0 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (197 puan) tarafından

Utanarak yazıyorum ama ben 21 haftalık hamileyim onunla ilgisi var ama hamilelik öncesinde de idrar kacirma sorunum vardı şimdi daha fazlalaştı hamile olduğum için doktora gidemiyorum her oksurdugumde hapsirdigimda kaçırıyorum artık iç çamaşırı yetistireniyorum günlük ped kullanıyorum ama oda sıcak günlerde çok rahatsiz ediyor ve koku oluşuyor hamileik bitince zaten doktora gidicem ama ben pedden baska ne kullanabilirim varmı tavsiyesi olan ne yapabilirim benimle aynı durumda olan oldumu olduysa ne yaptınız lütfen yardımcı olun

5 Cevaplar

+1 oy
(1,578 puan) tarafından

Kegel egzersizi dene

(2,389 puan) tarafından

Hamileyken doğum riski yokmuydu onda ben mi yanlış biliyorum acaba canım , bilmediğimden soruyorum 

(197 puan) tarafından

Bende bilmiyorum işte canım bı gidip doktora sorucam benim ilk doğumdan sonra oldu doktora gitmeye utandım başta sonra çoğalınca gitmeye karar verdim bu seferde hamile kaldım tekrar bende hamilelikte risk olur diye erteledim ama çok zor oluyor şimdide doktora bir sorayım yinede

(197 puan) tarafından

Tamam canım vok sağol bı arkads daha söylemiş yapicam onu

(1,578 puan) tarafından

Yok canım öyle bir risk. Rahatlıkla yapabilirsin. Doğumunda daha iyi ıkınmanı da sağlar. 

(197 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canim bilgi için benim için çok iyi olur ♥️

-Reklam-
0 oy
(6,777 puan) tarafından

Bende hamile iken iki kez tek kaçırdım cnm ama seni daha öncede sorun varmış cnm doktora gitmede yarar var enfeksiyon kaparsın o şekil bebegede zarar olabilir

(197 puan) tarafından

Tamam canım sağol ben gidip en iyisi soyliyim çok zor oluyor böyle 

(6,777 puan) tarafından

Aynen cnm seni zorlar o yüzden doktor ilaç filan verir 

0 oy
(1,851 puan) tarafından

Bende hamilelikte kaçırmıştım gülünce ve hapşurunca şuan da gitseniz en azından idrar testınde felan tahlılde çikar bırseyler enfeksiyon varsa bebeği de etkıler

(197 puan) tarafından

Tahlil yaptırdım canım ama daha sonuçları çıkmadı iki güne çıkar göstermeye giderim o zaman sorucam sağol 

0 oy
(16,615 puan) tarafından

Kegel egzersizi yap. Kaslarin güçlenir. 

(197 puan) tarafından

Tamam canım aklıma geldi aslında ama hamilelikte sorun olur diye yapmamıştım yapayım çok sağol 

(16,615 puan) tarafından

Yok tam tersi normal doğum için yapılması tavsiye ediliyor. Doğum sonrası toparlanmasi içinde yapılması gerekiyor. Ben gebelik okuluna gitmiştim orda söylemişlerdi. Oturduğunuz yerden yapabileceğiniz en faydalı egzersiz diye. 

(197 puan) tarafından

Çok sağol gerçekten bilmiyordum o zaman yaparım bende ♥️

0 oy
(22,111 puan) tarafından

Kontrole gittiğin zaman söylesene bunu doktoea. Kadın doğum bı yönlendirme yapar belki. 

(197 puan) tarafından

Aslında ben hamile kalmadan önce gidicektim ha gideyim ha gideyim derken hamile kaldım hamilelikte ilaç vermez diyede soylemedim ama belki hamile ikende bı alternatifi vardır 

(22,111 puan) tarafından

E tabi sor bı. Belki vardır 

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 751 göst.
16 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 219 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 313 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu