0 oy
222 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,516 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz 💐 

Öğlen kahveleri. İçildimi 🤗

Akşama menüde neler var banada fikir olsun azıcık. 🤗 Artık düşünmek yoruyor beni 😔

Tavuk çıkardım attık firinami veririm tenzerede mi yaparım bilmiyorum 🤔🤔

Yanina ne yapsam diye düşünüyorum pilavdan dıkıldım makarnayı dün akşam yaptım bulgur rahatsız ediyor bu ara bağırsak ve mide ağrısı çekiyorum 🥴🥴🥴. 

Çorbaya da karar vermiş değilim 

Hazır çocuklar uyumuşken bı kahve içmek istedim mutfak oturma odası bitti oğlumun odasına giricem komple üşenmezsem inşallah 🤲 

Azıcık sohbet edelim 

image

8 Cevaplar

0 oy
(6,521 puan) tarafından

Büşra bu kadar kahve seni rahatsız etmiyor mu

(6,516 puan) tarafından

Sabahtan beri 2 ci eskisi kadar pek içmiyorum cnim ama rahatsız etmiyor tersine baş ağrıma çok iyi geliyor benimki artık sanırım bağımlılık oldu çünkü gece bile 3 gibi kalkıp kahve sigara yapıp yatıyorum çocuklar uyuyorsa bile 😔  bayramdan sonra bı destek almayı düşünüyorum yalan değil bende birşeylerin farkındayım 

(6,521 puan) tarafından

Aynen dediğin gibi bir süre sonra bağımlılık yapıyor. 

-Reklam-
0 oy
(1,191 puan) tarafından

Öğlen kahvemi içtim yemek derdim yok erkek kardeşim gelecek o yüzden anneme gidecem kızim uyansın babam gelip alacak bizi ev temiz kız uyuyor bende keyif yapıyorum 

Afiyet olsun bu arada 🤍

(6,516 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ben oda oda detayli giriştim 2 gün daha sürer benim 

0 oy
(5,021 puan) tarafından

Afiyet olsun canim, kahvemi daha icemedim bir manav yapıp gelip öyle içmeyi düşünüyorum. Yemek derdim var ne yapıcam bilmiyorum sadece biber dolması aklımda var belki onu yaparım 

(6,516 puan) tarafından

Biberim Yok sebzem de kalmamış yarın pazar var o yüzden market yapmak istemiyorum o yüzden bu kadar takıldım sanırım 

(5,021 puan) tarafından

Olabilir canim en iyisi fırında tavuk yap. Patatesin varsa patates püresi yapabilirsin pilav yerine güzel olur

(6,516 puan) tarafından

Var canım güzel olur mantıklı teşekkür ederim 

(5,021 puan) tarafından

Rica ederim canım 

0 oy
(4,025 puan) tarafından

Aleykum selam cicegim cayi simdi bitirdim sozde temizlik yapiyodum salonu kucuk odayi hallettim bitti oralar camasiri katladim mutfagi supurdum koridoru supurdum cocugun uykusu geldi onu uyuttum kaldim oyle beni birakmiyo uyurken malum cocukla esim uyaninca onlar markete gidecekler bende o ara mutfak dolaplarini siler yere vileda atarim banyo wc yikarim cocuk odasindaki yatak bizim odaya gececek falan is cok evi degistiriyorum bakalim neler olacak postum vardi fikrini merak ediyorum o yuzden o odalar esimi bekleyecek yemekde tavuk istediler ama bu saatten sonra o tavuk hangi ara pusecek bilmiyorum daha uyanacaklar gidecek gelecekler pisecek belki kandirabilirsem yemek ismarlatirim 

(4,025 puan) tarafından

Tavada but istiyo cicegim 1 saatten once pismez o pisene kadar biz kudururuz uyansin da bi yemek soylesin 🤭

(6,516 puan) tarafından

Naptın canım 1 saat çok fazla değilmi ya güzel açtırsin yarım satte hazir yemek 

(4,025 puan) tarafından

Bilemedim bakalim 

(6,516 puan) tarafından

Fikir attım canım 

(4,025 puan) tarafından

Sagol gülüm ♥️

0 oy
(131 puan) tarafından

Afiyet olsun aşko ben arabaşı çorbası yapacağım yanına da hamur tamam işte🤭

(6,516 puan) tarafından

Bende gelimmi 

(131 puan) tarafından

Koş gel canım valla misafiri çok severşm😁

(6,516 puan) tarafından

Adres konum bekliyorum özelden 🤗🤗🤗💐

Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah 

(131 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım amin inşallah 

0 oy
(6,655 puan) tarafından

Kayinvalidemdeyim bebemi salliyorum kiyma cikardik köfte yapcaz pilav yapariz birde et cikarmis etli kurufasulye yapariz

(6,516 puan) tarafından

Ellerinize sağlık canım 

0 oy
(911 puan) tarafından

Afiyet olsun canım şifa olsun. Ellerine sağlık 

Bende kalçalı but çıkartım kızartırim yanında biber kızartması salata corba içmiyorlar ayran yaparım yanina pilavda arpa şehriye pilavı yaparım.

Kahve icemedim süt kaynattım bir bardak içtim. Mutfak halimi yıkadım. Bebeğimi yatırıyorum şu an büyük kızım sabah okula gidiyor diye oda uyudu.. ortancam da bana yardım ediyor suyla oynuyor.

(6,516 puan) tarafından

Bak şehriye pilavı güzel fikir ölçüyle mi yapiyorsun 

(911 puan) tarafından

Canm ya yeni gördüm mesajını halı yıkadım yemek derken bu saat oldu.

Hayır göz kararı yapıyorum. Bıraz kavuruyorum diğerini ekliyorum varsa tavuk suyuda katıyorum güzel oluyor 

(6,516 puan) tarafından

Yaptım gülüm ilk kez yaptım ve gerçekten güzel oldu 

(911 puan) tarafından

Eline sağlık canım afiyet olsun. 

Zamanım yok tlf bakayım malum bayram temizliği 

0 oy
(9,176 puan) tarafından

Kocam menemen istedi yedi işe gitti kızımda döner istiyor onu sipariş vericem 

(6,516 puan) tarafından

Afiyet olsun canım şifa olsun prensese 

İlgili sorular

+2 oy