Selamün aleyküm kardeşleriim nasılsınız bakalım ben tam tamına 23 yaşına girdim zamn su gibi yaşlanıyoruz 🥲
İyi ki doğdun canım benim 😻🎊 iyi ki tanıdık senin gibi tatlı birini😽 Allah hayırlı uzun ömürler versin sevdiklerinle🤲
Yaaa mesajın çok tatlıı yicemmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam ❤️ 🥰 bende iyiki tanıdım sizleri iyiki varsınız 🥲
Beğenmene çok sevindim canım benimm hep mutlu ol inşallah 😻😽💕💐
Amin inşallah hepimiz mutlu olalım inşallah ❤️❤️❤️
Kizz ne kadar küçüksün daha nice senelerin olsun inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ablam insanın ruhu bedeni düşünceleri yaşlanıyor yaşıma göre cıvıl cıvıl hiç değilim çok olgun biriyim ☺️❤️
Olsun kuzu sen güçlü bir annesin ♥️
Yaa öyle mi dersin🥲
Aaa yeni yaşın huzur getirsin .benimde doğum günüm bugün
İyiki doğdunnnnn güzeller güzeli kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ ❤️
Hayırlı yaşların olsun Allah hayırlı uzun ömür versin 🌸
Amin inşallah güzel kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️ 🤲 ❤️
Mutlu yıllar dilerim canım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun inşallah ☺️ 🤲 ❤️
Ayy şu doğum günü sözünü görümcem paylaştığından beridir nefret ediyorum 😂😂😂 iyi ki doğmuşsun kıııız ❤️bak bebişine kıyafet saklıyorum bak 😂
Çok teşekkür ederim İdil ablam Allah razı olsun inşallah acilden geldim 2 saat oldu kanamam var dua et düşük tehlikem.var bide tansiyonun yüksek dedi doktor bırakmadı serum verdi 23 hastanede girdim 🥲 sağlıkla gelsin inşallah oğlumda da lekem gelmişti kızımda gelmedi Galiba buda erkek öyle hissediyorum seviliyorsun ❤️😘❤️🩹
Allah ım evlatlarını sana bağışlasın bebeğim ❤️ ben inanıyorum Allah ın izniyle
Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah İdil ablam bende inanıyorum Rabb'im kısmetimden çıkarmasın inşallah 🤲☺️
@Eslem 01 Benim de oğlum da leke gelmişti kızım da gelmedi ☺️
Sağlıklı olsun da cinsiyeti hiç önemli değil ☺️ lekem gelince öyle düşündüm bende ☺️ çok teşekkür ederim
Gençsin maşallah güzel yaşların olsun evlatlarınla eşinle birlikte
Yaşa bakma bacım insanın ruhu yaşlanıyor çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ ❤️ 🥰
Iyiki doğdun gülüm allah sana dilediğin ne varsa hepsini yasatsin jns cocuklarinla ailenle mutlu senelere♡
Bende ayin 16.sinfa 23 olacamm yasit biri j gormek mutlu etti herkess buyukk çünkü;))
Ayy ne güzel dua ettin amin inşallah çok teşekkür ederim güzel bacım Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim evet çoğu büyük ama benim kafa herkesle uyuşuyor ☺️sende şimdiden iyiki doğdun güzeller güzelim sağlıklı musmutlu yaşların olsun inşallah ☺️🤲❤️😘
Cok teşekkür ederim ya o kdr iyisin ki inan tanımıyorum seni ama hep dualarimdasin;)
Yaaa agliycam bak🥲sende çok iyisin bende senin bir kardeşin bacın sayılırım istedin zamn yazabilirsin ☺️ Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah duaların için iyiki varsın 🥺❤️😘
Sende iyiki varsinn canim benimmm♡♡♡
Çocuklarınla sevdiklerinle nice mutlu huzurlu senelere insaAllah iyi ki doğdun
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel ablam Allah razı olsun inşallah ☺️ ❤️
Doğum günün kutlu olsun tanımıyorum ssni ama yine iyi ki varsın Rabbim uzun ömür versin sana çocuklarına eşine sizi koeusun inşallah
Yaa çok teşekkür ederim güzel kalbiniz için amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ ❤️
İyiki doğdun cnm nice uzun yılların olsun evlatlarinla ailenle hep mutlu ol hastaneye gittinmi bebise baktirmaya
Çok teşekkür ederim güzel ablam Allah razı olsun inşallah gittim de düşük riskim var fitil yazdı doktor bebişin kesesini gördüm de kalp atışı için erken dedi onun için 10 gün sonra gel dedi bayram sonu tekrar gidecem ❤️😘
Rica ederim kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Amin aminnn inşallah Allah razı olsun inşallah Ablam 🤲 ❤️
Doğum günün kutlu olsun evlatlarınla eşinle güzel bir yıl olsun senin için ☺️💙
Aminnnn inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Ablammm 😘❤️❤️
Nicee yıllaraaaaa🎂Doğum günün kutlu olsun canım güzel yılların olsun💕
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam ❤️ 🥰
💕
Hayırlı nice güzel yılların olsun.♥️
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam ❤️ 🥰
Doğum günün kutlu olsun güzellik nice güzel yıllara tüm güzellikler seninle olsun
Amin inşallah çok teşekkür ederim Büşra abla Allah razı olsun inşallah 🤲 ☺️
İyi doğdun tatlım yeni yaşın sana güzellikler getirsinnn
Aminnn inşallah Asena Ablammm Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim canım kadın ❤️ 🥰
Ne demek tatlım canımsın 😘
Doğum günün kutlu olsun inşallah canım bugün canım oğlum ilk göz ağrımında doğum günü 5yaşına girdi çok şükür ve 6 Haziran'da bende 23 oluçam inşallah küçük bebeğimde 22 Haziran'da 1 yaşına gireçek inşallah 🥰
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim iyiki doğurmuşsun bal oğlanı nice yaşları olsun inşallah annesi öpüyorum sende iyiki doğdun Rabb'im sağlıklı imanlı uzun ömür versin inşallah hepiniz aynı anda doğmuşsunuz iyiki doğdunuz 🥰❤️❤️❤️
Amin canım teşekkür ederiz😘
Rica ederim bal kadın 😘
nice yaşların olsun 🤗
Çok teşekkür ederim güzel yürekli ablam Allah razı olsun inşallah seviliyorsun ❤️🥰☺️
Ayy ne güzel yaş nice güzel yaşlara canım doğum günün kutlu olsun 🎉
Çok teşekkür ederim güzel ablam Allah razı olsun inşallah 😘❤️
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah ailenle sevdiklerinle beraber 🥳💖
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım ablam Allah razı olsun inşallah ❤️😘😘
1,456,957 soru
23,902,924 cevap
322,561 kullanıcı