bir tost sevdiğim bir film veya kitap güzel gider, afiyet olsun 

+2 oy
önce (2,655 puan) tarafından

Kahve ya da çay farketmez kendime özel de yaparım. Hatta kendim tek olsam bile çok güzel sofra kurarım. Her zaman değil tabi, içimden nasıl gelirse. 

+2 oy
önce (181 puan) tarafından

Günde 3 fincan içerim canım ya yoksa yerlerden kimse kaldiramaz beni ayak ustude olsa iciyom valla😀

+2 oy
önce (6,237 puan) tarafından

Günde rahat  10 kere içerim her fırsatta 

Özellikle kahve sigara vazgeçilmezim 😁😁

Kahve masrafim kadar gıda masrafim olmuyor 

Yeterki fırsat bulayım 

image

önce (378 puan) tarafından
+1

Ay 10 mu şaka yapıyon bağımlısı olmuşsun kız 

Benimki artık tedavi olmalık canım anladığım kadarıyla çünkü gece bile sabaha kadar 2 3 tane içiyorum 

Haftalık 1500 u geçiyor kahvem 

Türk kahvesi 

3 u bir arada 

2 su bir arada 

Klâsik 

Çeşit çeşit yapıp içiyorum 🥺🥺🥺🥺🥺 

Ben kendim fark ediyorum artık tedavi şart 

önce (378 puan) tarafından

Ay kız yanlış anlama e ama niye bu kadar içiyorsun yanı miden bulanmiyor mu 

Yoo hiç tiksinme mide bulantısı yaşamadım bı ara baş ağrıma iyi geliyor diye içiyordum ama bu ara dozunu fazla kaçırdım işin kötüsü  kahve boş gitmiyor  1 paket sigara yetmemeye başladı sabah açtığım paket bitti Aksam 9 gibi yeni açtım ;( yalan yok bı psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum belki bi çözümü olur destek almayı düşünüyorum 

+2 oy
önce (4,779 puan) tarafından

Ben bebeğim 3 uyku yaparken 2.uykuda içiyordum. Şimdi 2 uykuya düştü 2.de içiyorum. Bazen içmeyi ertelemem lazım oluyor ama uykusuzsam o uyanıkken ayaküstü içiveriyorum sırf uykum açılsın diye. Son aylarda çok kısa uyumaya başladı. Yarım saat. Doğru düzgün bişey yapamıyorum bari kahve içeyim diyorum😄 O uyanıkken bazen bağrış çağrışları arasında eğlendirmeye uğraşarak iş yapıyorum. 8 aylık.

+2 oy
önce (3,298 puan) tarafından

40 yaşındayım bugüne kadar toplasan 3 kere türk kahvesi anca icmisimdir. 10 kere de yeni nesil kahvelerden anca icmisimdir. 

+1 oy

Diyetteyim sabah 4-5de kalkıyorum daha uyumuyorum.

• Sabah Kahve yapıyorum hemen ve yanında limonlu veya sirkeli suyumu içiyorum.
  • Öğlen kahvaltıdan önce veya sonra bir kahve daha içiyorum. 
  • Her zaman olmasa da Akşam 7-8 gibi bi kahve daha içiyorum.
  • Günde 2 kere elhamdülillah net içiyorum. Çok sevdiğim halde çay ödem tutuyor diye içmiyorum. Bazen 1 -2 çay bardağı limonlu çok açık çay içiyorum oda eşimle kahvaltı yaparken. Yoksa gün içinde 3 kupa yeşil çay içmeye gayret gösteriyorum.

+1 oy
önce (16,546 puan) tarafından

Kahve içmezsem başım ağrıyor. Öyle afilli sunumlar yapmıyorum ama kahvemi mutlaka içiyorum. 

+1 oy
önce (1,969 puan) tarafından

Kesinlikle içeriz hatta bugün geç kaldım 1 gibi ictim gunde 1 defada içmem 2 3 tane içerim evdeki boyleyiz😁

0 oy
önce (8,966 puan) tarafından

Günde 3 4 tane içiyorum valla benim olmazsa olmazım önce ben sonrası sonra 

0 oy
önce (14,958 puan) tarafından

Kahve çay sevmiyorum ki bazen aklıma gelirse içiyorum 

0 oy
önce (7,419 puan) tarafından

Kahve, çay sevmem😒 hiç böyle olasada içsem demiyorum 😂 ama limonata soğuk çay gibi içecekleri seviyorum. Oğlumu uyuttuktan sonra soğuk içeceğimi cips abur cabur hazırlarım yerim 

0 oy
önce (1,079 puan) tarafından

Benn de ilk zamanlar uyutup işe dalıyordum kızım uyanınca da onlar uğraşıyordum ekstra yoruluyordum eşimde bana  kızdı yeter bu kadar yoruyorsun kendini çocuk uyuduğunda o zamanı sadece kendine ayır dedi 6 aydan berii artık kızımı uyuyup 1.5 saat kendime ayırıyorum anneler için 1.5 saat büyük bir bölüm 😁 çay kahve keyfi yapıyorum bazen komşu çağırıyorum sohbet muhabbet kızım uyanınca da  işlerimi yapıyorum 

0 oy
önce (2,225 puan) tarafından

bi video izledim. diyorki acemi anne çocuğu uyuyunca kalkar iş, yemek yapar. tecrübeli anne ise bunu çocuğuyla yapar, çocuk uyuyunca kendine vakit ayırır. kitap okur, kahve içer, tv izler vs 😂

ikinci kısma geçtim çok şükür😂

0 oy
önce (2,047 puan) tarafından

Günde 4 fincan kahvem var hepsinide yanlız içiyorum. Yanlızlıgı seviyorum.kahve içince daha keyif alıyorum. 😊

0 oy
önce (18,150 puan) tarafından

Hiç içmem sevmem kahve. Misafir gelince sadece yaparım kahve 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 171 göst.
0 oy
19 cevap 235 göst.
0 oy
5 cevap 165 göst.
0 oy
19 cevap 475 göst.