+2 oy
44 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (11 puan) tarafından

Merhaba canlar 4 aylık bebeğime mama kullanacağım Aptamil almak istiyorum ama tadı acı olan varmış olmayan varmış sizce hangisini tercih etmeliyim?

3 Cevaplar

0 oy
önce (5,494 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Aptamil prosyneo olanın tadı güzel değil kokusu da çok kötü benim oğlum içmedi ne zaman versem miğdesi bulandı kustu

önce (11 puan) tarafından

Evet canım ondan aldık acı geldi tadı zaten onun içeriği öyleymiş bende tadı güzel olanı arıyorum işte :)

Bu normal aptamil bende bundan aldım kokusu ve kötü tadı yokimage

Çok teşekkür ederim bilginiz için :)

Rica ederim ben iki senedir bunu alıyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (3,486 puan) tarafından

Ilk defa duydum aci mama oldugunu bende aptamil kullanmistim oyle gittim aldim cesidine de bakmadim 

0 oy
önce (2,123 puan) tarafından

Acı dediğiniz prosyneo. İçerdiği lifler sayesinde çok faydalı bir mama. Hem probiyotik hem prebiyotik içeriyor. 

Aptamil Prosyneoda hem probiyotik B. Breve hem prebiyotikler bulunur. Probiyotik B. breve anne sütünde doğal olarak bulunur. Aptamil Prosyneo Çocuk Devam Sütü anne sütünden sonra probiyotik B breve içeren ilk ve tek çocuk devam sütüdür. O yüzden bir çok doktor öneriyor. Düz Aptamil, Bebelac vs vs bu mamalar önerilen şeyler değil pek. Artık daha çok comfort mamalar ve probiyotikli içerikleri öneriyor doktorlar. Ben palm yağı içeriği sebebiyle tercih etmemiştim. Ama prosyneoda 1 buamarada bulunmuyor güvenle kullanabilirsiniz. Tadının acı veya tatlı olmasi olması bebeği çok etkileyen birşey değil aco diyen anılan bir mama bu ama hiçte öyle değil ya Bebelac düz Aptamil gibi böyle vanilya kokmuyor o yüzden insanlar acı diyor. Oysaki normal mamaların hepsi kekremsi acı tatlı zaten. Anne sütü almayan bir bebeğiniz varsa özellikle golden goat, Aptamil prosyneo ya da sma kullanım bence. Nutricia firması yani aptamilinki zaten çok çok başarılı üretimler yapmıyor danone firması kısaca. Bu ürünü oldukça başarılı ama. Ben evolvia kullandım onda da süt yağı bulunuyor. Halen kullanıyorum kızım 18 aylık ama numarası zor bukunuyor o yüzden onu oneremiyorum

Bebeğim içmedi  canım dediğin mamayı o yüzden tadı biraz daha iyi olan var mı onu öğrenmek istedim

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 79 göst.
+1 oy
2 cevap 56 göst.
+2 oy
1 cevap 66 göst.
+1 oy
22 cevap 716 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,603 soru