+1 oy
56 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (456 puan) tarafından

kizlar yarin öğlen 1bucukta kolonoskopi ve endeskopiye gireceğim asiri heyecanlıyım ve cok korkuyorum 1 haftadır uyku uyumadim resmen birde doktor kötü bi hastalıktan suphelendi kimin duası kabul olur belli olmaz lütfen dua edebilir misiniz benim için şimdiden Allah razı olsun heycan ve korku için hangi duayı okuyabilirim kizlar

4 Cevaplar

+1 oy
(1,191 puan) tarafından

Korkma korkma Allah'ın izniyle korktuğun olmaz inşallah dediğim gibi sadece uyandığında hafif ağrın olacak zaten 15 dakikalık bir işlem 

(456 puan) tarafından

Allah razı olsun canım senden insallah bakalim yarin olcak ya iyce heycan sardi

(1,191 puan) tarafından

Doğrudur ama korkma inan bana zaten özelden konuşuyoruz seninle sakin ol 

(456 puan) tarafından

insallah canim olmaya caliscam asiri bir heycan var bakalim Allahim yardım etsin

-Reklam-
0 oy
(6,807 puan) tarafından

Geçmiş olsun cnm ne için olacan endoskopi 

(456 puan) tarafından

sag karin agrim var canım ama heyecandan duramıyorum yerimde uyuyarak yapacaklarmış uyumaktan korkuyorum işin kotu kismi

(6,807 puan) tarafından

Bende endoskopi oldum uyutarak midemde sıkıntı vardı 15 dakika sürdü kaktim birşey hissetmedim azıcık boğaz agrisi o sonra kalkıp eve gittim korkulacak birşey yok  uyutmalari senin icin iyi çünkü kalkınca birşey hissetmiyorsun

(456 puan) tarafından

uyumaktan korkuyirum canim fobim var uyanamazsam diye

(6,807 puan) tarafından

Allah etmeye cnm uzun sürmüyor 

0 oy
(16,313 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun bişey yoktur inşallah korkma gönlünü ferah tutmaya çalış 🌸

(456 puan) tarafından

aminnn insallah canim

0 oy
(1,973 puan) tarafından

3 defa endoskopi oldum be bu bildigin uyumak değil yani sezaryene girerken ki uyumak gibi değil sadece 15 dklık bir uyku oluyor hiç korkulcak bişey yok zaten 15 20 dk sonra kendiliğinden ayılıyorsun kafan güzel gibi oluyor 

(456 puan) tarafından

ama narkozdaki gibi komple bayılıyorsun canim oyle deme ne biliim asiri korkuyorum yaa işlem bitince mi uyaniyoruz

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 199 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
6 cevap 253 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 149 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (53 puan) tarafından soruldu

Kategoriler