sizlerde durum ne?
ankarada oturan arkadaşım fırtına vari bir story atmıştı bugün 😂
Eskişehir bile yanıyor sizler nasıl sıcakta duruyorsun Rabbim herşeyi bilir mevsimler iyice yer değiştirdi yağmura kar yağmasına hasret kaldık
valla şu an rahatladı hava ama 30 derece Allahtan esiyor 😂
valla bünye alışık doğma büyüme buralıyız koymuyor 😅
Eskişehirinde ayazı kışı meşhurdur ama kaç senedir kar yüzü görmedik cumartesi Bursa'ya gezmeye gittik 34 derece hava sıcaklık vardı her yer kavruluyor desene
ne düyün la tirrek yaniyür diye günese atesmi edek istanbul donuyür yagmur yagis soguk😂cıncik hibi hava gitti soguk havalr geldi
Bizimde işte totomuz donuyor
bu kış nerdeyse hiç donmadı 😂
Allahtan başka şehire gelin gelmişim.orayı düşünmek bile istemiyorum.
bu zamana kadar yine güzel gitti de artık yavaştan başlıyor
Gök gurluyor yağmur yağıyor dolu atıyor ama sıcak 28 derece
yarın buraya da gösteriyor inşallah yağar😂
Deme öyle deme. Bayramdan sonra gelmeyi düşünüyordum 🥵
Gelme bence gündüzleri cidden. Çekilmiyor adana sıcağı geçtim nem mahvediyor bi yeri gezemezsiniz bence şansını başka yerde kullan :))
bayrama yaz tam gelir 😂
Gezmek için gelmiyor zaten annemlerin yanına gelecem. Okul tatil olunca. Gezersem çok çok akrabalara giderim o kadar.
Urfada aynı 38 gösteriyor
B2nse uraya gelecem bayramda cok sıcak mı sivrisinek var mı
tahmin edebilyşroum, urfanın kuru sıcağı oluyor
Sıcaklar başladı valla sivrisinek yok ama gideceğin yere bağlı
Tufan sel fırtına ne ararsan var sakaryada donuyozzzzz
aboov😂😂 kışın bile görmedik
Hadi adana namını yürütüyor hataya ne oluyor bacım piştik piştikkkk
İskenderun zaten adana gibi pek bir farkı yok 😂 ama antakya merkez de iyi sıcak yani
İstanbul doniyür 😂😂şaka şaka donmuyor ama hava yağmurlu serin burda
bu sene geç bile kaldı bu sıcak
Evet bencede
Geçen sene adanaya geldim ilk defa. Babamla arabadan iner inmez su gibi olduk. Lokantaya gittik herkes o kadar esmer ki 😄babama sordum, baba neden herkes bu kadar esmer diye. Kızım sen bu sıcakta kalsan kargaya dönersin dedi 🤣🤣 gerçekten ordaki yaşayan insanların işi çok zor dehşet bir sıcaklık
Fırtına yağmur sel götürdü resmen buraları kalktım sobayı yaktım yine 😁
kız olmasa kaloriferi yakmazdık biz bu sene
Dolu yağdı mi buraya yağdı
Yok dolu ama sel götürdü resmen
Dolu yağdı gök gürledi baya yağdı
İstanbul kapalı yağışlı canım nerde bize güneş😁
bugün adana dışında her yer yağmurluymuş sanırım 😂
Güneş bugün size çalışıyor sanırım o kurşunu sıkmicaktınız öcünü alıyor da olabilin😁
ahahahhaa kim sıktı lan o kurşunu 😂😂
Ben bilmem sizden biri sıktı 😁😁
Kocaeli'de yağmurlu serin Allah'tan evin içi sıcak
ever görümcem orda o da böyle söyledi
Of daha şimdiden 38 derece abooo😅
50yi çok rahat görüyoruz temmuz ağustosta
Off Allahım yardım etsin bende Ankaradayım 2 gündür pervaneleri açtık valla orayı düşünemiyorum
O sirada 19 dereceyle donan ben 🫠
neresi orası 😂
Alamanyaaaa jsjjss soğuk buralar
Bizde yaniyoooğğğ 😫
Millet doğru demiş vallahi Eylül'de bile biraz serinliyor o da 35-36 derece olunca 🥲
Kuru sicak ama her sabah hatta her gün her dk ter içindesin öyle ki gece insan uyuyamıyor sıcaktan, erken kalkmayı sevmeyen ben yazın 7-8 gibi mecburiyetten uyanıyorum sıcak diye genelde 9-10 gibi kalkarım 🥲😫
valla her sene de sıcaklık rekoru kırılıyor mereye gidecek bunun sonu bilmiyorum. bizi de nem boğuyor, duşta terler mi insan diyoruz 😂
Ahahahah valla bizde yazın duşta terliyoruz, kız kardeşim geçen sene doğum için yanıma geldi isyan etti yaa bu nee bee duş alıyorum tam havluyu alırken yine terliyorum derdi 😂😂
valla bunu bu bölgelerde yaşamayana anlatamazsın😂 yok artık abartmayın derler
Hee yaa sıcak hava bana göre değil yaaa 🥹
Yağmur yağdı hafif serin ama ben çok sıcaklıyorum yaaaaaa
ben gebe kaldığımdan beri sıcağa tahammül edemiyorum. önceden pek sorun olmazdı ama gebelik, doğum falan. hep dediler lohusasın üşürsün yok tövbe piştim klima karşısında. bi de 4.ayda adet gördüm tekrar adet olana kadar kaynanamla iki menepozlu gibi klima karşısında oturduk 😂 erkekler üşüyüp üstünü örtüyordu
Ayy bugün üşüdük Sakarya'da yağmur rüzgar baya soğuk esti camları kapattım 😄
bugün her yerde yapmış yağmur. 1 saat kadar önce burda da minik minik attı ama yere düşmeden buhar 😂
Adana sıcaktır canım biz orayı gecemeyiz Allah serinlik versin sizede
amiiinnm
Ayyy evet yaaa adana her zamanki gibi sezonu erken açtı valla kurbandan sonra yaylaya gidecem inanki iple çekiyorum adana artık çekilecek gibi değil ☀️🥵
kız gene geç geldi ç, geçen sene daha beterdi.
1,488,517 soru
24,331,630 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın