+3 oy
517 göst.
Diğer kategorisinde (1,436 puan) tarafından

Kaynanamın geliniyle konuşmuyorum değil konuşmak yüzünü sesini bile duymak istemiyorum kavga ettik yani.

Kayınvalidem üst katımda oturuyor 1 haftalığına geldiler onlarda siz olsanız çıkarmıydınız kaynananızın evine, bazen hiç çıkmak istemiyorum. 

Yada çıkıyımda rahatsız olsun onun yeri daralsın diyede düsünüyorum , dün çıktım yukarda yedim akşam yemeğini o gelmedi softaya eşi vardı sadece, sözde çocuk uyutuyodu umrumda da değil gerçi.

Siz olsanız ne yapardınız?

16 Cevaplar

+10 oy
(935 puan) tarafından

Onlar kayınvalidenlere gelmiş senin evin ayrı ve onun gidecek başka yeri yok madem konuşmuyorsunuz sen evinde kalablirsin rahatsızlık vermek yeri daralsın gibi çirkinliklere hiç gerek yok. Huzurunu bozma onunda huzurunuda kaçırma bir haftayı zehir etme hm kendine hem eltine hem kayınvalidenlere

(1,436 puan) tarafından
+1

Doğru diyosun çıkmam gereken durumlar oluyor, dün mesala oğlumda çıkmak istedi 

Kavgada o haksız olduğu için haddi olmayan herşeye dil uzattı seviyesizce, huzursuz olmasını isterim tabikide, hamile halimle benim huzurumu bozdu kendisi

-Reklam-
+7 oy
(4,195 puan) tarafından

Kavga ettigim kisinin yanina gitmem hakliysam. Dahq dogrusu sirf nispet icin gitmem. Kavga etmisim bitmis, ne diye daha huzur bozmaya calisip ugrasalim ki, herkes evinde otursun yesin. Dusuncen yanlis bana göre. 

+5 oy
(22,164 puan) tarafından

Kavganın bile seviyelisini severim. Küs isem görmek istemiyorsam görüşmem bulunduğu ortama gitmem dışarda bir düğün vs olsa o var diye vazgeçmem gitmekten ama gideyim de huzurunu kaçırayım benden rahatsız olsun düşüncesi hiç bana göre değil. 

+3 oy
(3,893 puan) tarafından

Sırf ona gıcıklık olsun diye çıkayım demem, evimde otururum ne huzursuz olurum ne de huzursuz ederim 

(5,586 puan) tarafından
+1

Katılıyorum

+2 oy
(256 puan) tarafından

İçimden geldiği gibi davranırım. Yapmacık olamam çıkmak zorunda degilsem çıkmam sanırım 

(1,436 puan) tarafından
+1

Tabiki bende öyleyim o var diye ayağımı da çekmek istemiyorum.

+2 oy
(2,491 puan) tarafından

Yani sevmiyorsam çıkmam. Karşımdakini rahatsız etmeye bile uğraşmam gormezden gelmek en güzeli 

(1,436 puan) tarafından
+1

Görmezden geliyorum zaten dünde oğlum çıkalımmı anne dedi, kaynanamda geliyonuz mu dedi öyle olunca bende çıktım.

Rahatsız oluyorsa o odasından çıkmasın, sevdiği kişiler değiliz zaten hiçbirimiz onun ekmeğine yağ çalınıyor daha

(11,978 puan) tarafından

Ay şaka gibi rahatsız oluyorsa odasından çıkmasın ne demek? Senin gül yüzünü görmeye değil kayınvalidenin yanına gelmiş evleriniz ayrı senin onun yanına gitmen saçma asıl. 

(1,436 puan) tarafından

Ben onun yanına çıkmıyorum, Kaynanamın yanına çıkıyorum.

Evet rahatsız oluyorsa çıkmasın yada çıksın ilgilendirmiyor beni

O kadar kötü bi insanki bilmiyorsunuz nasıl bişsey olduğunu

(11,978 puan) tarafından

Kaynananın  misafiri oda orası da kaynananın evi odadan çıkar çıkmaz seni ilgilendirmez. Ayrıca iki taraflı dinlemek lazım bazı şeyleri, oda senin için aynı şeyi söylüyordur emin ol

(1,436 puan) tarafından

Kimse anlaşamıyor onunla, neyse size laf anlatamıcam tanımıyorsunuz onu iyi günler size 

+2 oy
(1,477 puan) tarafından

Bende görümcelerimle konuşmuyorum.kaynanamla aynı avludayız.onlar geldiğinde avluya bile çıkmam.geçen hepsi pikniğe gitti.eşimde sende gel dedi gitmem dedim oğlumla kendisi gitti tek.sevmediğim insanların yüzünü görmeye tahammül edemiyorum.evimde mutluyum.

