hanımlar deneyin😂😂
34 yaşıma girecem hayatımda bir defa giydim o da ayağımı burktum ilk ve son oldu anam demekki bende enerciiiii sıfır 😂😂 denesem mi nee 😁
ay ne güzel bir ara hep giyerdim. bir gün spor ayakkabı giyeyim dedim. o gün bugündür ya spor ayakkabı ya terlik 😂 topukluları dolapta bekliyor
3 erkek arasında benin eril enerjim yükseldi.topuklu ayakkabı hak getire😂😅
ahaha dişil enerji kırıntısı aranıyor
Lastikli donum ve pala bıyıklarimla çok dişil hissettirir😁
ahahbao lastikli dona tuman diyoruz biz😂😂
Kiz gercek bu
ama bu kombinle değil 😂😂
Ahahahah gucci tarzi kiz o
gucci halt etmiş
Karpuzlu pijama üstüne bayıldım
evet bence de çok güzel
Özel günlerde giydiğim var evde
özel günler ayrı canım😂
Şaka maka ipek giymek, tuzla yıkanmak, altın takmak, öz bakıma önem vermek ve daima temiz giymek dişil enerjiyi arttırıyor.
Topuklu olayına da ayağımın ırzına geçtiği için çok olumlu bakamıyorum ama evde kocama giymeyi severim.
Tuzlu suyla yıkanırken miktqr farkedermi.ben 1 litre suya 3 yemek kaşığı atıyordum.birde hangi tuz farkedermi.
tabi canım öz bakım, temiz beden, temiz kıyafet, derli toplu olmak evde bile olsak kendimizi iyi hissettirmeye yarıyor.
yaklaşık 10 sene önce topukludan başkabir şey giymeyen ben, ne zaman spor ayakkabısı giydim ayağıma, onda beridir sadece özel günlerde falan giyiyorum, onda da dolgu veya kalın topuk. eskiden ince topuk giyerdim günlük hayatta. vayy gençlik
Belli bir miktar var mı bilmiyorum ama ben de o civarlarda yapıyorum. Bazen bir leğende tuzu eritip üstüne sirke döker, onunla yıkanırım. Manevi açıdan da temizlesin diye.
Gençlik bambaşka şey ya, serçe parmağımla yaptığım hareketi komple kolumla yapamıyorum artık. Süslenmek de insanı acayip iyi hissettiriyor bu arada, kokoş olmak değil tabi, proporsiyona yakışır şekilde giyinmek, saçını başını yapmak, yüzüne bakımı, seviyorsa kocaya karşı makyajı süsü aksatmamak gibi şeyler.
Evde topuklu ile gezsem bacağım kırılır kesin bacaj ağrısından akşam yatacak yer ararim 😂😂 eşimde hayırdır der😂
çok severdim eskiden topuklu ile gezmeyi
Aslında evet güzel bnde severim ama rahat edemiyorum uzun süre sonra bide oğlan olduktan sonra hak getire 1 tane böle yok topuklu ayakkabı en son ne zman giydim hatırlamıyorum 😂 ama yüksek tabanlı spiral ayakkabı giyirum ağustosta şu düğünümüz var abimin o zmn giyecem bakm nasıl olacaksa 😂😂
çocuktan sonra topuklu giyebilen kadın bordo berelidir😂
Hahahah😂😂😂😂
Dişil enerjim yokmuş bende yok ben i ihh ben no 🤣🤣
gizli cevher vardır😂
Evde topuklu giysem alt kattan abla gelir muhtemelen enerji filan kalmaz 😂🤣
ay evet çok ses çıkıyorlar 😂😂
Almayim ben :))
Evde ben tüylü terliklerimle mutluyum
Kim gezdirecek beni topuklularla:)))
evde de rahat olamayacaksak😂😂
Aynen öyle valla
Hahahaha ben o enerjiyi başka türlü arttırırm 😂🤭
ooooo 😎
Bazen giyerim 🥳
bakmak lazım kendimize
Kesinlikle ☺️
Yanlız bu gucci tarzı olmuş yani 😂 moda gözde moda 😂 sende anlamiyorsun aaaaa. Şu kadını biraz örnek alalım da düşük enerjimiz artsın 🤣 ben hep Babanne donu giyerim ikinci çocuk karnımda Düşün dişil enerjim nasıl 🤣
ateş ediyorsun beybi 😂😂
Dişil enerjimi artacak diye felç olaamam yaa 😂😂😂
😂😂 benim çeyizlik topuklu tüylü terliğim bile olmadı 😅
Benimde olmadı aammaaaan 🤣
Ben pofidi terlikten çıkan şık şık sesine tahammül edemiyorum takır tukur gezsem cinnet geçiririm heralde
ay ayakkabı sesinin her türlüsü gıcık eder beni de
Kadinin kombin mukk
Severim ama hic rahat olmuyo bee
Dusunyorum da topuklu giy bebenin pesinden kos ayyyyyy sjsjsjs
ahah topukla çocuk peşinden koşma efsane olur bi de ev içinde 😂
Anne olmadan ince giyerdim çok severdim şimdi zor oluyor çünkü kucağıma falan alıyorum zor oluyor
ben de çok giyerdim ve severim yani ama şimdi nerdeee
Hiç giyemem sadece birkere giydim oda gelinliğin altına
çok severim ben, eskiden de giyerdim. çocuk olana kadar 😂
Şu gebe halimle bende hiçbir enerji kalmadı şu an kocam benden daha dişil enerji sahibi olabilir bence 🤣
dhdgakahahv gebeliğimin son ayında ben de öyleydim😅 bi kere horlarken videoya almış beni, şok olmuştum 😂
1,486,723 soru
24,305,489 cevap
344,365 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın