Belki kocalariniza atarsınız da sizi tatile götürür ablam da işe yaradı sizdede yarayabilir 🤣🤣 benim kocamın ismi yok tabiki çünkü tatil anlayışı köye yaylaya gitmek oraya gidnce tatile gitmiş oluyoruz 🤣🤣
Yok olsa sasardim 😀😀
Benimki de yok 🤣
hamdu senalar olsun ki benim koca var isimlerde 😂😂
Hemen kocana at hemen 😀😀 ablam attı da 3 günluk tatili kaptı köfte 🤣🤣🤣🤣
8 gunluk villa tatili ayarladik biz sukur 😂 atayim ama belki ekstra bir tatil cikar sansa
Daha ne o zaman aşko 🤣
Benim kocamın adı listelerde olmuyor standart dışı olduğu için 😅 ama tatile gidicez
Ne kız adı 😀 İyi tatiller şimdiden
benim canıımm kocacıgım da var sağolsun 😂
Kocana at kız 😀
attım attım 😂
Benimkinin adı var ama götüremez bu sene arabaya 100 bin masraf yaptı adam birde tatile gidelim diyemem 😀
Kız dene şansını belki götürür deli 🤣
Kocamın ismi yok ama imkan olsa atmama gerek kalmaz götürür bayramda memlekete gidelim mi diye sordu ben istediğim için gidecez tabiki kendi evimize
Benimki imkan olsa da götürmez sıkılıyor öyle şeylerden onun için tatil dağ bayır köy 🤣
Canim. Doğruyu söylemek gerekirse ben tatilden çok ormanlık caylik sakin yerler seviyorum esimde öyle oğlan da öyle kalabalığı pek sevmiyorum ben
Benimkinin adını ilk sıraya yazmışlar ama tatil çok zor maddi mevzulardan ötürü, anca işte nasip olursa İstanbul'a düğüne gidicez 3 5 gün öyle değişiklik olucak
Canları sagolsun aşko
Kızzzz tatil ayağının altında anam binip gidin cideye miss gibi takılın al sana en güzel tatil bugün sanırım Cide aşkım depreşti her önüme gelene Cide diyip duruyorum😁😁
Benim herifin gezme anlayışı daha ziyade alışveriş yada kafe tarzı yerlere gitmek. Öyle çıkalım dağ deniz şeysi pek yok. O yüzden genelde merkeze gidiyoruz gezmeye, tatil biraz daha kalmalı bi olay 🫣
Olsun kizzz merkezde güzel sağlık olsun sevmeyen sevmiyor anam 😁
Yok ki ismi 😁😁 aman ismi yoksa da o düşünür her şekilde 😁
Ne mutlu sana ☺️❤️
Benimki isim olarak var bu sene gidecektik iptal oldu evde başka odaya geçip tatil yaparım sjsjs
Balkon havadar olur 🤣🤣
Aynen öyle o konuda hakkini yemeyim valla :))
Maşallah maşallah
Ben sessiz sedasız ayrılıyorum🤣😁🤣😁
Hahah 🤣 🤣
🤣😁🤣😁İsmi yok ama hakkını yiyememm eşim beyin🥰🙈🌸
Benimkinin ismi var attım yine de ama zaten bu sene tatil planı yapmıştık
İsmi olanlar tatil planı yapmış hep 😀
😂😂😂
Eşimin adı yok :) her aya en az 7 günlük tatil planladı kızlarla. Ama haberleri yok o planı ben imzalayıp onaylamadım daha🤣
Her aya mi 🤣🤣 maşallah diyelim
Eşime deniz ve orman de sonra otur izle neler yapabileceğini 🤣 adam tam bir deniz ve orman delisi. Kış zamanı çok yoğundu ve şu 1,5 aydır sürekli yurtdışı seyahatleri yaptı, bizi haftada 2 gün gördü, çok yoruldu hakkı ama benim işlerimi ayarlamam lazım.
Yok malesef olsada götüremez di zaten 😏
Niye kız
Aaa ilk defa var soktayim
Tatili kaptin 🤣
Hihi kaynanam yeni ev aldi baya dagin basinda bi yer benim oglan burasi taa amerika diyo anca bizim tatil orasi olur amerika tatili tabi herkese nasip olmaz
Eşimin adı var ama tatil neyim yok maalesef çok borçluyuz😥🥺
Ömür biter borç bitmez aşko
Benimkinin var ama köye gidicez önce onun memleketi sonra benim memleketime 🤣🤣🤣🤣
Erkolarin tatil anlayışı bu zaten 😀
9 senede 3 cü gidişimiz olucak biz pek gitmeyiz kırk yılda bir
Böyle listelerde ne eşimin ne benim ismim olur.😅😅 Sadece bayramda yıllık izni var. Bilin bakalım nereye gidiyoruz.
Koye koyee💁♀️💁♀️🤦♀️
Davara davara davara 😀😀
Hahahh benim ayinin varmiş😂
Yeni döndük İstanbuldan kısa ara tatil denebilir
Ben 2 defa gittim bu sene oda tatilden sayılır mı 🤣
Gezdiyseniz neden olmasın
Yeminime Gurraaaan vaaaar🥳🥳🥳🥳🥳
Kaptin tatili diyebilir miyiz 😀
Götürmez ama mobilyalarımızı değişcez bilezikte alcak 😁😁😁😁
1,493,152 soru
24,397,047 cevap
349,807 kullanıcı