Acı dediğiniz prosyneo. İçerdiği lifler sayesinde çok faydalı bir mama. Hem probiyotik hem prebiyotik içeriyor.
Aptamil Prosyneoda hem probiyotik B. Breve hem prebiyotikler bulunur. Probiyotik B. breve anne sütünde doğal olarak bulunur. Aptamil Prosyneo Çocuk Devam Sütü anne sütünden sonra probiyotik B breve içeren ilk ve tek çocuk devam sütüdür. O yüzden bir çok doktor öneriyor. Düz Aptamil, Bebelac vs vs bu mamalar önerilen şeyler değil pek. Artık daha çok comfort mamalar ve probiyotikli içerikleri öneriyor doktorlar. Ben palm yağı içeriği sebebiyle tercih etmemiştim. Ama prosyneoda 1 buamarada bulunmuyor güvenle kullanabilirsiniz. Tadının acı veya tatlı olmasi olması bebeği çok etkileyen birşey değil aco diyen anılan bir mama bu ama hiçte öyle değil ya Bebelac düz Aptamil gibi böyle vanilya kokmuyor o yüzden insanlar acı diyor. Oysaki normal mamaların hepsi kekremsi acı tatlı zaten. Anne sütü almayan bir bebeğiniz varsa özellikle golden goat, Aptamil prosyneo ya da sma kullanım bence. Nutricia firması yani aptamilinki zaten çok çok başarılı üretimler yapmıyor danone firması kısaca. Bu ürünü oldukça başarılı ama. Ben evolvia kullandım onda da süt yağı bulunuyor. Halen kullanıyorum kızım 18 aylık ama numarası zor bukunuyor o yüzden onu oneremiyorum