0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (4,226 puan) tarafından

Kızlar 3-4 gündür tuvalet eğitimine başladım ama tuvalet eğitimini verdiğimden beri kızım büyük tuvaletini hiç yapmadı. Daha tam gece kesmedim geceleri bez takıyorum. sadece bir kere bezine yaptı.  Onun dışında hiç tuvalete yapmadı. Daha önceden de bir tuvalet eğitimi deneyimim olmuştu araya bayram girdiği için kalmıştı o zamanlar alaturka tuvalete yapıyordu şimdi oturaklı tuvalete geçtik çok zorlanmadık çok şükür ama büyük tuvalet konusunda yapmıyor acaba neden olabilir

2 Cevaplar

0 oy
(8,198 puan) tarafından

geceleri bez takiosan zaten direk biter bastan egitim baslamadan .

(8,198 puan) tarafından

bezi kople cikarcan hic takmican gece gunduz. iki gece kizimi ikiser kere kaldirmistim . baktim cok mizlanio uykusu bolunuyor diye. ben kntrol ettim saat basi kntril ediodum isedimi isemedimi diye iseyince gece ustunu degismek icin usumesin diye . birkac gece kaciriyor ust degisirken cck rahatsiz oluo. sonra ogrenio altina kacirmayip cisi gelince seslenio. su icmek icin sesleniyorlar ya cis gelincede seslenecek cisim geldiii dicek gece. ama birkac gun isiyor mecbur o.  yatmaya yakin su verme . suyumuz bitti yarin marketten siparis vercem diyordum kizima

(8,198 puan) tarafından

kizim gunduzu 2 gunde ogrendi ama gece 6 gece surdu .6 geceden sinra kuru kalkmaya ve visi gelince bana cagirip seslenmeye baslamisti. bakalim oglumda nasi olacak insallh kolay olur o da. sanada basarilar canim isnsallh  hizlicana atlatiriz su donemi:)

(4,226 puan) tarafından

Ay kızım 3 yaşına giriyor her gece 1 bardak süt içmeden uyumayız  öyle bi alışkanlığımız var. İçirmeden nasıl olacak ki. Alışana kadar sütten de mi kesmem lazım

(4,226 puan) tarafından

Ay inşallah ya 🤣

(8,198 puan) tarafından

erken icirce. . yatmadan 1 1 bucuk saat once sivi alimi kesmek kolaylik oluo gece icin ilk bir ay kadar . sonra zaten gelsede uyanio kendi kalkio vc ye cocuk sesine bi bakiosun vc de biri oturuyo. bittiiii diye cagirmaya baslio😂😂

-Reklam-
0 oy
(7,486 puan) tarafından

Hemen hemen her çocukta büyük tuvalet tutma sorunu oluyor. Ama gece bez takma bence. Çocuğun kafası karışır. Bezi tamamen çıkar hayatından 

(4,226 puan) tarafından

Onu nasıl yapıcaz ki? Gece çile uyandırırsam kesinle birdaha uyumaz ama zamanla uyanmaya alışır mı ki acaba. Bir de hamileyim aşırı derecede uyku halindeyim bir uyuduğum zaman ölü gibi uyuyorum nasıl kalkıp tuvalete götüreceğim onu da bilmiyorum

(7,486 puan) tarafından

Uyandırma gerek yok ki. Ben oğlumu hiç uyandırmıyorum. Gece saat sekizden sonra çok sıvı vermiyorum. Uyumadan önce de lavaboya götürüyorum elhamdülillah hiç gece altına kaçırmaz 

(4,226 puan) tarafından

Erkek çocukları kız çocuklarına göre daha az altına kaçırıyor aslında. Bizim problemimiz her akşam bir bardak süt içip uyumak onu aşmamız gerekiyor önce ama ben de süt içmesi taraftarıyım onu nasıl yapacağız acaba

(7,486 puan) tarafından

Süt yerine yoğurt versen daha faydalı diye biliyorum. Bence gece uyandırma bezde bağlama. İlk bir kaç gece kaçırabilir hatta bir hafta da sürebilir. Sabah uyanır uyanmaz lavaboya götür gece uyumadan önce de aynı şekilde. Zaten git gide kendisi tutmayı öğrenir yapmaz 

(4,226 puan) tarafından

Ay inşallah denicem bakalım daha çok başındayız alışırız ya

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 134 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nurrsa (211 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 90 göst.
30 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Prensesinannesi.8 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Onlygirl (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (525 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,717 soru

23,924,348 cevap

323,643 kullanıcı

...