+2 oy
245 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,586 puan) tarafından

Kızlar iyi geceeler sohbet amaçlı post açayım dedim aklıma bişey gelmedi bari bunu sorayım 😂

Çocuklarınıza kıyafet alırken kaç tane alıyorsunuz 

Park ve gezmelik olarak ayrı mı alırsınız 

16 Cevaplar

+1 oy
önce (7,831 puan) tarafından

eskiyenler parklik 😂 yatmalik .

önce (1,586 puan) tarafından

Bizim eskimiyor ama mesela geçen sene aldıklarım bu sene olmuyor büyük beden aldım seneye giysinler diye tişört çocuğun dizkabağına indi şortu pantolon gibi oldu 😂geri götürüp tam bedeni aldım 

-Reklam-
0 oy
önce (14,556 puan) tarafından

En son bayram için almıştım şimdi yine bayram için alacağım tabi küçük gelen şeyleri var bir kaç takım daha almam gerekiyor bir ara artık ne zaman olur bilmiyorum 😄

+1

Ay bende bekledim bekledim hava sıcaklaştı çocuklar kışlık takımla geziyordu yine küçük oğlum için abisinin küçülen kıyafetleri var ona onları giydirdim de büyük garibim uzun kollu kışlıklarla gezdi geçen gün aldım da rahatladık 😂

Yaşları kaç ben küçükken hep kızıyordum annemlere bana eski şeyleri veriyorlar o niye yeni giyiyor diyordum 😂😂😂

3 yaş ve 19 aylıklar canım ben zaten ikisine de yeni alıyorum ama ikisi de erkek bir de alınca fazla alıyorum LCW dan aldım hep büyük oğluma kumaşları çekme solma yapmadı alınca 10.15 takımdan aşağı almıyordum büyük oğluma o yüzden çok giyemiyordu ev için ayrı alıyordum zaten o yüzden taptaze kaldı küçük oğlum nasipleniyor

Ama şöyle mesela büyük oğluma 11 takım aldım şu an gezmelik olarak küçük oğluma 5 takım aldım çünkü büyük oğlumun hiç yok hepsi küçük geliyor ama küçük için abisinin küçülenleri var ve dediğim gibi çok yeni temiz o yüzden ona da alıyorum ama az alıyorum evdekilerde giyilsin biraz eskisin diye😂

Birde birine alıp birine almayınca içim rahat etmez mesela bir ay kadar oluyor büyük oğluma mayo aldım indirimde diye küçük oğluma bulamadım kargo geldi ikisi birden başıms oturdu büyük oğluma giydirince küçük te ben ben demeye başladı bana da giydir diyo yani hemen bazanın altından geçen sene ki abisinin mayosunu çıkardım giydirdim aman nasıl mutlu oluyor ciciş ciciş diyo kendini seviyor aynaya giti kendini öpüyor falan çok mutlu oldu 😂o yüzden ne alırsam ikisine de aynısını alıyorum 🥰

En güzeli maşallah size 💕

0 oy
önce (387 puan) tarafından

Park gezmelik evde giymelik ayrı ayrı alıyorum parkta vs giymeye genelde koyu renk  siyah lacivert antrasit vs alıyorum oğluma gezmelik açık renkleri seviyorum krem gibi açık maviler camel ve renkli kıyafetler evde de pijama takıları alırım gece giysin diye rahat rahat  oda zevkime göre  o şekilde canım her sene yazın başında ihtiyacima göre 10-15  takım alıyorum ihtiyacima göre belirliyorum ben gün içinde çok değiştiriyorum birde 

Bende aynı senin gibiyim canım geçen gün yazlık aldım büyük oğluma 11 takım 2 pijama küçük oğluma 5 takım 2 pijama aldım park için bir takım alabildim daha park için uygun yollu şeyler alıyorum toz toprak olduğu için benim büyük 3 yaşında küçük 19 aylık abisinin küçülenleri de taptaze durduğu için ona abisine göre az alıyorum :)

0 oy
önce (18,139 puan) tarafından

Eskiyenleri genelde kapının önünde ya da parka giderken giydiririm. Cok çok eski değilse günlük evde iken de giydiririm. Gezmelik alırken 3 4 takım alırım.