+2 oy
(6,030 puan) tarafından

Bence kimsenin de kendinin de huzurunu bozmaya gerek yok otur evinde ye

+1 oy
(3,315 puan) tarafından

Kız o nasıl düşünce 😼 şeytana uyma. 

+1 oy
(22,321 puan) tarafından

Ben olsam gitmem yeride umrumda olmaz yurduda hayatımdan çıkardığım insanlarla karşılaşmak huyum değildir 

+1 oy
(14,287 puan) tarafından

Ya sırf huzur kaçsın falan çok basit şeyler gerek yok bence 

0 oy
(213 puan) tarafından

Onlar geldiğinde çıkmazdım onlar gidince çıkardım kaynanamin evine senin yerinde olsaydım 

(Ben birlik oturuyorum) 

(1,436 puan) tarafından

Misafirde geliyor mecbur bi yerde cıkıyorum, gelen benide soruyor kaynanamda küsler kavga ettiler diyemiyor beni çağırıyor.

Yatıya kalmıyorum bayılmıyorum ona da

0 oy
(3,410 puan) tarafından

Ben çıkmazdım. 

0 oy
(2,185 puan) tarafından

Evde eltimle kaynananmla kavga etmezdim

0 oy
(4,601 puan) tarafından

Kalbiniz kararmış

(1,436 puan) tarafından

Onunki daha kara emin olun, nasıl da bu kanıya vardınız inanın hayret ettım iki satırla tanıyomusunuz eltimn nasıl karaktersiz bi insan olduğunu tanımıyorsunuz tabi. Yorum yapmak için yapmayın

(4,601 puan) tarafından

Ben eltin hakkında değil senin hakkında yorum yaptım. Kalp karaligi mi yarıştırıyoruz? Başkasının huzurunun bozulmasını isteyen insan kötüdür net

(1,436 puan) tarafından

Beni de tanımiyosunuz, bu şekilde yakıştırmalar yapamazsınız. 

Allah biliyo benim kalbimi size düşmez, postumda kalbimin karalığını sormamışım size.

Karşımdaki benim huzurumu bozmak için elinden geleni yapıyorsa bozulsun onunda huzuru umrumda olmaz, herkes ektiğini biçer.

0 oy
(1,696 puan) tarafından

Senin zaten çıkman hata ayrı ev sonucta oğlun istemiş onu gönderseydin yada cocugunu tek saalmıyosan oyalayıp içeri sokardım . Yemek yedim o gelmedi odada durdu demişsin senden rahatsız oldugu için gelmediği açık yanı sen kendi evin neden yemiyosun ki orda yedin. Ben elitinin yerinde olsam cıkar yerdim çünkü orda o misafir ve tatile geliyo ne olursa olsun . Kavga edilir ama o gün üstü kapanır ya konusursun yada hiç konusmazsın böyle cocukca düşüncelerede girmessin yani

(1,436 puan) tarafından

Çıkıp yeseydi napıyım bayada dert oldu buradakilere, yukarıya misafirde geliyor mesala görümcemde geliyor mecbur beni soruyorlar çıkmam gerekiyor bi yerde.

Hem eltimin nasıl bi karakter de olduğunu bilmediğiniz için bu şekilde yorum yapamazsınız bana

(1,696 puan) tarafından

Görümcen senin kavga ettiğini bilyodur cıkmak istemediğini bilse senin yanına o iner olması gereken bu zaten . Her soran seni çağırmaz bunuda söylıyem Nasıl biri oldugu beni ilgilendirmiyo tek taraflı sen anlatıyosun ve anlattıgına bırda yprum yapıyoruz. Kadın seninle karsılasmamak için cıkmamıs zaten 

(1,436 puan) tarafından

Malesef ki burda öyle değil hep akrabaları geliyor kayınvalidemin, bende gelini olduğum için çıkmayınca sorarlar helede elim varsa, dün çıktığım halde eşimin yengesi sormuş görümceme küsmü bunlar diye oda bilmiyorum demiş.

Bende çıkmk istemiyorum zaten yüzünü bile görmek beni rahatsız ediyor bugün kaynanamda aradı gel yemek yiyelim diye yok siz yeyin dedim.

Yarında görümcem bunları kahvaltıya çağırıyor kaynanamı falanda banada söyledi sende gel diye barışn bi arada olalım diyolar mesala, ama ben onun gerçek yüzününü ne kadar kötü bi insan olduğunu gördüm artk

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyona61 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 435 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 503 göst.
0 oy
8 cevap 449 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (752 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,496 soru

23,909,739 cevap

322,915 kullanıcı

...