+1 oy
228 göst.
önce Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından

2 çocuğunuz olsa küçük bide  6 aylık hamile olsanız kaynananız amaliyat olsa kızı bakmasa siz bakar mısınız bende 23 yaşındayım 

15 Cevaplar

+2 oy
önce (7,831 puan) tarafından

kizi niye bakmiyor. mecbursan bakacaksin da kizi keyfimi bakmio. zaten kadin gelinindense kizini ister

önce (181 puan) tarafından
+1

Bayram geliyormuş çocukları eşi gelecekmiş kızı da genç hani hepsini yapamicek yaşta değil köyde bahçe işi varmış vs vs bissürü bahane sanki bize bayram yok benim eşim uzaktan gelmicek gibi sadece kendini düşünüyor 

-Reklam-
+2 oy
önce (572 puan) tarafından

Al yanına kendine yaptığın yemekten bir tas da ona verirsin iyilik yapan iyilik bulur

Biraz zor oluyor ama aldım 3 gün oldu bugün 

+2 oy
önce (118 puan) tarafından

Ay ne bu kaynakların çektiği:) bak gitsin ne olacak Allah görsün.  Kocana de sende destek olacaksan beraber bakalım de o da mutlu olur sevaptır 

Eşim şehir dışında çalışıyor 3 gün oldu getireli bakıyorum napim kızının yaptığını yapamam

+2 oy
önce (2,505 puan) tarafından

Hastalık bu ben Allah rızası için bakarım. Allah evladın da hayırlısını versin. Hep bir kızım olsun istemiştim ama bu anlattığın da bana ders olsun 

Ben bir buçuk senelik evliyim bana hiç düşmezdi ama kızı insan değil 

+1 oy
önce (1,571 puan) tarafından

Kızı bakmıyorsa yüzüne tükürmek lazım keyfi bir nedenden dolayı ise tabı diğer konu 23 yalınsa 3 çocuk maşallah yetişebiliyornz. Eğer çocuklar uslu ise sizde hızlı ve hamarat iseniz gönlünüzden bakmak gelıyorsa elbette bakılır eş hatırı için bile bakılır hepinizin başına gelebılir sen doğum yapınca oda senın çocuguna bakar

+1

Kaynana 80 yaşından fazla kız iyileşse bile bi faydası olmaz bana o konuda evet bakmıyor kendilerin oradayken eşime demiş ben gidecem anama bi çare Bulak diye yani gelin baksın demeye getirmiş eşim çok sinirlendi her zaman ki gibi ablası yarı yolda bıraktı 

+1 oy
önce (6,296 puan) tarafından

Karşımda can çekişse bakmam sizinde aranızdaki bağa bağlı 

80 yaşında kadın hani köyde ömrü geçmiş eşim anlatırdı bazen görgüleri yok ilgisi sevgiyi tatlı dili bilmezler vs diye hani bi beklentimde yok eşim için Allah için bakıyorum 

+1 oy
önce (1,773 puan) tarafından

kaynanamı seviyorsam kızı umrumda olmaz bakarım. ha sevmiyorsam kızı bakmıyorsa ben de kötülük seviyesine göre karar verirdim.

şahsen benim kaynanam hastalansa onun evinde kalıp da bakarım, kendi evime götürüp de bakarım. kızı baksın diye beklemem de. gerçi kızı da bakar da muhtemelen biz birlikte bakarız zaten

Bir buçuk senedir evliyim 80 yaşında kadın dediğine de takılmam ne dediğini kendi de bilmez aklına geleni konuşur durur yaptıklarına göre değilde eşim için bakıyorum sonuçta annesi 

+1 oy
önce (21,869 puan) tarafından

Bakabilecek durumda isem ve bakılmayı hak ediyorsa bakarım ama benim için çok mümkün görünmüyor çünkü kendime ve çocuğuma zor bakarım hamile olsam

Başka bakacak kimse yok eşim çok çaresiz kaldı birazda mecbur gibiydim 

+1 oy
önce (2,198 puan) tarafından

Gücüm yettiğince çalışırım ama muhtemelen hamilelikte var çok zor. Ben yien de bir taş yemek vs için yanıma alırım ama bakımı mutlaka bir yerde eksik kalır onun içinde kızına özellikle söylerim 

Benim iki çocuğum olduğunu hamile olduğumu biliyor üstünden atma çabasındaydı bir haftadır 

+1 oy
önce (5,944 puan) tarafından

Ben o hatayı yaptım zamaninda kıymet bilmedi aynen böyle kızı bakmadı ben baktım kıymet bilmedi 

önce (730 puan) tarafından
+1

Hata olarak görme. Kıymet bilmemiş ama sana sevap kazandırmış. Bu açıdan bak🙂

önce (5,944 puan) tarafından
+1

Bilmiyorum bende hamileydim o zamanlar ama yok nankör 

Senin gibi düşünürsem bu da bilmez kızı bakmadı ama daha kıymetli ama eşim önemli olan o herşeyi gördü 

+1 oy
önce (1,038 puan) tarafından

Ben kendi kaynanama yağmurlu havada su vermem sizin aranız nasıl bilmiyorum iyiyse bakın değilse bakmayın 

80 yaşında kadın ne bilim her lafı der ama beni aldırış etmezdim köyde falan burda iyi aslında laf demiyor bazen yemeklere laf diyor çekiniyor biraz herhalde 

+1 oy
önce (662 puan) tarafından

Valla ne ameliyatı olduğuna bağlı 

Safra kesesi alındı baya zor geçti kanallara kadar düşmüş çamur 

+1 oy

Kızı baksın veya bakmasın senlik bir durum değil. Sen de İstersen bak istemezsen bakma. İçin nasıl el veriyorsa artık. Kocan bakıcı tutsun kadına kimse bakmayacaksa. Bize soruyorsun da biz bakarız desek bakacak mısın? Nasıl soruysa bu artık

Ben zaten bakıyorum sizlerin yorumunu merak ettim eşim bakıcı tutsa ne fayda bakıcı akşam gider evine asgari ücretten aşağı gelen olmaz zaten 2+1 ev biz ancak sığıyoruz 

Doğrudur merak etmişsindir de herkesin yaşam şartları farklı. Kimi kaynanasından eziyet görmüştür yağmurlu havada su vermem diyor kimi kızından farksız davranış görmüştür çok seviyordur seve seve bakarım der. Sen kendi içinden nasıl geliyorsa şartların nasıl elveriyorsa öyle yap

Geçici süre idare edebilirim eşime de söyledim uzun süre bakamam ben ancak çocuklara evin işine yetişiyorum diye 

+1 oy
önce (4,164 puan) tarafından

Oturup kardesler acik acik konusacak. Diyecek ki biraz ben bakarim, biraz sen bakarsin. Herkesin coluk cocugu isi var. Allah rizasinicin bakilir ama tek kisi uzerine atilamaz bu gorev. Gerekirse kavga cikaracaksin. Nasilsa her turlu kotu olacaksiniz, atiyirum 3 ay ben bakarim, 3 ay da sen bak, boyle boyle gideriz deyin

Geçici bi süre bakılacak zaten normalde kendi işini yapar köyde sürekli olsa bende kabul etmezdim 

+1 oy
önce (3,634 puan) tarafından

Ben olsam bakarim da kizi niye bakmiyomus asil boyle bi durumda kizinin bakmasi daha uygun degil mi banyosu olur tuvaleti olur geline ne dicek kadin kizinda daha rahat olmaz mi 

Banyosunu kızı gelip yaptıracak tuvalete kendi gidiyor üstünü değiştirirken ben yardım ediyorum

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
6 cevap 130 göst.
31 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (10,825 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 309 göst.
0 oy
6 cevap 150 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,045 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,740 soru

23,888,201 cevap

321,675 kullanıcı

...