0 oy
önce (3,636 puan) tarafından

Bizde karışık ya benim oglan ara mevsim dogdugu icin gecen sene aldiklarim bu sene de giyebiliyo mesela soyle oldu gecen sene ara ara gorup begendiklerimi 1 beden buyuk almistim zaten simdi giyiyo onlari cikardim sonra kuzenim gonderdi biraz buyukleri kaldirdim seneye cikaririm simdi olanlar acikta gecen bayram bi gomlek aldim sadece pantolonu vardi zaten bi de hirka aldim bu bayramda 2 tsort bi kapri aldim 5 de boxer aldim ara ara begenirsem alirim seneye de giyer oyle toplu alisveris jisin yaparim 5 takim alirim yetmezse bi daha alirim ama yetiyo genelde 

0 oy
önce (6,579 puan) tarafından

Civilden esofman alti aliyorum mesela onlar cok dayanmiyor hemen rengi atiyor yada dizden deliniyor onlar evde giymeye parkta giymeye oluyor , ben kot ustu giydiririm bir yere giderken kısın sweat agirlikli olur 2 3 tane kazak gecen sene den misafirlik ayirdigim kazaklar varsa onlar ev icine gecer yazlikta oyle annem 150 liraya tsort sort takimi almis evde giydiriyorum gecen seneden misafirlik aldiklarim evlige gecti bu seneki aldiklarim.misafirlik oldu dongü icinde hepsi kuculenlerse baza alti ikinci cocuk yapip oglan olursa kullanicam kızım olursa kullanabilceklerimi kullanirim

Civil i hiç sevemiyorum ya geçen sene çok beğendiğim 3takım aldım çok güzeldi kaliteli ama ilk defa o 3takımı beğendim geçen gene baktım hem pahalı hem pazar kıyafetleri gibi 

Bende öyleyim canım büyük oğluma zamanında çok almıştım aldıklarımı 3.5 kere giymiştir şimdi büyük 3 küçük 19 aylık o kıyafetler taptaze kaldı diye üzülmüştüm o zaman şimdi seviniyorum büyüğe 10 alsam küçüğe 5 alıyorum mesela o kıyafetler sayesünde 😂sende kesinlikle sakla verme kimseye her şey ateş pahası ikinci çocuk olunca bulmuşa dönüypr insan 

önce (6,579 puan) tarafından

Aynen canım saklıyorum hicbirseyini kimseye vermedim ilerde kullanirim diye zaten cabuk büyuyorlar temiz kaliyor.

Civil de renk atmasi cok oluyor bende ucuz bulursam aliyorum wakikinin urunlerini seviyorum ordan aldiklarima hic birsey olmuyor solma delinme falan 

Oğlum 3aylıkken civilin internet sitesinden 6 takım sipariş verdim 3 tanesi iyiydi ama özellikle 2 si rengi soluk şekilde geldi sanki yıllardır giyilmiş gibi sarı siyah beyaz çizgili bi takımdı siyah çizgili olan yer bozarmış gibiydi bir daha ordan sipariş vermedim geçen sene bayramda çarşıda dolanırken bi girdim o 3 takım hoşuna gitti çekme solma falan olmadı hala çok seviyorum küçük oğluma giydiriyorum hatta

LCW da bebek bölümünü sonradan keşfettim yenidoğan kıyafetleri e bebekten almıştım civilde bu sorunu yaşayınca bi tanıdığım LCW bak dedi orda var mı falan derken bi baktım o kadar güzel şeyler vardı ki oğlum 6 aylıkken ful yazlıklarını ordan aldım 12.13 takım kadar geçen sene küçük oğlum giydi iki bebek giydi üstelik uzun süreli ama hala tertemiz ve yeni gibi duruyor ne solma ne çekme yaptı 

Bu sene LCW çok beğenemedim zorla biraz aldım aldıklarım da güzel ama geçen seneler daha iyi şeyler vardı 23 paket sipariş verdim 6 paketi defolu çıktı inşallah ilerleyen dönemlerde LCW da bozmaz 

0 oy
önce (2,295 puan) tarafından

Kız yeter yeter senin paran bitmiyor mu hiç hep alışveriş hep alışveriş 😁😁

Ya benimde öyle , çok hoşuma gidiyor 😁😁 çocuklar yerine biz heyecanlanıyoruz 🙄

Anneyimben di canım ilk gebeliğim tedaviyle olmuştu hamile olduğumu öğrenince hemen hevesle bu nicki koymuştum 21de 😂ama şubat 2022 de oğlum doğdu onunla ilgilenmekten pek giremedim buraya bir ara girdim ikinci hamileliğime yakın sonra tekrar hamile olduğumu öğrenince psikolojim bozuldu yine girmedim 😂😂😂2025 başından beri aktif kullanmaya başladım tekrar 

Yaa kız bende daha yeniyim 1 sene anca olmuştur ama ben seni görüyordum zaten 😁 şimdi çok sık görüyorum zaten 

Şimdi bebeklerimi büyüttüm teyzesi onlar uyuyunca hemen buraya giriyorum 😂iyi geliyor kimseye anlatamadığımı anlatıp kafamı rahatlatıyorum biraz iyiki var valla 😂ama önceden çok daha güzeldi burası mesela bi kaynana postu açılsın 30 dan aşağı cevap olmazdı eğlenceli şeyler paylaşılırdı herkes birbirini tanırdı şimdi fake hesap çoğaldı kimin kim olduğu belli değil 😂

Bu arada sen benim favorimsin yaa geçen bi post açmışlardı ya en çok kimin yorumlarını beğeniyorsunuz falan diye seni etiket yapmıştım 😂gerçekten düşüncelerin yorumların hoşuma gidiyor 🥰

Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım benim ❤️ 🥰 

Yaaa gerçekten mi vallahi görmedim canımmm çok teşekkür ederim iyiki varsın Allah razı olsun inşallah ❤️🥰 vee kusurumada bakma vallahi görmedim şimdi sen söyleyince öğrendim 🥺🥺

0 oy
önce (445 puan) tarafından

Ev giyim - dış giyim olarak iki türlü alıyorum. Ancak ikisini de belirli markalardan alıyorum. Bu ayrımı biraz rahatlık , görünüş gibi özelliklere göre yapıyorum.. Tam beden alıyorum, büyük alırsam, büyüdüğü zaman kullanırım. Her ay belli bir bütçe onun için ayrılır evimizde. Kıyafet, oyuncak, kitap vs hepsinden düzenli alıyorum. Allah'a şükür, imkânımız iyi oldu, elimizden geldiğince hep iyi şeyler aldık. Ama yarın bir gün imkan el vermezse (Sonuçta dünyanın bin türlü hali var) o zaman tabi ki markaya, sayıya vs takılmam. 

Bende öyleyim canım evde giymelik pijaması yatak pijaması park kıyafetleri falan hepsi ayrı olur oyuncak falan hep alınıyor zaten ama mesela geçen sene scooter akülü araba almıştık şimdi bisiklet istiyor küçük oyuncaklar için değil de büyük oyuncak bütçesi oluyor bizde de yazlık kışlık olarak bi bütçe ayırıp hepsini alırım tek seferde 

Oğlumun alerjik bi bünyesi olduğu için hep pamuklu bilinen markalar tercih ettik zaten Allah gördüğümüzden geri koymasın daha fazla verip olmayana yardım etme şansı versin bizlere 🥹

0 oy
önce (1,702 puan) tarafından

Kayınvalideme hadi çarşıya çıkalım diyorum 😆 artık Allah ne verdiyse pijama takımı gezmelik kıyafet eksikleri falan baya bı alıyoruz saolsun ara ara dolabı yeniler 😆

Tövbe tövbe ya ellerine birer ağız silme mendili verip geri götür verdiğin paraya bunu verdiler bize desinler 😆

Ağız silme mendili bile etmiyor canım o paraya artık 😂iki çocuğum var biri 3 yaş diğeri  19 aylık geçen sene bayramda küçük oğlumun ilk bayramı diye bi takım almış sallaya sallaya getirdi büyük oğlum bana neden almadın babaanne dedi ama oğlum kardeşinin ilk bayramı sana sonra alırım dedi çocuk 2. Buçuk yaşındaydı o zaman ne anlayacaksa ilk bayramdan sonra eline 70 tl tutturdu al annenle gitte sende al kendine içime dert oldu diyor bi de 😂durumu da çok çok iyi yani ama böyle işte seninki istediğini alıyormuş kız yine iyisin 😂

Bak bi kere de noldu benim ilk gebeliğim tedaviyle oldu kaynanam tutturdu çocuk olacak mı diye durumu biliyor ama her ay yine mi yok bebek falan diyor neyse ben kaynanamla oturduğum yerde olan bi züccaciye ye gittim orda de yenidoğan kıyafetleri var ay bebeğim olsa bunlardan alırım dedim kaynanam o bi olsun da burdan mı alacaz e bebekten civilden alırız bura ne böyle dedi sonra ben hamile kaldım kaynanam e bebek civile gitmiş fiyat bakmış pahalı diye gidip o baktığımız züccaciye den iki don iki atlet alıp getirmişti bak hastane çukışı tarzında da değil atlet ve pijama  sadece 😂😂oğlum 6 aylık oldu eşimle avm ye gittik oğlum için yazlık alışveriş yapacağız e bebeğe girdik o sıra kaynımla kaynanam da avm ye girmiş e bebek te zaten avm nin hemen giriş kapısının önünde bizde oğluma 4.5 takım seçtik bebek arabasına koyduk bunlar bizi görüp yanımıza geldiler kaynanama selam bile vermeden kıyafetleri alıp fiyatına baktı aboo burdan mı alacaksınız bu fiyatlar ne böyle bırakın ben sizi bi yere götürürüm ordan bu paraya 10 tane alırsınız dedi 😂😂😂

Hadi yaa çok şaşırıyorum ben böyle şeylere yani elalem olsa neyse de torunu yaa insan hiç acır mı gözü aklı kalır mı durumu olmasa hicbisey diyemem ama varken böyle içinden gelmemesi çok garip geliyor bana. 

Bilmem valla canım hep böyleydi ama ananne ve teyzelerden yana şansımız bol bizimde bi dışarı çıksalar çocuklarıma bişey almadan dönmezler 🙃

Oh iyi bari ordan yüzleri gülüyor çocukların 😆

0 oy
önce (6,305 puan) tarafından

Krese gidiyo. Kisin 20 tane takim vardi sanirim. 3 tane de kot sort ,2 etek,2 elbise. 3-4 tane de gomlek ,swet vardi sanirim. Kreste cok kirletiyo uzerini. Yani okulda gunde 2 kiyafet kullaniyo. Ev icinde 5 tane takim,5 tane ayri ayri alt ve ust vardir. 

Yazlik 10 tane falan takim var. Ama genelde ayri ayri tayt,sort,tsort,sort etek seklinde aldim. Acikcasi ucuz gordugumu aldim. Yaz gunu kreste daha cok kirleniyolar. Ev icinde yine 5-6 takimi var, 3-5 ayri tsortu sortu var. Genelde gecen seneden kalma bunlar. 2 tane sortlu takim almistim buyuk beden onlari da yatarken giydirmeyi dusunuyorum.

0 oy
önce (252 puan) tarafından

Kıza çok alıyorum oğlana az alıyorum ihtiyaç oldukça.oglan bebek daha çünkü.ev dışarı farklı almıyorum depremden sonra.kizima okula giderken farklı alıyorum sadece o kadar.disari,park,ev temiz olmasına dikkat ediyorum artık.cabuk büyüyorlar zaten.

0 oy
önce (1,282 puan) tarafından

Sürekli kıyafet değiştirdiği için fazla alırım ihtiyacına göre hareket ediyorum park ya da gezmelik diye de ayrı ayrı bakarım parkta koyu renkler daha iyi oluyor 

0 oy
önce (1,039 puan) tarafından

Evde giymelik pijamalar ve zibinlari var yazın zaten don atletle gezecez çünkü ev çok sıcak şuan da pijama ve zibinla geziyor evde geri kalan ne varsa dışarıda giyiyo

0 oy
önce (6,297 puan) tarafından

Sadece 3.4 takım gezmelik alıyorum 

Örnek vereyim geçen yaz aldıklarımi bu yaz evde parkta giyer yeni aldıklarimi özel yerlede gezmeye giderken 

Bidaki yaz bu sene aldıklarım kalır yine 2 4 takım özel gün için alırım hep böyle ilerliyorum 

Kışlıklar da öyle dengelerim birde ablamın oğlundan çok geliyor o yüzden alma gereği çok duymuyorum 

0 oy
önce (2,255 puan) tarafından

Gezmelik diye 2 3 takım vardır baya düğüne gideken dahi giyebilir onun dışında herşeyini heryerde giyebilir şık ve uyumlu seyelr almayı severim ayırmam eskitir ama herşeyini ne eksik nede bir takım fazla almam 

0 oy
önce (4,334 puan) tarafından

Yeniler hep gezmelik olur.eskiyenler parklık. Aldığım zaman 2 3 çeşit alırım 4 çocuğa sonra uzun süre almam . Eşimde sevmez öyle zırt pırt AVM ye gitmeyi. Eskirler küçülerler sonra giderim 

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 431 göst.
10 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 514 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 832 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 961 göst.