+2 oy
154 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (16 puan) tarafından

Selamlar kızlar bir konuda bilginizi almak isterim 

Kızım 1.sinifdayken bitlenmisdi ben sirke vs oldugunu farketmeden görümceme misafirllige gittik oradaki camileri türbeleri gezdik kızım o gün galasında kaldı onunda kızı var sanriim farketmis boz onun evine giderken bzii aradı ve akşama gelecekmisiniz nevresimleri yıkayim mi diye sordu biz bozulduk ve eve dönecegiz dedik trafik çok yoğundu gece birde onun evinde olduk gece gecede tekrar eve gelmek icin yola çıkdik ben o bitlerin gitmesi için aşırı uğraş verdim ve nihayet gitti onlar bayramda geldiler gittiler neyse şuan kzimn 4.sinif iki hafta kadar önce kayınvalidem görümceme gidiyordu kızımda onlarla gitti ben bunlar evden çıkınca aradım görümceme dedim sesi biraz istemiyor gibi geldi ama ben kötü düşünmek istemedim gelsin kızla oynarlar dedi kızı bana mesaj atmış çocuğu yollamadan keşke bir sorsaydiniz diye o kizida 18 yaşında keşke görümcem soylesydi ben otobüse binmeden geri alırdım çocuğumu eşime dedim şimdi bindiler dedi mecbur kziim gitti yani eve geldiğinde çocuk halam beni çocuk odasına sokmadi gibi şeyler söyledi bende aradım abla niye böyle oldu dedim ne zaman bir araya gelsek sizden bit geliyor dedi bizde bit yok bu arada oldu gecdi gitti yokki dedim o önceden olannirsey ki çoğu çocuk bir kez bitlenir bunu çoğu kişi yasamisdir dedim bana neyse o benim yeğenim babasida kardeşim seninle mesefe koysak iyi olur dedi beni watzapdan engellemiş bende direk rehberden sildim şimdi önümüz bayram mecbur büyüklerin evinde deng geleceğiz siz olsanız tutumuz. Nasıl olurdu eşime dedim ben o geldiği zaman çıkar eve gelirim çocuklarıda bırakmam dedim sen ne yaparsan yap dedim çocukları alma babamlara ayıp olur diyor çocuğun biri 13 konu edilen kziim 10 digeride zaten bebek basiniza gelse ne yapardınız bu arada gercekden bir sey yok bizde 

9 Cevaplar

+2 oy
(1,296 puan) tarafından

Yüzüne bakmam şuna bak. Ay sinir geldi

-Reklam-
+1 oy
(502 puan) tarafından

Açıkçası vize pire geldi gorumcemler gelmek istedi ben kabul etmedim 

Şimdi diyorsun ki ben farketmedim o fark etmiş olmalı ki sana tavır yapmış 

Belkide mahsus yaptığını galan düşündü ayıp ediyor bu ayrı ona katılmıyorum ama 

Farkedince başka yere gitmediysen sıkıntı yok 

(16 puan) tarafından

Niye gideyim ki hemen öğretmenine haber verdim sinifda bir kaç öğrencide daha cikdi olabiliyor dedi 

(16 puan) tarafından

Benim aradıgimda görümcem kibarca bu seferlik yollama ben annemlerle vakit geçireyim demiş olsaydı bende kziima halanin çok işi varmış gitme der arayıp yoldan geri çevirdim eşim bindirme gidince ben zaten hemen goruncemi aradım siz sanırım hepsini okumadinia yazdığın cocugumda şuan öğle birşey yok çocuk birdeyken oldu ben farkatmeden ona gittim şuan.cocuk dörde gidiyor ben bu surecde kendisi lav kez bana geldi madem öğle birşey vardı kendisi neden geldi çocuğunu neden annesine gelince yolladı 

+1 oy
(190 puan) tarafından

Resmen araya mesafe koymak için yer bulmuş n demek o kardeşim o yeğenim 

Yanı sn olmasanda olur dıyo 

E bn yoksam cocugumda yok ozmn hadı byby

+1 oy
(3,946 puan) tarafından

Ayyy okurken sinir krizi geçirdim,hayatta suratına bakmam o kadının,çocuklarımı alıp giderim,kime ayıp oluyorsada olsun umrumda olmaz 

0 oy
(16,045 puan) tarafından

Görüşmezdim bir daha bir araya gelsek de yüzüne bakmam muhatap olmam ne kadar ayıp yaptığı 

(16 puan) tarafından
+1

Birde üzerinden.bir dünya zaman gecdi.cocuk  mezun.oluyor bu zıkkım bizde yerlesmediya 

0 oy
(830 puan) tarafından

Ayy canım yengem küçük çocuğu olduğu halde bitlerimiz için nasıl uğraş vermiş nasıl temizlemişti saçlarımızı. Bizede okuldan geçmişti. Bir kez gelmeyin etmeyin dememişti. Çok yazık. Kimse bitlenmek istemez ama yeğenim bitlencek ben gelme dicem öyle mi. Gel teyzem ben tek tek temizlerim der başımın üzerinde taşırım koynumda yatırırım. 

(2,289 puan) tarafından

Hadiya 😂😂😂 

(830 puan) tarafından

Teyze olmak... Evladımda bit olsa napcam kapının önünde mi yatırcam. Evladımın bir tık altı yeğenimdir benim için. Ne yapayım çocuğum sende bit var gelmemi diyeyim 😁 he ablam zaten bilse göndermez. Ama bide bilmeden göndercek ablama lafını yapcam öyle mi

(16 puan) tarafından

Ya çocuğu çocuk odasına almamış birde üzerinden bir dünya zaman gecdi 

0 oy
(4,475 puan) tarafından

Benimde kızların oldu böyle bir olay yazın oldu . Görümceme gittik 1 gece yattık eve geldik o akşam banyo yaparken gördüm ama nasıl çoktu . Kızlarım saçları aşırı gür ve sıktır anlayamadım bide ilk defa başımıza geldi . Hemen görümce mi aradım abla kusura bakma size de geçmiş olmasın yastıkları çarşafları hep yıka yanlış anlama bilsem gelmezdim dedim

Olurmu ablam öyle onlar benim yeğenim gelirsede gelir bit sizden gelmese okuldan yine geliyor dedi 

Ben yine tedbirimi alayım yıkayım dedi şükür geçmemiş onlara

Bende günlerce uğraştım ne şampuanlar aldık neleri yıkamadım evde atlattık

Sizin görümce asla konuşulacak insan değil direk muhabbet i kesin derim 

(16 puan) tarafından

Ya belki onjn çocukdan geldi bize ben ne bileyim bende ilk kaldığımızda zaten farkedince aradım eşime bir dünya mesaj atmış hakka girmek mis bilmem ne diye benim kzinda saçı kıvırcık bile bile zaten gitmem ama kaç sene önce olan şey yani cicuk o zaman birdeydi şimdi  mezun oluyor ilk okuldam gerisini siz düşünün yani ben zaten yollamakmistemedim çocuk istedi diye babası kiyamadi 

0 oy
(751 puan) tarafından

Bitlenmeyen varmı aramızda ya her çocuk bitlenir okul olur arkadastan olur. Görümcen çok ayı ediyor. Ben böyle titizlik yapıp karsinindaki insanı heleki bı çocuğun kalbini böyle kırana acayip ayar oluyorum. Herk de mikrop gözüyle bakıp kendini en temiz sanan kişilere acayip gicigim. Çocukken bana bı arkadaşım yapmıştı halada unutmam. Senin çocuğun kalbi kırılmış tabiki görüşme. Engellemiş akrabadan saymamis seni sen niye adam yerine koyasinki bayramdada kocanida çocuğunu al gel bı bahane bul. Muhattap olma. Hickimse ailenden değerli kıymetli olmuyor.

(16 puan) tarafından

Eşim.napar bilmiyorum.ama ben gercekden çok incindim.

0 oy
(3,515 puan) tarafından

Ondan bit bulaşsa ne olacak ya . He yeğen ha çocuk ne fark eder. Bize arkadaşlarımizdan bit bulaşmıştı  gittik ertesi gün oynamaya devam ettik . Ne olmuş yani. Ki bu söylediğin olayın üstünden yıllar geçmiş. Ben olsam bir daha konuşmam. Bulunduğu ortamı çocuklarımı da alır terk ederim. Sana yapılan da ayıp. 

(16 puan) tarafından

Resmen beni covuguna bakmayan anne konumuna düşürdüler sonra 18 yaşındaki kzin sordaydiniz diye yazması da çok saçma eşime uazmis.ben oturup konusdum diye bana bu konuyla ilgili tek kelime söylemedi.yazmadi.ben yollamakla onların hakkına girmisim iyide birşey yok çocukda ogke gittiği yerde sorjn verecek bir çocuk da değil aklıma gelen şey beni istemedigi için benle mesafe koymk icik bahane bulmakdi beni engellemeseide bunu gösteriyor bence 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 646 göst.
20 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hilal_666 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 390 göst.
0 oy
7 cevap 114 göst.
0 oy
29 cevap 913 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler