Mrb iyi günler size soyluyecegim şey çok büyük bı sorun oldu benim için ne olur evet yada hayır demeniz yeterli bana 4 sene önce anlaşmalı boşanma davası açtık hakim karşısına çıktik bı hafta sonra gelip imza atmanız lazım dediler bize gitmedik. Evliligimize devam ettik 4 sene oldu. Edevlette bakıyorum evli yazıyor ve halen eşimin soy ismi çıkıyor karşıma . Ne olur boşanma olmuştu olmamış mı çok merak ediyorum ne olur cvp verirseniz çok mumnun kalcam alalh rızası için eşim bazen seni boşandım git diyor ama e devlette halen evli yazıyor çok merak ediyorum 😢😢😢😢🤲🤲🤲
Boşanmak keşke o kadar kolay olsa 😅
Bilmiyorum olmuşmu boşanma olmamış mı 4 sene oldu ev devlete evli yazıyor bosama olsadi boşanmış yazardı bence
Mahkeme olduysa boşanma gerçekleşmiştir diye düşünüyorum ama bilen biri çıkar belki canım
Esin semi boşadim git diyorsa zaten evli kalmanın manası var mı. Gig bir avukata danış. Boşamadiysa da boşa. Bunları da kayda al. Psikolojik şiddetten aç güzel bir tazminat
Gidip imza atmadiysan olmamış ama eşin boşadım git diyorsa git sen onu boşa madem
Canim uyap dan takip etsene orda yazar zaten
UYAP nerde bakcam
E devletten canım UYAP yaz çıkar zaten ordan da dava dosyası sorgulamaya gir evrak kısmından bak
Karara çıkmış yazıyor tahri de 2022
İşte karar ne ama
Bunu dört sene sonra sorgulaman bir bana mı tuhaf geldi. Boşamışsa dört yıldır boşadığı kadınla karı koca hayatını neden yaşıyor yerinde olsam bir Adliyeye gider sorar o imzayı da atar gelirdim
Evli yazıyor e devlette sordum boşanma olmamış şimdi bilen biri varsa bilmek istedim tam emin olmak icin
Google'ye vatandaş portal yazıp e devlet şifresiyle giriş yapın sonra dosya sorgula diyin ve dosyanın içine girince karar evrağını açıp okuyun orda anlaşılır
1,499,162 soru
24,487,856 cevap
357,410 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın