Ona göre önceden söyleyeceklerimi hazırlayayım
psikiyatri de terapi almazsın. uzun uzun derdini anlatamazsın. kısa sürer normal doktor muayenesi kadar. şikayetlerini söylersin, işte uyuyamıyorum, sürekli endişe hali var gibi sıkıntılarını anlatırsın o da ilaç yazar gönderir.
Değişiyor. Burda psikiyatri psikolog gibi dinliyor. Doktordan doktora fark ediyor bence. Kimisi de hiç gözüne bile bakmaz ilaç yazar yollar
Ya o sıkıntına göre değişiyo öyle filmlerdeki gibi baştan sona anlatmıyosun şu sıkıntım var diyosun neden böyle oldu diye soruyo söylüyon sonra ilaç yazıp gönderiyo
Ben gitmiştim bir kez. Doktor bayağı dinledi. Notlar aldı. Tekrar gün verdi, gel dedi. Gene gittim. Randevu o kadar uzun sürmüş ki odadan çıktığımda dışarıda oturanlar bana hayat hikayeni mi anlattın naptın demişlerdi :)) bir arkadaşıma önermiştir aynı doktoru, bir kaç dakika dinlemiş, bir kaç soru sormuş bitirmiş mesela.
Sizi dinlemek hoşuna gitmiş demekki:)
Psikiyatri ilaç yazar canım
Psikolog konusma terapisi yapar baby
Evet orada terapi yok 5 dakikaya kalıyorsun niye kalmıyorsun duruma göre ilaç veriyorlar gönderiyorlar e-devlet'te destek yeri var oradan başvuru yapıyorsun hangi konuyla ilgili destek almak istiyorsan en yakın sosyal desteği seni çağırıyorlar oradaki destek veren kişiler de ilgileniyor
1,493,011 soru
24,394,845 cevap
349,640 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın