0 oy
359 göst.
Aile kategorisinde (2,577 puan) tarafından
Kızlar açık miyom ameliyatı oldum 4 yaşında da kuzum var biraz sıkıntılı bı sürecim var ağrım kanamam çok oluyor yatıyorum annem kayınvalidem geldi 

Neyse annem sağolsun süpürge, yemek , çamaşır ve çocuk dahil her şeye koşuyor kaynanam fırsatını buldu mu devrilip uyuyor deli olcam ne bana ne eve ne de çocuğuma faydası var. Hele bugün delirdim en son akşam atistik  sabah çocuk kalkmış saçı başı dağınık giydirilcek almış eline telefonu oynuyor annem mutfakta ordan balkona çıktı çamaşır sermeye çocuk öyle duruyor git getir de üstüne değiştirsin babaannen dedim aa anneannesi değiştirsin dedi neyse dedim sustum. Sonra halam aradı geçmiş olsun a gelcez diye kızı 3 halam var onlar bide annemin yakın arkadaşı kaynana aldı hemen eline telefonu gezmek ayarladı durduk yere köylüsü var hasta onu goresi geldi gitti oraya neyse dedim gitti geldi annem de ikramlık yapıyor çay vs falan aman dünür ne gerek var dedi annem de sen yapma kimseye bı şey ben yaparım git otur demiş kızmış. 

Neyse yedik içtik millet dağıldı akşam üstü oldu eşim geldi işten hop bu hadi oglum falanca kime götür başsağlığına nereye ya banyo yapcam ordan da benim pansuman var kocam bana lazım dedim iyi dedi bu kalktı gitti hanımefendi özel gitcek . Neyse akşam ezanlari oldu annem bulaşıkları yemeği hallettti biz gidip gelesiye hanım orda karnını doyurmus biz onu bekliyoruz hiç demiyor anacım kurdu sofrayı ee otur aa ben tokum dedi Allah'ım gelde delirme eşim de insan söyler saat kaç seni bekledik dedi şuursuz gülüyor 

Akşam da en son patladım kızdı hanım gitcek yarin 

Kız kardeşim geldi kızımın saçını kescek aa yapma ben gidince kes dedi ki çocuğu zor ikna ettik neyse iki üç kere söyledi karşı komşum da var . Sanki çocuğun saçına tarak vurmuş gibi konuşuyor . Sus ya dedim en sonunda sanki çocuğun saçına tarak mı vurduğun var da konuşuyorsun dedim köklemicek ya dedim zaten zor ikna ettim karışma herseye sus otur dedim. Eşim de anne karışma uzun taraması zor oluyor bı bildigjmiz var dedi. Sonra da konu ise dönmekten açıldı işte bı ay sonra başlar falan diyor komşuya benim adıma . Valla kimse kusura bakmasın kendimi zorlayamam eger kötü olursam gitmicem ise falan yatcam evde kocam bakcak elalem gibi kızımla ilgilencem yeter baksın herif dedim mosmor oldu bekliyor hep çalışayım 

Başladi hemen oğlum gitcem ben yarın iki kişi gerek yok gelin de iyi demeye dedim iyi olur strese girmem anam çiçek gibi bakıyor dedim 

Sizce haksız mıyım ?? Şimdi gider sağda solda kötü beni anlatır Allah a havale ediyorum Yeminle iyi bile dayandım 

6 Cevaplar

0 oy
(9,158 puan) tarafından
Anan orda bakiyorken kaynananin işi ne 
(2,577 puan) tarafından
İşte diyorum ya adı geline baktım olsun bı halta yaramıyor ancak her halta muhalefet boş boş yatıyor aksama gelme dedim sırf oğluna iyi gözüksün diye geliyor
(9,158 puan) tarafından
Esin gormuyormu yani tamam gitti denmiyor ama önemli olan eşinin gormesi
(2,577 puan) tarafından
Onun yanında göstermelik yapar . En son çektim eşimi bak dedim söyle gitsin yoksa karı iyilescek diye bekleme. Anan beni catlatiyor strese sokuyor dedim sinirden uyku tutmadı bu saate
-Reklam-
0 oy
(2,432 puan) tarafından
Valla iyi dayanmışsin kız ben bile kayınvalidene aşırı gıcık oldum 
(2,577 puan) tarafından
Boğasm geldi destek olacağı yerde bütün gece uyumadım sancım oldu hep stresten bak bu saat oldu sadece 1 saat içim geçti
(2,432 puan) tarafından
Kıyamam sana yaa, bu kadından nasıl kurtulacan sen şimdi yaw
(2,577 puan) tarafından
Gitcem diyip duruyor gitsin bugün defolup
(2,432 puan) tarafından
Hadi inşallah gider
0 oy
(2,302 puan) tarafından
İyi en azından lafını söyleyebiliyorsun
(2,577 puan) tarafından
Asla esirgemem başta susuyordum büyük diye sustukça azdı haddini aştı valla susmuyorum geçen ağlattım valla
0 oy
(251 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Başlığı düzeltsen iyi olur arkadaşım. okudum okudum anlamadım konuyu okuyunca anladım. Kaynananı aşağı yukarı tanıyorsundur neler yapabileceğini bilirsin yani başta niye gelmesine izin verdin? geçmiş olsuna bile gelmesine gerek yok böylesinin. Sen, bakıma ilgiye  muhtaçsın bir de kaynananın tribiyle rahatlığıyla geriliyorsun, çekilir mi? En başta bakmaya geleyim dediğinde eşin ya da sen diyeceksiniz ki " sen kendini yorma, annem gelecek, biraz iyileşince buyur gel" bitti. Bu yumusakliktan anlamıyorsa biraz daha sert şekilde istemedigini söylemelisin. Öyle ya da böyle gelmiş artık, açıkça derdim ben olsam hatta ağlayarak derdim: "Ben açık ameliyatliyim, küçük çocuk var, benim bakimim, cocugun bakımı, evin işleri yemek vs. var annem tek başına uğraşıyor sen bana bakma bahanesiyle geldin hicbir seye elini sürmüyorsun vicdanın bu kadar mı diye sorardım. Ev işlerini ve cocuguna bakımı kaynanan yapsa annen de yemek ve sana bakımı yapsa bu kadar stres olmazdın kasıtlı yapıyor belli.
(2,577 puan) tarafından
Söyledim ama yok ele güne karşı iyi goruncek ya ondan geldi diyorum ya adı geline baktım olsun . Stres ve sinirden uyumadım tüm gece resmen kasıtlı gelmiş karışmaya . İnsan her b,oka da maydanoz olmaz ki beni geçtim kız kardeşime de laf söylemiş oda bı güzel haşlamış iş buyurmus o başka iş yaparken şunu da yapıver dedi diyo sandalye de mutfakta bı terslemis dedim iyi yaptın
0 oy
(3,049 puan) tarafından
Valla iyi yapmışsın canım benim ağzına sağlık. Tekrardan geçmiş olsun. Bir şey soracağım. Geçen bir tanıdığım topalliyormus sorana da kist ameliyatı oldum 3 gün hastanede yattım demiş. Kist için o kadar kaliniyor mu hastanede ? Ve başka şehirde yaptırmış sözde. 
(2,577 puan) tarafından
Çok sağol canım Benim sıkıntı oldu normalde 1 istisna olarak 2 gece benim ekstra 3 gece yatırdı canım benim diren borumdan anormal kanamam oldu ve kan değerim hızlı bir şekilde düştü kan aldılar günde 3 kere kan alıp takip ettiler ağrım oldu biraz ondan çıkarmadılar.

Düşün kaynanam bu halde beni üzüyor vicdansız
(3,049 puan) tarafından
Çok şükür canım daha kötüye gitmemiş. Bazı insanlar acımasız. Allah affetsin, sanki ellerine ne geçiyor
(2,577 puan) tarafından
Ancak herşeye muhalefet iyice kavga etmeden gitse bari
(3,049 puan) tarafından
İnşallah canım, zaten annen de yanında. Sıkma canını sen yine
(2,577 puan) tarafından
Daha az önce kalcam diyor bide misafir karşılıyor gibi misafir gelcek mi diye soruyor az önce resmen sabrımı zorluyor akşam ağrıdan uyuyamadım gezdim odada ruhu duymadı bide bakcam diyor Allah sen sabır ver
0 oy
tarafından
Bence anneni gönder ona baktır kendini :) 
(2,577 puan) tarafından
Ya ölürüm bakmaz Allah düşürmesin eline. Hastanede kaldı da diren torbasiyla kendim gittim tuvalete suyumu vs kendim aldım hep

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 284 göst.
0 oy
12 cevap 632 göst.
0 oy
6 cevap 336 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yagmuurr55 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
3 Aralık 2022 Aile kategorisinde Bir ben (163 puan) tarafından soruldu

405,844 soru